Reklama

Reklama

Stěhování není nikdy snadné. Zvlášť když chodíte na střední školu v Kalifornii a stěhujete se na opačnou stranu Ameriky. Kyle Moore (Ross Lynch) o tom ví po rozchodu rodičů své. V nové škole na východním pobřeží je úplným outsiderem, navíc hned první den přijde o telefon. Když ale v obchodním domě od podivného prodejce dostane nový telefon s tajemnou aplikací, začnou se mu plnit všechna jeho přání. Může být vším, čím kdy chtěl být. Přinese mu to ale štěstí? (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jako komedie to moc nefunguje jelikož jsem se zasmál tak jednou, ale jako romantický film je to jeden z lepších co vyšly. Hlavní herec je sympaťák (mě byl jaksi povědomý a on je to Austin z Austin a Ally) a ta blondýna je též kočka (není to žádná zmalovaná štětka s tunou make upu na sobě).Plusové body navíc za to, že zde není ani jedna scéna s fekálním humorem (což se rovná v těchto komediích zázraku) a celkově romantika působí reálným dojmem není to vyloženě něco vynuceného a člověk jim to věří. Mínusy naopak za to, že to chvílema moc nedává smysl máme zde kluka co zpívá a tančí podobně jako Bruno Mars a hraje hokej na profesionální úrovni a kromě jednoho homosexuála (neurážím sám se tak ve filmu pojmenoval) to nikomu nepřijde divné a za jeho sestru, která tam je vyloženě na silu a zbytečná. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl tím čím je, a ne tím čím není, jak tomu v mnoha případech je..(to jsem nevymyslel já, ale Werich, vy chytráci) tzn jako love story to funguje, jako poučný teenage movie to je taky okej, a docela fajn to funguje jako pidimuzikál, songy v tom jsou chytlavý, lidičky koukatelný, a slabší povahu .. jako jsem například já, to může chytit za srdce, případně za pidikoule. Jediný co mě sere, že nemám tu apku.. a vlastně ani nemůžu, dyk mám čudlíkatej tele.. a vlastně ..bych ji asi ani nechtěl, protože...Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl tím čím je, a ne tím čím není, jak tomu v mnoha případech je. Jasný vy paka ?? ()

Reklama

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se tak dívám na hodnocení ostatních uživatelů, budu tady za černou ovci, ale nenadělám nic. Absolutně jsem se u filmu nebavil, nezdál se mi být vtipný, když zrovna nebyl trapný, byl zoufalý a ve chvíli, kdy jsem si řekl, že už to horší být nemůže, přišel důkaz toho, jak hodně jsem se mýlil. Mám dojem, že tvůrci v tomto snímku použili všechna ohraná klišé, drželi se i typické šablony studentských komedií, takže nemohli ničím překvapit a já jsem byl velmi vděčný za tlačítko ffw (hlavně u příšerných hudebních vstupů). ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem, jen pokrok se nedá zastavit. Ve spoustě filmů se objeví kouzelný dědeček a dá nějakému smolaři kouzelnou věc, která splní každé přání. Tak tady je místo dědka vyžraný pankáč a daruje mobil s kouzelnou aplikací. Blbé až slaboduché, že? No, ale zábavné to docela bylo, našlo se pár dobrých vtipů. Další středoškolská komedie, s obvyklými klišé, ale ne nudná. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Status Update" je síce absolútne starý film, ale na druhú stranu sa v ňom nájde pár dobrých fórov, ktoré dokážu pobaviť. Najlepší asi je moment,kde sa Kyle prvýkrát chce preukázať ako hokejista. Nebudem hovoriť, čo sa stane, ale to bol moment, kedy som sa skoro váľal na zemi od smiechu. Inak mám pocit, že je to film, kde sa nič nové nedozvieme. Nepoznáme nové postavy, nie sú tam žiadne nové motivácie, ani nejaké nové rozuzlenia ani nič. Preto tvrdím, že je to starý film. Je tu pár dobrých fórov a pár okey postáv, ale je to vyslovene skôr oddychový film, ktorý neurazí ani nič nové neukáže. Čo by ste vy spravili, keby ste mali aplikáciu, ktorá vám splní všetko, čo napíšete? Povedzte si to takto a budete presne vedieť od začiatku do konca, čo sa vo filme asi stane. Ak vám to neprekáža, že ide o staré známe veci, myslím si, že za jedno pozretie to stojí. Ak nie, toto rozhodne nie je film pre vás. Hodnotenie: C+ ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Jedná se o první americký film, který byl financován čínskými společnostmi DNA Pictures a Heyi Capital. (kellne)
  • Natáčelo se od 13. června do 19. července 2016 ve Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama