Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve snímku inspirovaném stejnojmenným komiksem z edice Vertigo vydavatelství DC Entertainment ztvárňují Melissa McCarthyová (Ženy sobě), Tiffany Haddishová (Girls Trip) a Elisabeth Mossová (Příběh služebnice) trojici hospodyněk z newyorské čtvrti Hell's Kitchen, jejichž gangsterské manžele pošle FBI v roce 1978 do vězení. Tyto dámy, kterým nezbyde nic něž hromada nevyřízených účtů, se rozhodnou vzít záležitosti irské mafie do vlastních rukou. Navzdory očekáváním se velmi zkušeně popasují se vším, od ovládnutí černého trhu až po odstranění konkurence... a to doslova. Scenáristkou a režisérkou drsného gangsterského dramatu The Kitchen, jehož protagonistkami jsou výhradně ženy, je Andrea Berloffová, držitelka nominace na Oscara za původní scénář k filmu Straight Outta Compton. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (44)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Melissa McCarthy je zárukou plnej obrazovky. Len keby aj toho humoru bolo toľko. Lenže nielen humor, ale aj nejaká kvalitnejšia akcia, poriadny dej, niečo, čo vás udrží v pozornosti, to všetko tu chýba. Film akoby určený pre výpredaj. Len za jedinú kvalitnú herečku Elisabeth Moss sa oplatí dať hviezdu. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ženská variácia na Kmotra? Proste girl power ovládla aj mafiánsky žáner. Našťastie to nie je až tak neznesiteľné ako to zvykne v týchto feministických filmoch byť. Film má pekne funkčnú sedemdesiatkovú atmosféru, miestami dosť drsné scény, kvalitne zahrané trio ústredných hrdiniek. Dokonca ani Melissa nie je na zabitie. Problém je s vyznením filmu. Tak amorálny film som už dlho nevidel. Na rozdiel od cool zábavných gangsteriek sa to berie príliš seriózne a to je v dosť veľkom rozpore aké čím ďalej tým väčšie svinstvá ústredné trio stvára. Nielen že som nemal chuť fandiť tým postavám, ale postupne som im prial len to najhoršie. No koniec je presne v štýle Kmotra. Lenže tentoraz to vo mne zanechalo rozpačité dojmy. Výsledkom je zvláštna gangsterka, ktorá na rozdiel od McQueenových Widows aspoň tak kurevsky nenudí. 6/10. ()

Reklama

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Pekelná jízda! Příběh vo tom, jak si tři vobtloustlý čubičky, vytřely prdel s půlkou Newjorku a nakonec skoro i samy se sebou... Svatá krávo, týpek Gabriel by byl fak fajn kámoš do nepohody :-) Skoro mám chuť to tady rozepsat do posledního výstřelu, ale za mě to je tak smyslný, že bude lepší dyš si to každej filmovej závislák vyfrčí sám na vlastní koule. Pardon. Na vlastní kukadla. ()

Dm1tr1j 

všechny recenze uživatele

Určite neodporučím nikomu. Pozrel som to len z nudy a nudil som sa aj počas sledovania. Nebolo tam vidieť žiadne budovanie impéria o ktorom vkuse hovorili, stále to bola len jedna nejaká ulica a nejaká izba vzadu za krčmou. Nikdy nie zobrazenie narastajúceho úspechu. No a stále to stálo len na dobrom slove taliánov, ktorí ich nechali hrať sa na pieskovisku. Plno vrážd z filmu mafiánku nespraví, to skôr Cčkovy hovnor. Najväčší šéf - vedľajšia postava -1*, tri ženy, ktoré sa len rozhádajú je síce vtipné zobrazenie reality ale to vie každý a preto nuda -1*, uplne blbý záver na spôsob "it's just a prank bro" -1*. Ost8vaju teda dve hviezdy, ktoré nechávam len tak lebo sa mi už nechce ani hľadať v tom cárachu prečo stiahnuť všetky a dať odpad. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Průměrná gangsterka, relativně dobře natočená, která má slušnou atmosféru a příjemný retro nádech. Herecké obsazení mě zas tak moc neoslovilo, trio hlavních postav působí trochu nesympaticky a postrádají charisma potřebné pro jejich relativně vážnou roli. Děj na mě působil trochu kostrbatě, feminismus z něj stříkal na všechny strany a ne všechny zvraty nebo situace dávaly smysl. Jediná věc, která se tvůrcům povedla, je již zmíněná retro atmosféra, která působí opravdu velmi příjemně a poměrně autenticky. Jinak je film pro mě velkým zklamáním, velká škoda tak promrhaného potenciálu. 4/10. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení započalo 7. května 2018, skončilo v září téhož roku a probíhalo v New Yorku. Rozpočet činil 38 milionů amerických dolarů a celosvětové tržby činily pouhých 16 milionů dolarů. (fiLLthe3DD)
  • Natočeno dle limitované komiksové série „The Kitchen“ od vydavatelství DC/Vertigo Comics. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama