Reklama

Reklama

Žena v okně

  • USA The Woman in the Window (více)
Trailer 3

VOD (1)

Kvůli agorafobii se drží doma, ale posedlost novými sousedy jí nedá spát – psycholožka, co se snaží vyřešit brutální zločin, který na vlastní oči viděla z okna. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (217)

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Ani Amy nedokázala svojim hereckým umením toto dielo dostať na úroveň, ktoré by mu patrilo. Celé to nebolo zlé a na thriller by to aj stačilo, ale filmu chýba väčšmi ponurá a tajomná atmosféra. Film mohol mať potenciál, ale autori ho nedokázali rozvinúť do dokonalosti. Zostal pocit, že ste sa dívali na všetko cez mliečnu fóliu. Akoby častiam príbehu stále chýbal jeden kúsok puzzle k dokonalosti. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Krásné nic. Wright si pohlídal, aby jeho novinka vypadala strašně hezky (spousta kamerových fines a vizuálních nápadů), a sehnal si do ní dobré herce. Takže se na to sice hezky kouká, jinak je ale snímek snadno zaměnitelnou thrillerovou nudou. Divák frustrovaně tápe spolu s hlavní postavou, podivuje se nad děrami ve scénáři a nelogickým chováním sousedů, no a situaci nezachraňuje ani líbivě přepálený konec. Kéž bych si to spíš přečetl jako povídku, v bedně to moc nefunguje. [Netflix] ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Prototyp nespolehlive vypravecky vas nechava stale na pochybach.Kombinuje cervene vino s antidepresivy a zije sama s bilym kocourem.Tvurci venuji velkou pozornost vizualu filmu,ktery znazornuje dusevni rozpolozeni teny Dekorace honosneho novogotickeho domu, tmave mistnosti s vysokymi stropy jimiz prostupuji uzke pruhy svetla.Hlavni hvezda se pred kamerou odvazne zosklivila.Jeji strhane opuchle,nenalicene tvare s vyhaslyma kralicima ocima,neforemna postava s nepadnoucim oblecenim.Za svym zivotem zatahls roletu a prestala o sebe dbat.Skryva tajemstvi z minulosti a behem jednoho zaberu dokaze az chameleonsky vyjadrit emoce.Tim dokaze za vlasy pritazeny pribeh alespon ze zacatku vzbuzovat zvedavost a trochu toho napeti.Goldman hraje zuriveho a nasilnickeho partnera a mozna mohl dostat vic prostoru. Kdyby dnes nekdo spachal zlocin,asi by si ve strachu pred kamerama zatahl zaluzie.Misto dramatizace lacinymi lekackami a radoby sokujicimi blahovymi zvraty se spis meli tvzrci venovat detailnejsi a psychologicky verohodnejsi studii hrdinky.Zaverecna scena je jako vystrizena ze slash hororu a je brakove premrstena. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Joe Wright má rád Hitchcocka, je to vidět a je to dobře. Škoda jen, že si na Ženě v okně nedal podobně záležet také scenárista, protože finále je takové, no, tuctové. Čekal jsem rozhodně něco zajímavějšího než trochu očekávatelné zúčtování, které na mě zapůsobilo jen Wrightovou režií, výkonem Amy Adams a hudbou Dannyho Elfmana, ovšem ne moc tím, oč (a komu) v něm šlo. Jinak jsem ale spokojený a například scéna s autem je podle mě přímo nezapomenutelná. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Ať mi někdo vysvětlí, jak moc mimo musela tahle áčková sestava herců (kdy se tam stejně většina objevila tak maximálně 5-10 minut, Anthony Mackie dokonce asi jen 5 sekund...) být, když podepisovali smlouvu ohledně účasti v tomhle filmu. Žena v okně měla potenciál být druhou Dívkou ve vlaku (čti mysteriozním, napínavým dramo/thrillerem), ale výsledek je tak neskutečně nudná, nezáživná, táhlá slátanina, že jsem teda hodně trpěl, abych film dokoukal. Řekl bych, že to začíná jako Disturbia z aliexpressu, pokračuje jako one woman show Amy Adams, u které divák neví, jestli blázní ona nebo okolí, ale postupně se to vyvíjí do nesmyslu, který není překvapivý, není šokující a rozhodně není ani zajímavý. Ukecaný film, který si divák může pustit i do sluchátek bez vizuálu a bude mít stejný prožitek, možná by dokonce udělal líp, kdyby u filmu usnul a po 90 minutách spánku by se probudil a považoval film za viděný. O nic nepřijde a ještě se dobře vyspí. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo od 6. srpna do 30. října 2018 v New York City. (SONY_)

Související novinky

Byly zveřejněny nominace na Zlaté maliny

Byly zveřejněny nominace na Zlaté maliny

07.02.2022

Jak už je tradicí, den před vyhlášením nominací na prestižní Ceny Akademie přichází seznam nominací na nechvalné Zlaté maliny (Razzies), tedy anticeny mířící k nejhorším filmům a tvůrčím výkonům… (více)

Jake Gyllenhaal jako známý spisovatel

Jake Gyllenhaal jako známý spisovatel

21.08.2020

Herec Jake Gyllenhaal (Bojovník, Demolice) míří do televize. Upsal se novému projektu režisérky Janiczy Bravo (Zola), která teď napíše a natočí adaptaci článku A Suspense Novelist’s Trailt of… (více)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

12.08.2019

Mohli jsme to předpokládat, teprve minulý týden se to však stalo oficiální. Po propadácích typu X-Men: Dark Phoenix se studio Disney rozhodlo zaříznout drtivou většinu chystaných snímků od studia… (více)

Reklama

Reklama