Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Miliardář předstírá vlastní smrt. Naverbuje mezinárodní tým agentů, který se vydá na odvážnou a krvelačnou misi s cílem odstranit brutálního diktátora. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (578)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Poctivě jsem nakoukal všechny Bayovky a o Míšu se nemusíme zase až tolik bát. Minimálně poslední dva Transformeři byli neskutečně únavné peklo, ale ten člověk je stále akční bůh. Navíc na postavy úplně nedlabe, dává velmi krásné záběry. Působí to natolik svěžím dojmem oproti konkurenci, že bych si klidně uměl představit i druhý díl. Zkrátka po zvoláních typu, že Mistr "nechám vybouchnout cokoliv, kdykoliv" už nemá v rámci akční zábavy co nabídnout, bych to já zase až tak kriticky neviděl. Reynolds film vykopl minimálně o 10% výše. Takže 70% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $150miliónov║ Michael Bay je úplne mimo asi na nejakom riadnom tripe frčal. Fakt výhul ako svina, ak by som si dával niečo do žili asi by som na tom ulietol aj ja do nejakých fantasmagorií. Takýto blbý a samoúčelný akčný film, mohol dať do pľacu len on, už po posledných dvoch Transformeroch to s ním letelo od däviatím k piatím. Nechápem že na takúto blbinu mu dali Netflix takú sumu. Podľa mňa vyhodené peniaze. Filmový bordel ako sviňa a tých niekoľko vyleštených hi-tech scénok tu je škoda. Herecky mimózne. Reynolds len potvrdil že je slabý ako niekoľko krát vyvarený čaj. /25%/ ()

Reklama

RedAK 

všechny recenze uživatele

Bay překopanej pikem si po letech hrábl do režijního rozkroku a vycákal nám do Netflixu hustej cool eRkovej akčňák jak za starejch Mizernejch dob. Bohužel se domnívám, že se Michael nepřiznaně inspiroval u nás v Židenicích, kde už podobná mordparta mimosystémových špiónů působí. Jednička – Ištván „Sadista“ Evženovič – tajemnej osmadvacetiletej špekoun, kterýho VZP, sociálka i berňák dávno vyškrtli z evidence. Jezdí načerno šalinama a exekučníma příkazama z pokut si odpaluje vaťany, co najde v popelníkách před buržoázníma hospodama. Rozhodl se mimo dohled státu trestat skutečný hajzly a svině; minulej týden zbil partu Turků dole u Vietnamců, protože neodpovídali jeho vlasteneckým představám o bílým heterosexuálním muži v produktivním věku a pak zbil i Vietnamce. Volí SPD a umí si připnout placku Ortelu na džínsy rekordně rychle. Dvojka – Věrka „Pinda“ Nováková – Je velitelkou židenický domobrany a viděla všechny Soukupovy pořady. Sní o tom, že ji jednou oplodní Tomio a zplodí spolu rasově čistýho středoevropskýho japonskýho spasitele. Umí ubalit dvacet cigaret pod pět minut. Trojka – Vašek „Taxikář“ Doubrava – Jako jedinej z party se živí legálně. Okrádá zbloudilý turisty na desetinou čárku na tachometru a chodí demonstrovat proti Uberu. V Brně přitom Uber není. Umí nazpaměť Hitlerovy manifesty a parádně to zvládá sluníčkářům natřít na facebooku. Nepoužívá při tom diakritiku, interpunkci ani pravopis, aby zmátl nepřítele. Čtyřka – Toník „Balda“ Degeš – způsobuje v Židenicích amatérský atentáty, aby obyvatele chránil před muslimskými nájezdníky. Před Kauflandem nechal pohozenej batoh, na což musela protiteroristická jednotka reagovat evakuováním parkoviště. Tonda trpí parkinsonem a batůžek s nákupem mu tam omylem upadl. Pětka - Jarka "Trikolóra" Klausová – sedmkrát rozvedená zastánkyně tradiční rodiny a noční můra židenických homosexuálů. Po nocích, mezi celoživotním okupováním pracáku a čtením Blesku, strká do schránek sugestivní letáky z Malování, že homosexualita je nemoc způsobována chemtrails. A konečně Šestka – Táňa „Genderman“ Dvořák – už třetí měsíc na protest nemenstruuje a nelegálními mengele praktikami donutila svého muže rodit. Společně vychovávají sympatického hermafrodita a nemohou se dohodnout, které ze stopadesáti pohlaví mu přidělí. Táňa je ramenatým členem zastupitelstva a hodlá v příštích pěti letech Židenice proměnit v útočiště bezpohlavní masy neidentifikovatelný želé hmoty. A takhle si tady my, naše underground šestka, bereme zákon do vlastních rukou. Mohl ses, Míšo, víš snažit, ale jinak mě to tuze bavilo. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Přesně tohle jsem po Bad Boys 2 čekal. Ti byli lautr to samé, ale víc si hráli na "normální filmové vyprávění", přičemž na to ani omylem neměli, jen byli ještě utahanější. A u Pain & Gain to bylo všechno ještě horší, tam ta zábavná rovina Bayhemu chyběla skoro úplně. A nic jiného než Bayhem tohle není, krystalicky čistý, nekompromisní, ze řetězu urvané naplnění snu toho naspeedovaného puberťáka který v Bayovi pořád je, a teď konečně může zahodit hračky pro děti a užít si 18+ odvaz. Tady už si Bay na nic nehraje, rozhodně ne na to že točí film - ne v takovém smyslu jaký by chtěl ten obligátní Scorsese. Ten když o Marvelovkách řekl že nejsou filmy, ale zábavními parky, tak tady i to označení za zábavní park by naznačovalo mnohem víc koherence a smyslu, tohle už je čistokrevné, vizuálně vymazlené a do superdrahých kulis zasazené Demolition Derby. Takové to pravé americké, kde se v mezičase mezi ničením všeho jen rychle zakousne biftek, zalije pivem, a na konci z toho možná bude všem trochu šoufl, ale stejně si to užijí. Jo, bylo by bezva dostat od Baye další Skálu, ale to byla anomálie která se nikdy nemůže zopakovat. Tak jako Shyamalan už nenatočí dalšího Vyvoleného, Harlin další Die Hard a Besson dalšího Leona. A po letech kdy jsme mu museli trpět ty robíky postavené na prodeji hraček pro děti, jsem za tenhle nekompromisní návrat k jinak už dost chudému žánru dost rád. I když je nekompromisní až moc. 8/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Akční scény jsou hlučné, velkolepé, hnané na efekt, místy nápadité. Ale prostě bez duše. Divák nezatíná pěsti jako třeba při legendární epické pouliční přestřelce v Nelítostném souboji, matrixové řežbě v hale, výměnách zásobníků v první Smrtonosné pasti nebo vlastně i při některých Bayových prvních kouscích (nejvíc u Skály). Kameraman vymýšlí psí kusy, dočkáme se neskutečných záběrů, ale společně s pološíleným střihem místy vzniká hodně nepřehledný guláš (třeba úvodní automobilová honička by s jiným střihem vyzněla o poznání lépe). Ostatně i dějově jsem se ztrácel, ač duo Rhett Reese a Paul Wernick stojí za Zombielandy i Deadpooly. Kousky pojí Ryan Reynolds, toho času pracháč, který dá dohromady skupinu ostrých mužů a žen, aby společně díky jeho finančním možnostem nelegálně páchali dobro. Zní to divně, ale je to tak (navrch během akcí zabijí i pár nevinných). Nejprve si je nepřehledně představíme, vůbec si k nim ovšem nevytvoříme jakékoliv sympatie a záhy zjistíme, že jejich cílem je darebný diktátor smyšlené země Turgistán, ale on by to mohl klidně být třeba místostarosta Dlouhé Olešnice. Exotické lokace se brzy okoukají, únavně skáčeme tam a zpět, občas u toho mají tvůrci epileptický záchvat a párkrát se před kamerou projde nějaká ženština ve spodním prádle. A když divák začne zívat, uctívaný i nenáviděný megaloman Michael Bay přispěchá s dálkově ovládaným magnetem, který rozhází padouchy po místnosti. Celkově tak trochu prázdný omlovánkový bordel. Holt další část Bayova umu a filmové duše nenávratně odumřely. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (18)

  • Letadla útočící na nemocnici v Turgistánu jsou F-16. (DerfelCadarn)
  • V čase 01:04:50 má postava hlídače Dacky v jednom záběru obě ruce prázdné, po střihu má v pravé ruce tablet stříbrnou stranou ke kameře a v dalším střihu obrazovkou ke kameře. (Ivoman)
  • Během honičky v Itálii, kdy Čtyřka (Ben Hardy) skáče z jedné budovy na druhou, jde jasně vidět obličej kaskadéra. Kaskadérův obličej jde vidět ve více scénách. (mikki089)

Související novinky

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

27.06.2022

Po úspěchu snímku Můžeme být hrdinové režiséra Roberta Rodrigueze (Alita: Bojový Anděl, Spy Kids: Špioni v akci) se Netflix rozhodl prodloužit spolupráci se známým tvůrcem, a to rovnou do takové míry… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

29.05.2021

Nejspíš se to dalo čekat, v poslední době se to totiž daří všem větším filmům od Netflixu a jen to ukazuje, že marketingově má streamovací gigant vše dobře pohlídané. Každopádně zombie novinku… (více)

Reklama

Reklama