Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Miliardář předstírá vlastní smrt. Naverbuje mezinárodní tým agentů, který se vydá na odvážnou a krvelačnou misi s cílem odstranit brutálního diktátora. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (578)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Bay zkrátka jede pouze na efekt a řešit maličkosti jako jsou například chyby ve filmu a jiné hlouposti je zřejmě pod jeho úroveň. To ovšem v takto hojném počtu neuvěřitelně kazí celkový prožitek z filmu. Auto jede a v jednom záběru zrcátka nemá, pak je zas má, následně o jendo příjde a zas nemá ani jedno (neustále měníci v úseku 10ti minut). Nejsou to však pouze maličkosti, ale jedná se i o věci očividné a zcela zásadní. Mimo to byly akční scény průměrné a jak svojí délkou, tak nedostatkem inovace diváka po chvili znudí. Převrat v závěru se mi však celkem líbil a i když byl také nedomyšlený navyšuji za něj jednu hvězdu. Akce bez náznaku děje zkrátka nestačí. 40% PS: Už dlouho jsem neviděl film, s tak značným plot armorem klíčových postav. (tedy až na Franka, který nejprve uřídí v autě s pochybnými zrcátky neuvěřitelné věci a pak narazí do zaparkovaného bagru na rovné silnici bez zatáček) ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Úvodná 20-minútovka je najbesnejšia a asi najlepšie natočená automobilová naháňačka všetkých čias. A to je len začiatok dvojhodinového baygazmu s neuveriteľným počtom výbuchov, na franforce rozmrdaných áut a čvachtavých headshotov. K tomu zábavné postavy, za hrsť vtipných hlášok, krásne buchty, vrtuľníky na pozadí zapadajúceho slnka, krúživé podhľady, famózna prestrelka v hongkongskom penthouse a šialená scéna s obrovským magnetom. Príbeh? Priamočiary, akurát trochu osolený prehádzanou chronológiou, žiadne prepracované heisty, len frenetické tempo, machrovanie, cool nápady a cynické násilie. Najlepší akčný film za mnoho rokov a určite najlepšia bayovina minimálne od Bad Boys 2, možno aj od Skaly. "Adios, asshole!" ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Lidumilný Deadpool a Míša Zálivka, co se hrozitánsky rád vyřádí v mistrovské akci. To, co Milionům chvilek trvá sáhodlouhé měsíce, tihle dva sfouknou během dvou (mimořádně akčních) hodin a střelhbitě zatočí s politickou diktaturou. Sedm statečných agentů bez identit a s vymazanou minulostí, jejichž číselná kódová označení na stupnici 1 až 6 usnadňují diváckou orientaci mezi nimi, kterých je záhy vlastně jen šest. Vede je miliardář Ryan Reynolds, který se s nimi hned od prvních minut vyřítí do nadupané akce na všechny možné i nemožné způsoby. A to trvá jen s mini přestávkami po celé dvě hodiny. Takže to je ráj pro příznivce dynamické akce (s efektivní výpomocí kouzelníků od ILM), kde je znát preciznost i manýry režiséra. Michael Bay ze svých zavedených manýrů příliš neslevuje - zpomaluje záběry, kamera obsedantně krouží, scény jsou maniakálně efektní a vše má až bláznivý a svérázný ráz, kdy se jednu chvíli koketuje s nechronologickým stylem vyprávění Herci jsou do jednoho špičkoví. Reynolds hláškuje, Mélanie Laurent je nejatraktivnější agentkou a je zralá jak herecky, tak i k prudkému opíchání, Adria Arjona jí konkuruje též ve spodním prádle a Manuel Garcia-Rulfo s Corey Hawkinsem se předhánějí, kdo si vezme na bedra bláznivější a smrtelnější akční eskapádu, ovšem maximálně šílené kousky, s nimiž oslňuje, obstarává parkourista Ben Hardy. Celý film šlape, Bay tuhle mašinu zdárně promazal a je evidentně ve svém živlu. Nezanedbatelnou část tvoří také soundtrack, který přispívá k dobré divácké náladě. S filmem procestuje divák kus světa, kupříkladu od standardní destinace v Itálii se také natáčelo v exotickém Abu Dhabi. Dvě hodiny napakované akcí svižně ubíhaly. Bay "odklizený" na Netflix je krutý trest, pravda, po posledních Transformerech už nikdo netoužil vidět další předraženou blamáž v jeho režii a jeho tvůrčí zánik, ovšem tohle je režisérovo znovuzrození. Těším se, že mu tahle obrovská forma vydrží a jsem pln naděje, že se s šestkou agentů nevidím naposled. Bral bych nášup v podobě dvojky. 10/10 ()

classic 

všechny recenze uživatele

„6 Ilegálov” tvorí súkromnú a tajnú, podzemnú organizáciu, s cieľom nastolenia poriadku, a súčasne i odstránenia (vymazania) škodlivého, diktátorského režimu, pričom prvá, nebezpečná misia, ich zavedie rovno do talianskej Florencie, kde na samý úvod vidím nadštandardnú a zbesilú, takmer dvadsať-minútovú, divokú naháňačku, kedy si to odnesú aj mnohí civilisti, ktorí boli zrovna v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. Táto skupina používa výsostne iba pomenovanie pomocou čísel, t. j. : (I. je Miliardár, II. Špiónka, III. Zabiják, IV. Akrobat výšin, V. Doktorka a VI. Šofér), že zároveň i jeden z týchto šiestich tragicky zahynie (samozrejme, že nepoviem, kto to bude...?), keď nový člen do partie bude sedmička: Blaine, elitný vojak, ale stále ostávajú len šiesti. To najhlavnejšie som zatiaľ ešte nepovedal: „Totiž, úplne všetci členovia zinscenovali svoju smrť, tak aby boli (od)teraz už len neviditeľnými duchmi, že už skrátka vôbec nejestvujú” ! Čiže, už si môžu robiť, čo sa im zachce, trebárs sa naplno venovať svojím záľubám, medzi ktoré patrí aj extrémny adrenalín, ktorým si stále pumpujú krv, asi to už majú v krvi, a tak sa teda zameriavajú na nenávideného, turgistánskeho prezidenta/diktátora Rovacha Alimova, keď prostredníctvom jeho dobrého brata Murata chcú zorganizovať štátny prevrat !!! "Americká" , typická vlastnosť, že sa radi do všetkého miešajú, a ešte o tom nakrútia aj celý film, čo už asi majú jednoducho v genetickej výbave... ? / A presne to tak aj beriem, ako prvotriednu, hollywoodsku zábavu, pri ktorej iba stačí vypnúť komplet mozog, pretože ani nič iné od nás nikdy neočakáva, je to de-facto, dvojhodinová, šialená jazda, plná samých výbuchov a explózií, čo už „Mišo Zátočina” má taktiež odjakživa v krvi, venuje sa tomu už úctihodných 25 rokov (alebo ak chcete - plné štvrťstoročie), že stále má čo ponúknuť, t. j. donekonečna vylepšuje a vycibruje svoj typický TRADEMARK, vizuálnu stránku, ktorú všetci (neu)stále kopírujú, ale nikto sa jej nevyrovná ! Povedal by som, že je doteraz vôbec úplne najdivokejšia, akú kedy mal i s obsahom product-placementu, bez ktorého sa už asi filmová novinka nezaobíde ? Aj Netflix musí z niečoho žiť, však ? Ak by som si mal osobne vybrať, a to buď filmy od Michaela Baya, alebo smrtonosnú sériu Rýchlo a zbesilo, tak neváham ani jednu stotinu, že jednoznačne vyberám režiséra s dušou večného dieťaťa, ku ktorému som voľakedy prejavoval oveľa väčšie sympatie, než práve dnes (nehanbím sa za to, keď poviem, že patril k obľúbeným režisérom, no pred dávnymi letami), no i napriek tomu nemôžem vonkoncom poprieť, ako ma fascinuje jeho dynamický, režisérsky štýl, aj keď prakticky nakrúca filmy totálne o ničom ! A táto novinka je naprostá vizuálna žranica, z ktorej som sa normálne trochu prejedol. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pozor! Snímek obsahuje Product Placement. Na Six Underground jsem se dlouho těšil a jsem moc rád, že to dopadlo takhle. Skutečně je to nejbayovitější z Baye, což je už trademark sám o sobě. Transformeři jsou zapomenuti, fetišista Michael se style vrací k "menším" filmům typu Vojáků z Benghází a Pain & Gain. Vtip je v tom, že tenhle člověk dokáže ze stopadesáti milionovému blockbusteru na doma vytřískat na pohled film ještě mnohem dražší a dlouholetí fanoušci Bayhemu si zde rozhodně přijdou na své. A jsem rád, že si k ruce vzal právě Ryana Reynoldse, který si v posledních letech hrozně oblíbil svoji deadpoolovskou hereckou polohu, jež mě stále neomrzela. Nic víc netřeba dodávat, ty zpomalovačky a přehnané nasvícení mi sakra chybělo. Dvojku chci..8,5/10 ()

Galerie (40)

Zajímavosti (18)

  • V čase 0:08:00 při vyndávání kulky z břicha stříkne doktorce do oka krev a ne málo, v dalších střizích na sobě krev vůbec nemá a následně úplně jinde na tváři a to hned dvakrát jinak. (Ivoman)
  • V čase 0:14:44 je při zpomaleném záběru vidět zeď a u ní stojící Ryan Reynolds, který u tohoto akčního záběru natáčel upoutávku na tento film. (Ivoman)
  • Když se tým přesouvá do Las Vegas, odehrává se tam scéna na závodním okruhu. Ten ve skutečnosti neleží v USA, jde o okruh Yas Marina v Abú Dhabi. Poznat to lze i podle přilehlého zábavního parku Ferrari World. (FIAT 500)

Související novinky

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

27.06.2022

Po úspěchu snímku Můžeme být hrdinové režiséra Roberta Rodrigueze (Alita: Bojový Anděl, Spy Kids: Špioni v akci) se Netflix rozhodl prodloužit spolupráci se známým tvůrcem, a to rovnou do takové míry… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

29.05.2021

Nejspíš se to dalo čekat, v poslední době se to totiž daří všem větším filmům od Netflixu a jen to ukazuje, že marketingově má streamovací gigant vše dobře pohlídané. Každopádně zombie novinku… (více)

Reklama

Reklama