Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (153)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Šíleně uňouňaná natahovačka přeslazený jedničky, která by chtěla dojmout, jenže reinkarnace psů trvala asi tři sekundy, takže se emoce jaksi nedostavili. A dvojka to má jakbysmet. Příběh je prostý, průhledný po deseti minutách a na papíře ty nejsmutnější scény jednoduše nefungují. Jak mi může být líto, že umřel pes, když se za pět sekund narodí jako štěně a je šťastný? Co mě na tom má dojmout? V jedničce se nad tím člověk usměje, že je to fajn, ale tady už to nefunguje. Nic neříkající prodloužení fajn jednohubky. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

První díl jsem viděla, a těšila jsem se na druhý díl, velmi pěkné, dojemné, některé momenty ve filmu mě rozplakaly, sama mám pejska a proto jsem se dokázala velmi vcítit do pocitů všech pejsků, i lidí kolem nich, a řeč samotných pejsků, velmi přesně vystihují, jak i v reálném světě, ne jen ve filmu, milují své majitelé, a udělali by pro ně všechno na světě, a málokdy u lidí se s tímto můžeme setkat. ()

Reklama

Inozuka 

všechny recenze uživatele

Trošinku slabší než jednička, ale stále dobré. Všichni pejskaři budou jistě pobaveni perfektními postřehy ze života našich chlupáčků a určitě všichni budou zasaženi přílivem emocí, kterými je film doslova nabitý. Jen ten počet umírajících pejsků je až brutální a já osobně ho, i přes snahu tvůrců to žehlit posmrtným životem, špatně nesl ... ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Slušné pokračovanie krásneho príbehu. Síce na niektorých miestach zaostáva za skvelým prvým dielom, ale v mojich očiach je to stále nadpriemer. Neviem si pomôcť – jednoducho mám slabosť pre Baileyho („The Boss“) a pre jeho reinkarnácie. Príbeh síce vypočítateľný, na niektorých miestach idealizovaný, ale ako celok dokáže v človeku budiť pozitívne myšlienky. (Ale tu musím pripomenúť, že matky typu Gloria by sa mali nad sebou zamyslieť.) Ako „hovorí“ Bailey: „Človek bez psa nemôže byť šťastný.“ To môžem potvrdiť z vlastných skúseností. Veľmi dobrá rola pre D. Quaid. Veľmi pekný a dojímavý záver s krásnym obrazom. Osobné hodnotenie: 84% (****) ()

Echelon1 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od prvého filmu by dokázal druhý diel fungovať ako rodinná dráma bez Baileyho ako vyprávača. Opäť sa ale jedná o pekný film, ktorému nechýbajú emócie. Možno vzťahy a charaktery niektorých postáv sú trochu šablónovité, slúžiace len účelu deja. Inak nie je čo dodať, jeden z tých filmov, kvôli ktorým filmy vôbec pozerám. Hudba opäť výborná. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Plemená psov, ktorými Bailey je v každom živote, sú starší svätobernardský/austrálsky ovčiak, sučka bígla menom Molly, samec anglického mastifa menom Big Dog a Yorkshirský teriér menom Max. (Arsenal83)
  • 11. mája 2019 zomrela päť dní pred premiérou filmu na rakovinu predchodkyňa Marg Helgenbergerovej v úlohe staršej Hannah, Peggy Lipton, ktorá si práve z tohto dôvodu svoju úlohu nezopakovala. (Arsenal83)

Reklama

Reklama