Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První díl nového komediálního seriálu. Televizní moderátor Jan Krejza má narozeniny a ze všeho nejvíc nenávidí narozeninová překvapení.  Jeho čtyři zrzavé dcery se svými partnery mu ale každoročně nějaké to překvapení připraví. Letos se sice rozhodnou tátu nemučit, ale život přináší překvapení sám o sobě. Honzův zeť Petr je veterinář a z ordinace mu v pravidelných intervalech uteče nějaké zvíře do rodinné vily. Jeho manželka Anna je rozhodnutá změnit od základu svůj život. Druhá z dcer Bára se zase se svým manželem Ondrou dostali do velkých finančních problémů a zbylé dvě dcery jsou jedna praštěnější než druhá. Korunu všemu ale nepochybně nasadí jejich vlezlý soused Čumpelík. (TV Prima)

(více)

Diskuze

pjotri

pjotri (hodnocení, recenze)

"Herecke" vykony opet ve znameni stupidniho pitvoreni se. Vsimnete si, ze kde stoji scenar za hovno, kde to ani "herci" nejsou schopni utahnout a kde MUSI byt za kazdou cenu "humour", nastava pitvoreni, tedy jakesi idiotske grimasy, o kterych si jejich majitele mysli, ze jsou vrchol komickeho herectvi. A nejhorsi je, kdyz uz dokazu dopredu odhadnout "dej" a jaka pitvornost ho bude doprovazet. Dalsi cenny poznatek je, ze skutecne staci shlednout prvnich 5 minut dilka,, abych tu "kvalitu" mohl interpolovat  a na zaklade teto interpolace dat, naprosto bez obav a s cistym svedomim ODPAD.

Archivář

Archivář (hodnocení, recenze)

JamesSi

trochu dobře :D myslím to obecně třeba u Modrého kódu jsou jedinci co každý odvysílaný díl ohodnotili odpad , což trochu nechápu protože pokud se někomu seriál nelíbí a hodnotí odpad, proč se dívá na každý díl a hodnotí odpad a nebo obráceně neviděli a hodnotí už z principu Prima = odpad

na příspěvěk reagoval DavidHolub

JamesSi

JamesSi (hodnocení, recenze)

Archivář

No, jestli to dobře chápu lidi tady nedávají u každého dílu odpad, ale jen u prvního, který viděli. Já jsem rád, za hodnocení jednotlivých dílů, alespoň vidíte, kolik lidé z toho seriálu viděli. Věřím, že po pár dílech, počet hodnotitelů u nových epizod rapidně klesne.

na příspěvěk reagoval Archivář

Archivář

Archivář (hodnocení, recenze)

dejf96

Ano celý díl a no rozhodně si to nezaslouží hodnocení odpad nebo *  to zase jako sorry. Zkusil by si někdo z vás vymyslet něco nového kvalitního ? Vše už bylo natočeno a vymyšleno  a vždy je to jenom o tom jak to natočit jinak trochu jinak.. viz. kolik adaptací  je třeba mušketýrů. 

Stejně tak ně vždy tady fascinovalo jak někdo u seriálu co se mu nelíbí může u všech dílů dávat že je to odpad. Pokud se mi seriál nelíbí ohodnotím ho celkově odpad a nedívám se a pokud se dokážeš dívat na všechny díly a potom dá odpad tak asi je něco špatně

na příspěvěk reagoval JamesSi

Archivář

Archivář (hodnocení, recenze)

Proč mám takový pocit , že někteří nehodnotí seriál a díly v něm,ale už apriorně Prima=odpad ! Nebo že by někteří uživatele byli trolové NOVY ?

na příspěvěk reagoval dejf96

Reklama

Reklama