Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali Davisová (Taraji P. Henson) je úspěšná sportovní agentka, kterou se její mužští kolegové snaží vystrnadit. Po divokém večírku se svými dívkami nějak záhadně získá schopnost slyšet myšlenky mužů. S touto nově nabytou schopností se snaží přelstít své kolegy, když usiluje o podepsání smlouvy s příští basketbalovou hvězdou. Její přehnané úsilí však dává zabrat jejím vztahům s nejlepšími kamarádkami a s novou láskou. V této bujaré komedii je v lásce i v uzavírání smluv vše dovoleno. (iTunes)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (52)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Jasné, na pecku s Gibsonom to síce ešte nemá, ale popravde musím uznať, že to bolo viac ako len slušné, takže veľmi silné tri hviezdy, o chlp pod štyrmi. Taraji P. Henson je fajn, videl som s ňou viac filmov, Aldis Hodge je sympaťák ako sviňa, ostatní vôbec nezaostávali. Vtípky boli posunuté k dnešnej dobe a vôbec sa nejednalo o klasické rozšírené lacné nechuťárny. Ja som sa bavil aj s manželkou. ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Trapná vykrádačka fungujícího filmu s Gibsonem. Jo, kdybych měl černou prdel, možná se asi víc chytnu, ale tento styl humoru prostě a jednoduše buď nefunguje, nebo mu nerozumím. Chlast, drogy, nevěra, děsná hudba a zase chlast, drogy a to hlavním protagonistům už dávno není dvacet. Jediné co na tom filmu bylo koukatelné je styl a výstřih Ali, která je na to, že má padesátku na krku, zatraceně sexy - nicméně ve světě, kde se všichni chovají jak stádo pakoňů, ani čokoláda nechutná. Zbytečný film. ()

Reklama

misiaq 

všechny recenze uživatele

ze sa toto vobec moze natocit a este to ma aj financny uspech, tak to sa vazne cudujem. Producent musel byt asi na fentanole ked do toho isiel a teraz si isto mysli, aky je genius. Tieto s.r.a.c.k.y. vazne moze stihat iba lokalny rezident USA ktoreho predkovia boli importovany z krajin tretieho sveta. Tato kvazikultura je vazne trapna zo vsetkym co predstavuje. Protagonisti Najme Taraji asi chodila na nejaky kurz herectva, ale asi este na strednej skole. Neda sa na to pozerat, Lacne, pateticke, uplne ubohe. Zopar hereckych vykonov by som este vedel ohodnotit, ale to vazne nestaci na kinohit. ()

jimik13 

všechny recenze uživatele

Není to zase tak zlé pokud se člověk trochu orientuje ve sportovním prostředí a ví kdo je Lonzo Ball, kdo je LaVar Ball a jak se chovají, pozná paralely a přijde mu to hned vtipnější. Stejně tak obsazení Shaqa, KATa, Marca Cubana, atd. těch postav co tam hrají sama sebe. Ano je zde cítit jistá míra snahy upozornit na rozdíly žena/muž, ale tak pokud dělá žena sportovní agentku tak se to dá čekat. Film má vtipné scény a já se bavil ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Black femalle odpověď na šovinistickou romantiku Po čem ženy touží…..to je nám asi všem myslím jasné. Ale rovnou bych doplnil, že jsem se bavil víc, než před 19ti lety. Bavilo mne prostředí. Bavilo mne, že na první dobrou jsem neměl pocit, že sleduji mainstreamovou záležitost. Bavila mne současnost komedie. Bavila mne Taraji P. Henson. Uznávám, že laťka nezůstala po celou dobu na výšce nastavené na začátku….k čemuž nejvíce dopomohl v každé roly stejný Tracy Morgan….ale ačkoliv nejsem „uřvaná černoška“ (reakce na Djokerův komentář), neměl jsem nějaký zásadnější problém. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Film pokračuje po záverečných titulkoch. (figis20)

Reklama

Reklama