Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 2

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (162)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Nenápadný snímek, jemuž sice nebyla upřena nějaká výraznější mediální pozornost, ale i tak bych doporučil tomuto snímku dát šanci. Snímek natočila jména, která mi sice ve světě filmu nic moc neříkají, ale po zhlédnutí mohu s čistým svědomím říct, že ostudu si neudělali. Ono už samotné herecké obsazení slibovalo nadprůměrnou podívanou, přidejte k tomu atraktivní téma (kde jinde nakouknete do fungování polského gangu) a propadák se z toho stát nemohl. Joel Kinnaman excelentní, věřil jsem mu drsnější tvář, když s někým sváděl bitku jeden na jednoho, ale i tu citlivější polovinu, kdy mu záleželo na jeho rodině. Vedlejší postavy ucházející, zazářila herecká dvojka ztvárňující Poláky (Eugene Lipinski a Mateusz Kościukiewicz), moc prostoru neobdrželi, ale z minima vyždímali maximum. Zápletka se sice asi nedá zařadit mezi ty nejvíce inovativní (část ve vězení mohla být delší), ale ani neurazí. Jen trochu zklame uspěchané finále, kde to tvůrci urychlili a několik věcí zůstalo zbytečně otevřených. I tak ale 65 % ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tohle je zpackaný film...Je plný klišé a ničím novým nepřekvapí...Schéma, kdy je dobrý člověk chycen do pasti mezi FBI, mafii a ještě NYPD a musí si pomoct sám je stokrát viděné...Jó, prostě od Shot callera je těžký natočit sqělý vězeňský film...Plus filmu je sympaťák Joel Kinnaman a to je asi tak všechno...Pro nenáročného diváka to bude, ale pecka...Za mě 65% ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Dobré, ale mohlo být vynikající, protože všechny předpoklady byly na místě. Charizmatičtí klaďasové, neokoukaní a patříčně úlisní záporaci, syrové vězení, působivě autentické, zrnité filtry, zemitá režie, zkrátka vše na svém místě pro kvalitní street krimi drama. Bohužel druhá polovina pomalinku, polehounku klouže svojí přehnanou nápaditostí a rafinovaností z drsného dramatu ve stylu Shot Callera do typicky nastavované (a předvídatelné) hollywoodské produkce s více a více nepravděpodobnými situacemi a zvraty. Na druhý film Di Stefana ale rozhodně slušné a dávající naději, že další filmy budou podobně dobré, jako třeba ty od Zahlera, specialisty na krimi dramata s těmi správnými chlapáky a se scénáristicky dotaženými finále. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Je to takový půl napůl, prostřední část filmu celkem dost nudí a atmosféra v base zhoustne moc pozdě a moc krátce, film navíc tráví víc času mimo basu než uvnitř s hlavní postavou a tim pádem to člověka vytrhne z dění každejch pár minut. Fajn obsazení si odehraje svoje, tam jsem problém neměl. Trochu mi to připomínalo Shot Caller kde ovšem Nikoláš kopal jen za sebe bez zbytečný vomáčky, to by zde výrazně pomohlo. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Volali z Washingtonu a vyptávali se, proč chce newyorkskej policajt soudní povolení přístupu ke složce informátora FBI, kterej neexistuje." Tak na to je jednoduchá odpověď. Vlastně není. Ono je to poměrně komplikovaný a mě to dost bavilo. On totiž ten tanec na hraně mezi drogovejma kartelama, FBI a NYPD má docela slušný tempo, nejednoznačný postavy a spoustu poučení. Třeba o tom, že FBI vždycky drží slovo. Tak tenhle fórek se mi povedl a sám se mu od srdce zasměju. Takže pokud za mnou přijde některej z čučkařů s žádostí o pomoc, tak ho zdvořile vyslechnu, vysměju se jeho vydírání a počkám si na svou sebevraždu, kterou spáchám osmi kulkami do hlavy vystřelenejma ze tří zbraní. Ty samozřejmě na místě sebevraždy nenechám. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)
  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)

Reklama

Reklama