Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 1

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (162)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Burn him!“ Drsné, cynické a do lecter-leonovské finty i uvěřitelné krimi drama, jenž ve své napínavosti těží z tenkého ledu infiltračních aktivit. Krtek Kinnaman snažící se překročit svůj herecký stín, Rosamunda zatížená dilematem, good cop Common dávající si na čas i podlý kravaťák Owen odvádějí ku prospěchu věci lehký nadstandard. Vrstva časopisů na ledvinách jako ochrana proti férovým bodným atakům v kriminále? Prima brnění, věděli to už čínští vojáci ve starověku.. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Starosvětský thriller o drsňákovi, který musí vymyslet, jak přežít ve vězení jako práskač, kterého hodili jeho šéfové přes palubu. Joel Kinnaman se hodně snaží a pár výtečně natočený a napínavých scén tu je, jenomže celý The Informer trochu zbytečně upaluje dopředu a nestíhá se díky tomu věnovat vedlejším postavám tak, jak by si zasloužily a jak by asi tvůrci chtěli. Je to docela škoda, protože stačilo málo a z dobrého filmu mohl být film výborný. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Drsný film nie kvôli krvi, ale kvôli fakt že dramatickej rovine a veľkej uveritelnosti. Nehrá sa to na žiadnu veľkú akciu ani krvák, hrá sa to na svinskú realitu. Pre toto by som nikdy nerobil informátora. Pre mňa osobne veľmi dobrý tvrdý film. A Joel Kinnaman je dobrý prehliadaný herec. Objektívne za štyri hviezdy, z dôvodu nízkeho hodnotenia na ČSFD dvíham o jednu hore. Takýchto filmov treba viac a treba to aj náležite oceniť. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

V první řadě jsem rád, že Kinnaman se konečně dostává k lepším celovečerákům. Hezky strukturovaný akční film, který toho má příliš k vyprávění a ty necelé dvě hodiny jsou mu málo. Krásný začátek se rozjede a ptakticky zvrtne v strmý pád událostí, které se snaží urvat divákovu pozornost plottwisty, ale zapomínají na charaktery postav a celé to pak působí nesourodě, rigidně a shazuje to tak film k do kategorie lepších béček. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Pomalá kriminálka, která se po celé dvě hodiny obejde bez akce a prakticky vše se vyřídí ústně. Tempo by mohlo být svižnější a více bych se zaměřil na část v kriminálu než před ním, ale přesto tahle jednohubka dokáže do diváka potěšit, pokud je přecpaný okázalými velkofilmy a chybí mu kriminálky ze staré školy. Joel Kinnaman by zasloužil více podobných rolí. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)
  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)

Reklama

Reklama