Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 2

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (162)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Príliš dlhé na americky thriller, málo atmosferické na anglickú krimi. Taký hybrid, ktorý síce nepoteší, ale neurazí. Nešiel som do toho s nejakým očakávaním, ale film o Polákoch a ich drogovom biznise, do toho nejaká ta basa s gangmi a nevraživosťou. Poviem to tak, dokázalo to udržať moju pozornosť. Kučeravá Armas síce nevyužitá, o to viac sa na ňu teším v bondovke, Rosakunda zase klasicky bez emócie. Chcel by som vidieť niekedy film, kde by sa Common naštval alebo usmial alebo urobil aspoň dačo. Už je skoro ja Affleck. Celkovo v pohodičke film, ktorému ale chýbali kľúčové atribúty na lepšie hodnotenie. 2 z 5 ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Solidní krimi / vězeňské drama zaháčkovalo dobře rozjetou zápletkou, kdy spolupracujícímu informátorovi Joelu Kinnamanovi věříte zájem vymanit se ze zločineckého podsvětí. I za mřížemi si dokázal (poctivě) jít za svým, bohužel dojel (on i celý příběh) na jednorozměrné vedlejší postavy na straně zákona, jejichž proměnné postoje měly naopak základy velmi mělké. K závěru přibylo zkratek a „happy“ rozuzlení už se bezradnému scénáristovi z uvěřitelnosti poněkud vymklo. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Režie je skvělá, ale nedokážu se nějak smířit s naprosto absurdním útěkem z vězení. To fakt ne. Na seriozní thriller, je tohle opravdu brutální podpásovka. A však, kvůli té režii, fenomenálním hereckým výkonům, dobrým dialogům a přeci jen, zajímavým nádechem, to hodnotím docela kladně. Já se bavil. Ale ne... musim snížit na ten průměr. Jinak, nečekejte akční film. Tady fakt TÉMĚŘ žádná akce není, jen pár výstřelů padne a jeden drsný souboj v lochu. Nic víc fakt nečekejte. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Dobré, ale mohlo být vynikající, protože všechny předpoklady byly na místě. Charizmatičtí klaďasové, neokoukaní a patříčně úlisní záporaci, syrové vězení, působivě autentické, zrnité filtry, zemitá režie, zkrátka vše na svém místě pro kvalitní street krimi drama. Bohužel druhá polovina pomalinku, polehounku klouže svojí přehnanou nápaditostí a rafinovaností z drsného dramatu ve stylu Shot Callera do typicky nastavované (a předvídatelné) hollywoodské produkce s více a více nepravděpodobnými situacemi a zvraty. Na druhý film Di Stefana ale rozhodně slušné a dávající naději, že další filmy budou podobně dobré, jako třeba ty od Zahlera, specialisty na krimi dramata s těmi správnými chlapáky a se scénáristicky dotaženými finále. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Nenápadný snímek, jemuž sice nebyla upřena nějaká výraznější mediální pozornost, ale i tak bych doporučil tomuto snímku dát šanci. Snímek natočila jména, která mi sice ve světě filmu nic moc neříkají, ale po zhlédnutí mohu s čistým svědomím říct, že ostudu si neudělali. Ono už samotné herecké obsazení slibovalo nadprůměrnou podívanou, přidejte k tomu atraktivní téma (kde jinde nakouknete do fungování polského gangu) a propadák se z toho stát nemohl. Joel Kinnaman excelentní, věřil jsem mu drsnější tvář, když s někým sváděl bitku jeden na jednoho, ale i tu citlivější polovinu, kdy mu záleželo na jeho rodině. Vedlejší postavy ucházející, zazářila herecká dvojka ztvárňující Poláky (Eugene Lipinski a Mateusz Kościukiewicz), moc prostoru neobdrželi, ale z minima vyždímali maximum. Zápletka se sice asi nedá zařadit mezi ty nejvíce inovativní (část ve vězení mohla být delší), ale ani neurazí. Jen trochu zklame uspěchané finále, kde to tvůrci urychlili a několik věcí zůstalo zbytečně otevřených. I tak ale 65 % ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno