Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americké letectvo najme astrofyzika dr. Allena Hyneka z Ohia při vyšetřování případu vojenského pilota, který přežil letecký souboj s vesmírnou lodí mimozemšťanů. (Viasat)

Recenze (8)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušný začátek a jsem zvědav, kam se to až posune, celá ta hranice vědecké vysvětlení vs. fakt něco neznámého plus možná konspirace. Hlavní postava je sympaťák a samozřejmě mě zajímá, kdo je chlap v klobouku a kdo ta blondýna. A je fajn opět vidět Neala McDonougha, i když tady má nejspíše zápornou roli. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně solidní rozjezd, nečekal jsem až tak kvalitní seriál. Herecké obsazení naprosto sedí a z filmařského hlediska je na co koukat. V mnoha ohledech hodně filmový děj, kdy střiháme v napjaté situaci, takže divák je hodně natěšený a čeká, co se stane dál. Zcela zjevně se tak děje kvůli televizním reklamám. Střihneme uprostřed napínavé scény, pustíme reklamu a pokračujeme rozuzlením. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak pilotní díl mě celkem potěšil a nalákal na další díly. Vypadá to totiž dost zajímavě a jsem rád, že nejsem jediný komu to připomíná Akta X, až na to, že se tohle Aktám X s největší pravděpodobností nevyrovná, jenže co já vím, třeba jo a nebo to nabere úplně jiné obrátky než dosud. On totiž Projekt Modrá kniha v USA v době studené války skutečně existoval, ale jak moc tenhle seriál souvisí s realitou zatím po prvním díle nemůžu posoudit. Každopádně, ať se to bude v dalších epizodách držet reality nebo si to pojede vlastní cestou, tak jako tak tenhle seriál vypadá dost slušně a jsem zvědavý na další díly. 4* ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koho kdysi bavila Akta X, asi si příjde na své. Narozdíl od nich, byl sice Projekt Blue Book skutečný, ale dodnes nikdo neví, jestli bylo jeho účelem existenci UFO odhalit, nebo naopak utajit. Takže je otázka, kterou "pravdu" si tvůrci vyberou. Ale zatím se po první epizodě dá říct, že obsazení je fajn, scénáristicky je to na slušné úrovni a na výpravě se rozhodně nešetřilo. Stará auta, letadla...prostě spousta práce s dobovými reáliemi. Je v tom cítit poctivý kus filmařiny. Jsem zvědavý jakou cestou se bude seriál ubírat, takže mírné nadšení a jdu schroupat další epizody. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Béčkovější zpracování ani tak nevadí, jak spíš zbytečná akce (pokus s letadlem a balónem) a moc malá míra tajemství, čekal jsem od takové látky víc. Ale třeba je to jen rozjezd a zrovna případ, kterej mě nějak nebral. Světla na obloze jsou nuda, anální penezrace sondou by byla záživnější (v seriálu, v reálu to asi moc příjemný není). ()

ER 

všechny recenze uživatele

Že by reinkarnace Akt X? Forma je výborná,děj prozatím "kostrbatý" ,nedokáže být až tak atmosféricky Xkový.I tak jde o solidní podívanou (prozatím). ()

Reklama

Reklama