Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Otis se konečně dokáže uvolnit, a to často a impozantně, jenže tlak na výkon se stupňuje, ve škole řádí chlamydiová infekce a kamarádi se potýkají s novými problémy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série mě velmi nadchla svým humorem kombinovaným s vážnějšími příběhovými oblouky a skvěle napsanými postavami. Série druhá na tyto kvality hladce navázala, příběhově je však ucelenější s větším prostorem pro dramatické prvky a prohlubování už tak skvěle napsaných charakterů. Za těch 16 dosud vydaných epizod už mohu říct, že jsem emočně silně zainteresován a nemůžu se dočkat třetí série. Tohle má totiž smysl, protože ne každý seriál funguje na dramatické a komediální lince zároveň tak dobře, jako tenhle, v teen subžánru mohu říct, že snad žádný. Proto doufám, že to Netflix nehodí do koše a nedá prostor například 13RW. 9/10. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série - (8/10). Nejvíc se mi líbí na tomto seriálu líbí, že nemá žádné hluché a výplňové epizody. Tyto problémy trápí nejeden seriál a jsem moc rád, že je Sex Education výjimkou. Skvěle pracuje s aktuálními tématy a podává je neskutečně poutavým způsobem. Herecké obsazení je úžasné. Postavy jsou ideálně napsané a každá z nich se v seriálu mění a vyvíjí. Teď už jen zbývá čekat a těšit se na další sérii. Nejlepší epizoda: Epizoda 8 (S02E08). ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série Musím říct, že první díly se rozjížděly tentokrát pomalu a taky mi docela scházela poradna, které bylo v druhé sérii poskromnu. Taky se tu začínáme mnohem více setkávat s vážnějšími, emočnějšími tématy a už to není taková ta všudypřítomná sranda, ale postavy teď zažívají i těžké až bezmocné chvíle, tím pádem je druhá série stoprocentně dramatičtější, než první. Nicméně, vedlejší postavy se nám rozrostly a poskytují příběhu novou šťávu. Oduševnělé zpracování každého jednotlivého malého příběhu zdejších postav pohladí na duši a díky svému nevlezlému a svěžímu pojetí se Sex Education vážně ještě stará o to, aby mladí lidé byli zodpovědní ke svému životu a s přehledem je schopný se vyhnout vulgaritám, nevhodným usuzováním a špatným rozhodnutím a dokáže jít mládeži příkladem, už jen kvůli tomu, že je tu jakákoliv sexualita zobrazená jako něco přirozeného. Naprostý opak Euforie. Každopádně, druhá půlka byla naprosto geniální a obzvlášť díl, kde Otis pořádá párty byl absolutně k popukání. Až na tu lehkou absenci případů z poradny je to kvalitativně na stejně brilantní úrovni. ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série byla mírné zklamání. Postavy se stále vyvíjely a měly svoje problémy z 1. série. Zároveň se nám nějaké postavy přidávají a vytváří nové dynamiky a zápletky. Hlavní problém ale je, že některé linky jsou doslova nudné a občas jsem si říkal, zda díl v polovině nevypnu a nedokoukám ho jindy. Nebyla to žádná katastrofa, ale oproti minulé série spíše pokles. ()

husokachna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku mě mrzí, že seriál, který si tak nádherně a lehce v první sezóně pohrával s klišé, k závěru druhé sezóny do těch klišé trošku zabředl. Tomu se ale asi nejde vyhnout a seriál s neuzavřenou sérií asi musí vždy nutně směřovat k vybřednutí, rozpliznutí a rozředění kvality. Jen doufám, že třetí série nebude velký kvalitativní sešup a za všechny ty nablblý úsměvy na tváři a příjemný návraty do puberty zatím nechám pět hvězdiček. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (20)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama