Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Otis se konečně dokáže uvolnit, a to často a impozantně, jenže tlak na výkon se stupňuje, ve škole řádí chlamydiová infekce a kamarádi se potýkají s novými problémy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel, oproti první sérii se trošku ztrácí lehkost na úkor mírně tuctově působící dramatické vztahovky. Což jako chápu, že diváci chtějí, ale pro mě tím seriál ve skutečnosti ztrácí zajímavost. Chápu i, že nějaký ten vývoj okolo tam být musel, aby seriál nestagnoval, ale šlo to myslím udělat bez příklonu k mainstreamu. ()

stepankoby1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechny ty trojlístky s jasně zvadlým třetím lístkem, trapné situace vytočené do červena a hlavně naprosto vytáčející okopčení linky Rosse a Rachel pro Otise a Maeve mě především uprostřed série pěkně štvaly. Nemůžu ale popřít, že to jako pokračování působí naprosto přirozeně, zamýšleně a myšlenky si to rozhodně udržuje, ba dokonce je hezky rozvíjí. Potěšilo to jedno neodbočení k romanci na konci. Bohužel se teda vytratila spontánní kvalita, kterou se seriál snaží dohnat intenzitou, aka největší neduh pokračování. ()

Reklama

Toren 

všechny recenze uživatele

9,5/10. Ještě osobnější, zábavnější a paradoxně vážnější, než první série. Ty postavy nelze nemilovat - jsou stavebním kamenem celé show a bez nich by byl zážitek poloviční. Neuvěřitelný balanc mezi odvážnou, sexem prosáklou sondou ze života mladých lidí a současně neuvěřitelně silná, až autenticky přesná dramedy, která fascinuje tématy a problémy, jenž nepůsobí nikterak uměle. Neskutečný. Trefa do černého. ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série byla mírné zklamání. Postavy se stále vyvíjely a měly svoje problémy z 1. série. Zároveň se nám nějaké postavy přidávají a vytváří nové dynamiky a zápletky. Hlavní problém ale je, že některé linky jsou doslova nudné a občas jsem si říkal, zda díl v polovině nevypnu a nedokoukám ho jindy. Nebyla to žádná katastrofa, ale oproti minulé série spíše pokles. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z kompaktní jednohubky o třech postavách se Sex Education proměnil ve spleť generačních pidipříběhů. A jak to první řada svým jednoduchým mustrem utáhla jak nic, ve dvojce se to začalo drhat. A tak zatímco třeba postava Aimee má pěkně rozvinutou a senzačně dokončenou linii, některé další by potřebovaly ještě deset dílů extra. Na sympatie to Sex Education pořád válcuje. V kvalitě ale přece jen sestoupilo o stupínek níž. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (20)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama