Reklama

Reklama

Vis a vis (Antena 3 / Fox verze)

(seriál)
  • Španělsko Vis a vis (více)
Trailer
Španělsko, (2015–2019), 42 h 2 min (Minutáž: 43–80 min)

Hrají:

Berta Vázquez, Alba Flores, María Isabel Díaz Lago, Marta Aledo, Najwa Nimri, Laura Baena, Jesús Castejón, Inma Cuevas, Maggie Civantos, Ramiro Blas (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Macarena Ferreiro (Maggie Civantos) je obviněna z podvodu, který spáchala z lásky ke svému šéfovi. Svůj trest si má odsedět ve vězení Cruz del Sur, kde však vládnou pravidla zcela odlišná od běžného světa. Aby Macarena přežila, musí se místním pořádkům rychle přizpůsobit. Zároveň však bojuje za své propuštění, protože je přesvědčená o tom, že je nevinná. (FIAT 500)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Skoro nevěřím, že jsem skutečně viděla všechny 4 série - ale ano viděla. Sice jsem se víc než často vztekala, co všechno jsou scénáristé schopné postavám provést, jak často je to totálně idiotské a nelogické, přesto vás tento mega opus dokáže vtáhnout. Největším tahounem nebyla ani tak bezkrevná hlavní bloncka, jako naše staré známe z La Casa de Papel - Zulema a Saray, které i zde hrály dokonale horkokrevně a skvěle. ()

masekjc 

všechny recenze uživatele

Viděno na Netflixu, všech 5 sérií. No u pátého dílu jsem si říkal: tenhle seriál už ukázal snad úplně všechno, to přece nemůže vydržet...1. a 2. série top, 3. a 4. změna prostředí i herců a šedý průměr, no a 5. série neměla radši vůbec vzniknout. Odchody a návraty krásné Macareny neprospěly nikomu a ničemu. No a dojem, že si vlastně z vězení můžu běhat kam chci jak chci a u toho sejmout pár lidí, je vlastně smutný a vtipný zároveň. ()

Reklama

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbené postavy: Zulema, Tere, Maca. S1 - 100 %, S2 - 100 %, S3 - 95 %, S4 - 100%. Top momenty: smrt Casper, útěk z vězení, zapálená garáž, držení Macy a Palaciose v cele, smrt Encarny, Zulema u zubaře, bitka Zule s Macou proti Anabeliným holkám, Maca škrtí Zule na WC, Maca napadá Anabel v cele, Radeckého pochod, Roman napadá Fabia, Maca mučí Zule, Anabel přichází o spojence, Zulema & Alta boj proti převozu do jiné věznice, útěk Zulemy, útěk Saray, Sole s Tere a Kudrnkou ovládly vězení a pomohly utéct Saray, Zule na maškarním - pirát, glycerin a výbuchy slepic, Saray a její napadání tácem, válka v jídelně, "Sole nikam nepůjde", Maca se zbraní zachraňuje Zule, vzpoura ve věznici, závěr. ()

JBMAVERICK 

všechny recenze uživatele

Jméno Macarena Ferreiro už si budu navždycky pamatovat, stejně jako Saga Nórenová z policie Malmo. Dal sem to s chutí až do konce, což třeba o Prison Break říct nemůžu. Bloncka táhne celej seriál a i když jí na čtvrtou sérii trochu vyšachovali, tak žezlo bez problémů přebírá Zulema, která už ho nepustí až do konce. Poslední série by sama o sobě byla skvělěj film! Španělština se skvělě poslouchá... ()

Taron 

všechny recenze uživatele

Ti Španělé to prostě fakt umí, vyrobit seriál, kterej vás baví a nepustí. V Locked Up, stejně jako u Elite nebo Money Heist, můžeme očekávat špičkový herecký výkony a parádní zápletky. Bohužel občas mi některý vyústění nebo rozhodnutí postav přišly hodně nelogický. Některý pasáže seriálu byly taky docela nudný, ne, že ne, a konec seriálu mně přišel úspěchanej, což je fakt škoda. Ale aji tak Locked Up každýmu rád doporučím. ()

Galerie (112)

Zajímavosti (7)

  • Najwa Nimri požiadala producentov, aby sa jej postava nemusela vyzliekať, nakoľko sa necíti dobre nahá pri takej veľkej skupine ľudí. Producenti jej vyšli v ústrety. (Game90)
  • V seriálu používají auta české značky Škoda. (Monishka91)

Reklama

Reklama