Reklama

Reklama

Co děláme v temnotách - Série 1

(série)
Trailer
USA, 2019, 3 h 51 min (Minutáž: 20–28 min)

Tvůrci:

Jemaine Clement

Hrají:

Kayvan Novak, Harvey Guillén, Natasia Demetriou, Matt Berry, Mark Proksch, Beanie Feldstein, Doug Jones, Jake McDorman, Chris Perfetti, Hayden Szeto (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává v New Yorku a sleduje tři upíry, kteří jsou spolubydlícími už stovky a stovky let. (mikki089)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Renfield 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Matt Berry v roli velmi talentovaného zahradníka, který prakticky denně pečuje o svou zahradu vulv. A Kayvan Novak jako bájný vojevůdce, který si ovšem v současnou dobu dokáže podmanit pouze jednu ulici, či několik málo domů. K tomu nymfomanka Natasia Demetriou a člověk, se kterým by chtěl každý jít na kafe, Mark Proksch! Opomenout nelze ani toho, který má u sebe vždy nějaký ten kolík... Takže, fantastické obsazení, mám pocit, že je snad i silnější, než tomu bylo ve verzi filmové. Kvalita epizod je sice občas trochu nevyrovnaná, ale to vše se dá díky výše zmíněnému a pod dohledem soudu zapomenout. Jsem rád, že do soudu jsou přijímáni i upíři na sluníčku, vždyť Wesley si to zasloužil! Jinak celé soudní obsazení se dá nazvat snovým, nejlepší epizodu i díky tomu netřeba dlouho řešit. Ale i jiné mají své, například jsem se dozvěděl, proč netopýři občas létají tak nízko... no občas, ono jich vlastně je! 80% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkom prijemny relax pri seriali, ktory sa svojim vizualom, prevedenim a sposobom prerozpravania pribehov plne inspiruje rovnomennym filmom z 2014. Samozrejme scenky su originalny a mnohokrat celkom vtipne. Mierny nadpriemer. Serialu pomaha, ze kazdy diel je len kratkou tematickou epizodkou. Odporucam. ()

Reklama

BarVo 

všechny recenze uživatele

Po nečakane vydarenom filme som k seriálu bola dosť skeptická, neprávom. Námet sa síce nedá rozvíjať donekonečna, ale 20-minutové epizódy sú svižné, až na výnimky podobne vtipné ako film, a nenudia. Forma mockumentu a vydarené hlavné trio, vlastne kvarteto, teda ono je to predsa kvinteto, je presne ten bizár, ktorý ma pred pár rokmi vo filme očaril. Kvalita epizód je rozdielna, jednoznačne najlepšia je Baronova saturday night fever. Aj keď Wesley Snipes s biednou wifinou je mu v pätách. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Když jsem před několika lety viděl původní film, tak mě moc nezaujal. Seriál jsem tedy vážně zvažoval, ale nalákalo mě na něj duo Matt Berry ( IT Crowd ) a Kayvan Novak ( Four Lions ). Ač druh humoru mi rozhodně není cizí, tak ale pánové Waititi a Clement se zde snaží možná až moc a dávkují humor v podstatě neustále, za to s daleko horším výsledkem. Tento ironický a lehce sarkastický humor prostě funguje nejlépe jako výplň do vážných filmů, kde dokáže odlehčit situaci a taky trochu překvapit, ale nemůže na něm stát celý seriál. Do dalších sérií se ani pouštět nebudu. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriálové předělávky jsou trendy. Nyní je to případ, kdy jsem byl lehce skeptický. Původní film měl lehce problém v tom, že to mnohdy už to vypadalo, že to sklouzne to nějaké pomalosti a hlavně nudy, ale na poslední chvíli to vždycky dokázal nějak zachránit. Nyní je zde větší prostor na přešlap. A že jich bylo hodně. Vlastně šlo teoreticky o jeden velký přešlap. To, co se zdálo ve filmu jako lehce stupidní, ale nadnesený humor k dané situaci, kdy nemusíte tolik tlačit do detailu. Seriál je dlouhotrvající záležitost, i když jenom ve 20 minutách, ale tam do detailů asi jít musíte a bizarní situace jsou mnohdy až moc do hloubky. A to je ještě lepší situace. Horší bylo spíše, když humor, co měl být humor byla spíše chabá, ne-li trapná snaha o vtip. Film byla královská podívaná a hlavně humorná záležitost. Seriál je snaha o alternaci, která měla prohloubit svět vytvořený filmem, jenže problém byl v tom, že tohle nebyl důvod, proč nás film bavil. Bavilo nás to jako originální, rychlá a jednoduchá záležitost s ultra originálním konceptem a překvapením v rámci humoru. Lehká natěšenost a mírná skepse se změnila v naprosté zklamání a skoro nulový zájem o druhou sérii. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama