Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mise na Aldhani dosáhne bodu, odkud není návratu. Jako krytí jí slouží velkolepá podívaná. (Disney+)

Recenze (47)

TaToten 

všechny recenze uživatele

Finále, ktoré vo vme vyvolalo tak silné pocity, aké som už roky nemal pri pozeraní ničoho. Len škoda, že tomuto grandióznemu finále (rovnako ako pri úvodnej trojici epizód) predchádzajú dve absolútne priemerné (nechcem povedať až nudné) diely. Myslím že ak by tvorcovia radšej zvolili dvojdielny systém bolo by to lepšie. Každopádne... teasovaný nebeský úkaz, ktorý sa len tak nevidí a každý je z jeho príchodu nadšený, predčil všetky moje očakávania a najdivočejšie predstavy. Keď sa k Star Wars pustia skutočne schopní filmári, stojí to za to. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmosférou opět parádní, ale přeci se jenom musím přiznat, že po dvou dílech plánování jsem čekal malinko více. Ve finále to nebyl nikterak velký mistrovský plán, jen "prostá vloupačka". Třetí díl na mě emocionálně zapůsobil o něco lépe. Asi je to i tím, že k partičce Povstalců jsem si nevybudoval tak silný vztah jako třeba k Syrilovi či Bix. I tak se ale jednalo o slušnou epizodu. Uvidíme, co nabídne další příběhový oblouk. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paradoxně je tento seriál důkazem dosavadní neschopnosti Disney hlavounů, vybírat vhodné tvůrce pro své projekty. Tím že nechali Gilroye napsat a zrealizovat Andora, působí teď seriály jako Obi-Wan i Boba Fett, jako trapné šaškárny. Doteď to byly jen průměrné šaškarny, v duchu...lepší, než nic. Snad bude Andor začátkem nové éry, nebo aspoň odnože SW pro náročnějšího diváka. A to píšu už teď,  v polovině seriálu. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhé minifinále drží trend, takže se jedná opět o chytře napsanou a strhující záležitost. Celé to vypadá nádherně, drží to napětí a opět to ve mně vyvolává radost, že jsem fanouškem Star Wars. Je ostudné, že se o tom nemluví víc jen pro to, že tam není prvoplánový fanservis a merchandisingové blbůstky, přitom takhle mělo SW vypadat už od roku 2015. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačne explozívne finále. Jeden top je vizuálny a to je miestny roj meteoritov ktorý láka rôzne kmene k veľkej púti. Spektakulárne vesmírne divadlo bolo ozaj dychberuce. Druhou topkou finále je prierez celého záťahu krok po kroku a celý čas vidíme prepad z prvej ruky. Každý tím má v pláne svoje miesto a kto zlyhá tak vystaví do nebezpečenstva zvyšok odboja. Stávky sú vysoké, ide o život a o 80 mega. Vidíme aké pevné nervy musia aktéri mať a aké rôzne nepredvídateľné udalosti sa udejú. Treba ísť ale podľa plánu a ak do toho dajú všetko tak môžu zvíťaziť. Unless, je to veľký balík prachov aj na nejedného rebela. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama