Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mise na Aldhani dosáhne bodu, odkud není návratu. Jako krytí jí slouží velkolepá podívaná. (Disney+)

Recenze (47)

TomasRichtr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow, druhý třídílný "film" za námi a zatím je to každou epizodou lepší a lepší. Šestá epizoda je zatím to nejlepší, co seriál nabídl. Fantastická napínavá podívaná, se skvělým vizuálem, která se zároveň nebojí tnout do živého. Takhle by se to mělo dělat, je to fakt poznat, když se toho chopí kompetentní lidé namísto diletantů (ehm ehm Deborah Chow ehm ehm). Fakt výborná práce na seriál, který mi původně připadal naprosto zbytečný natáčet. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paradoxně je tento seriál důkazem dosavadní neschopnosti Disney hlavounů, vybírat vhodné tvůrce pro své projekty. Tím že nechali Gilroye napsat a zrealizovat Andora, působí teď seriály jako Obi-Wan i Boba Fett, jako trapné šaškárny. Doteď to byly jen průměrné šaškarny, v duchu...lepší, než nic. Snad bude Andor začátkem nové éry, nebo aspoň odnože SW pro náročnějšího diváka. A to píšu už teď,  v polovině seriálu. ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Nejzbytečnější Star Wars seriál je zároveň ten nejfunkčnější a nejblíž tomu, o co se roky snažil Lucas, akorát v žánru, kterej doteď nikdo nezkoušel. Prosím, PROSÍM ať si tohle v Lucasfilmu někdo uvědomí, a do budoucna se vynasnaží ten vesmír rozšiřovat tímhle směrem, a ne břečkama typu Boba Fett nebo Epizoda IX. Fakt to není tak těžký. ()

TaToten 

všechny recenze uživatele

Finále, ktoré vo vme vyvolalo tak silné pocity, aké som už roky nemal pri pozeraní ničoho. Len škoda, že tomuto grandióznemu finále (rovnako ako pri úvodnej trojici epizód) predchádzajú dve absolútne priemerné (nechcem povedať až nudné) diely. Myslím že ak by tvorcovia radšej zvolili dvojdielny systém bolo by to lepšie. Každopádne... teasovaný nebeský úkaz, ktorý sa len tak nevidí a každý je z jeho príchodu nadšený, predčil všetky moje očakávania a najdivočejšie predstavy. Keď sa k Star Wars pustia skutočne schopní filmári, stojí to za to. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhé minifinále drží trend, takže se jedná opět o chytře napsanou a strhující záležitost. Celé to vypadá nádherně, drží to napětí a opět to ve mně vyvolává radost, že jsem fanouškem Star Wars. Je ostudné, že se o tom nemluví víc jen pro to, že tam není prvoplánový fanservis a merchandisingové blbůstky, přitom takhle mělo SW vypadat už od roku 2015. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama