Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Radar píše týdenní situační zprávu - Hawkeye operuje zraněného vězně, který se zmocní skalpelu a ohrožuje ostatní, pak se snaží flirtovat s novou sestrou, Frank má konflikt s Klingerem, jehož dívka doma v USA se chce vdát, a Henry kvůli tomu povolává psychiatra, majora Freedmana. (TV Nova)

Recenze (8)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Prisoner recaptured by Corporal Max Klinger who sustained loss of personal property. Please see requisition form S427J-9 requesting replacement of one brassiere brand name, Miss High Rise, 36 B-cup." ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Řekněte mi, co se vám na něm nelíbí?" Na Klingerovi v dámských šatech, šátkem na hlavě, s kabelkou, samopalem a botách na podpatku? Dám se podat, protože mně a Henrymu připadá do služby naprosto připravený. Nicméně Radarova týdenní zpráva obsahuje docela dost další zábavy v podobě originálního způsobu výroby červeného vína či líbání pacientčina teploměru. ()

Reklama

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je rozhodně znát rozdíl mezi epizodami, které se točili na začátku seriálu a na konci. Propast je místy astronomická. A tenhle patří k těm lepším, jednak drama, jednak se člověk směje. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Při milostné scéně Hawkeye (Alan Alda) lze slyšet song „As Time Goes By“. Jedná se o jazzovou píseň napsanou Hermanem Hupfeldem v roce 1931 pro broadwayský muzikál „Everybody's Welcome“. Píseň se proslavila ve filmu Casablanca (1942) společnosti Warner Bros. v podání Dooleyho Wilsona a od té doby se stala charakteristickou melodií Warner Bros., která se používá v produkčních logách na začátku mnoha filmů Warner Bros. (sator)
  • V epizodě je zmíněn Frankenstein ze stejnojmenné knihy od autorky Mary Shelley. (Zix.)

Reklama

Reklama