Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mulder a Scullyová se mají pokusit komunikovat s muslimským teroristou v kómatu. Cílem je získat informace, které by mohly vést k dalším muslimským aktivistům... (TV Prima)

Recenze (33)

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem smutnej. Člověk tolik let doufá v návrat milovaného seriálu (ač v posledních sériích čím dál tím víc guilty pleasure) a když už to přijde a člověk si říká: "Ty vole, těším se na pokračování mytologických dílů, celkem jich je 6, tak minimálně 3 budou mytologický, to je jasný". No a on skončil pátý díl a zatím byl čistě mytologický jenom jeden a to byl ještě k tomu z nejslabších. Co to kur*a, Cartere? Běž se spláchnout do hazjlu, takhle zacházet ze svým dítkem. O takového spratka nikdo nestojí. 53% ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako...ne. Možná v klasicky dlouhé sérii, ale rozhodně ne v první sérii po čtrnácti letech, která má dílů jenom šest. Chris Carter mě začíná pěkně srát, protože to je možná ještě horší než My Struggle a rozhodně větší zbytečnost než druhý film. Děj o ničem (do mytologie by se to možná zařadit dalo, a to i s hodně, hodně velkou fantazií). Ale takhle? Epizoda, která se bere vážně, takhle opravdu ne. Tohle nucené a otravné téma je v tomhle seriálu opravdu z ytečné. Co je na tom jako Akta X? Nic, tohle je jako z úplně jiného seriálu. Na Duchovnym je sice vidět, že si to fakt užívá (ne jako ty čtyři díly předtím), ale je tam prostě spousta zbytečnosti - furt klanění se Alláhovi, nekončící blábolení o tom, že chtěj (u)věřit (ale to už od začátku revivalu), nové postavy zbytečné (ano, koukám na vás, agenti!), staré postavy taky zbytečné (úplně všechny, včetně agentů), málo společných scén Muldera a Scullyové, až znepokojivě hodně společných scén Einsteinové a Millera, čím dál méně Scullyové, naprosto debilní zhulená scéna a dobrá hudba... ááá, vidíte, našel jsem pozitivum! A pokud Carter posere i konec (jakože asi jo), ukáže se tento návrat (kromě druhého a třetího dílu) opravdu naprosto zbytečným. Jedenáctou sérii jim přeju a i já jí chci hrozně moc vidět, ale pokud bude mít méně jak dvacet dílů, bude to všechno špatně. Tohle ti neodpustím, Cartere! 50%. PS: Ten člověk, který tenhle seriál vytvořil, je opravdu čím dál zvláštnější a celé to své geniální dílo zabíjí. Moffate, vítej zpátky mezi elitou scénáristů, které mám rád!rony ()

Reklama

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujímalo by ma, čo majú spoločné TERORISTI s mysterióznym seriálom ? , ktorý už, zrejme, nemá takú úroveň, toto je zatiaľ, najhoršia časť - novej minisérie !!!!!! Totálny - Ad absurdum !!!!! Noví, dočasní agenti, t.j Miller - s Einsteinovou, sú extrémne trápni !!!! Zdá sa mi, že títo ľudia, musia byť, isto na drogách, najmä - duchovný otec - Chris Carter ! Príšerné !!!!! ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chris Carter se asi zbláznil. Aneb jak totálně prošustrovat příležitost po 15 letech potěšit věrné fanoušky. Jako opravdu si někdo z tvůrců myslel, že stojíme zrovna o tohle? Debilně napsaný příběh o islámských teroristech, kde skoro absentuje paranormálno, trapný houbičkový trip, Mulder a Scullyová skoro bez společných scén. Zbytečná ztráta jednoho dílu z šesti. Smutné. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V juhovýchodnom Texase dvaja bratia spáchajú teroristický útok. Uhádli ste, nie sú hinduisti. Jeden nich leží v kóme a za Mulderom a Scullyovou prichádzajú agenti Miller a Einsteinová s cieľom zistiť, či by sa od neho nedalo nejakým spôsobom získať informácie o teroristickej bunke, pre ktorú pracovali. A tak vzniknú dvojice Miller-Scullyová a Mulder-Einsteinová, ktoré sa vzájomne dopĺňajú a pokúsia sa k informáciam dostať. Mulderov "výlet" určite nie je tým najlepším, čo Akty X kedy priniesli, ale epizóde ide skôr o hlbšiu podstatu, akou sú predsudky a podstata ľudí. Názov epizódy Babylon má tiež hlbší význam ako iba meno hotela. Ak by to nebola v poslednom čase tak obohratá platňa, možno by epizóda zarezonovala viac, takto to je priemer. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Ve 22. minutě dojde k vypnutí ventilátoru (umělé plicní ventilace) sestrou, hodnoty se změní a dojde k zástavě srdce. Během chvilky vstoupí do pokoje dva agenti, sestra ventilátor opět zapne a pacient je během vteřiny opět stabilní, což nedává smysl. (Winster)

Reklama

Reklama