Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(161)

Nerozlučné duo kocoura Toma a myšáka Jerryho spolu soupeří v tomto americkém animovaném seriálu ve 163 dílech. Tom se neustále snaží chytit vychytralého Jerryho, který se jen tak nedá a dělá hloupému kocourovi naschvály. Nakonec ale stejně všechno dobře dopadne a Tom a Jerry jsou zase "kámoši jak hrom". (Zoiberg)

Recenze (651)

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Tom a Jerry jdou, k nám teď s náladou. Hurá! Tahle bitva trpaslíka s obrem, neskončí ve zlém, ale v dobrém. A kámoši jak hrom, jsou Jerry a Tom... Tak na tuhle písničku nikdy nezapomenu. Zase se vidím jako malá spolu s mým bráchou a bratrancem u babičky, kdy jsme si nenechali ujít jediný díl... Nezáleží na tom, že je to pořád stejné nebo že je to možná i stupidní, pro mě to má svoje jedinečné kouzlo a vždy si při zmínce o tomhle seriálu vybavím bezstarostné detství... Nemůžu jinak než 5* ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Vždycky, od doby, kdy si pamatuju jsem čekal, kdy konečně Tom vyhraje. Aspoň jednou. Třeba jen trošku, ale nikdy se to nestalo. Ale i přesto jsem si užíval každej díl, kterej jsem viděl. A co je důležitější. Je jedno, na jakým kanálu to dávají, protože se tu skoro nemluví a proot ani nepotřebujete znát cizí jazyk, když se na to chcete podívat. Tom a Jerry jsou prostě klasika. Tom a Jerry jdou, k nám teď s náladou. Hurá! Tahle bitva trpaslíka s obrem neskončí se ve zlém, ale v dobrém a kámoši jak hrom jsou Jerry a Tom! ()

Reklama

lardko 

všechny recenze uživatele

Před cesto do školy ( ještě když jsem chodil na ZŠ 1- 4 (asi) a školky ) TOM A JERRY , po cestě ze školy TOM A JERRY. Tenhle seriál jsem si zamiloval jako dítě , a mám ho rád i ted. Už jsem sice seriál delší dobu neviděl , ale vždycky když běží v TV nový film TOM A JERRY tak se koukám. Jako dítě jsem mě spoustu časopisů s těmito animáky , a koukal jsem se na seriál každý den. V každém díle jsem se rozesmál , a užíval si ho až do konce. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Kto by ich dnes nepoznal? Dve nerozlučné zvieratká, kocúr Tom a myšiak Jerry nám ukážu pravú zábavu a dobrodružstvá, o ktorých normalný človek môže len snívať. Celkový dojem: Tom & Jerry je seriál môjho detstva. Toľko radosti, hry a nostalgie, ktoré dokáže na človekovi vykúzliť úsmev na tvári. Veľa takých seriálov sa len tak nevidí a na dvojicu Toma a Jerryho sa len tak zabudnúť nedá. Je pravdou, že nie všetky diely znesiem, ale tomuto rozhodne nemôžem dať nižšie hodnotenie. A len tak mimochodom, vždy som mal radšej Toma a veril som mu, že raz sa mu konečne podarí chytiť toho maličkého bastarda, ktorý mu každou chvíľou narobí veľa škôd v dome. Ale aj nad ním sa môžem pousmievať. Moje hodnotenie: 100% ()

Alex24 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru je tenhle seriál základem, na kterým člověk, který se kouká na filmy jinak, než na zabití času, musí začít stavět... Dnešní "pohádky" v čele se zeleným zlobrem na kterých přeskakují pixely a jsou z jedniček a nul nesahají tomuhle dokonalému a přitom hrozně jednoduchýmu konceptu ani po kotníky... vlastně ani po ztvrdlou kůži na patách... Miloval jsem to, jako dítě a teď to miluju snad ještě víc, což je asi divný, ale to je jedno. Tohle je prostě takový ten poklad na který se podíváte a jste plní sentimentu, ale jen do té doby, než Jerry zase někam přivře Tomovi pracky a on zařve takovým způsobem, že vyprsknu všechno, co mám v puse a ještě si krůpnu. Zápletky - úžasný, kresby - dokonalý, humor - nejlepší, zvuky - vynikající. Všechno prostě do sebe dokonale zapadá a není to jen pětiminutovej večerníček pro děti, před spaním, ale úžasná uvolňovačka, kterou si pustím, když chci všechno pustit z hlavy a prostě se jen zasmát. Další věc s kterou jsem vyrostl a srostl a pokud by mě to někdy pustilo, tak už můj život bude stát za prd pivovarskýho valacha. PS:. Děkuju tomuhle seriálu za super dny na základce, kdy jsem byl nemocnej a čučel na něj na VHSkách denně! PPS:. Díl tuším Cat Concerto a díl, kde je Tom kovboj patří do zlatého fondu mého srdce. ()

Galerie (278)

Zajímavosti (40)

  • Spekuluje se, že postavy Toma a Jerryho jsou pojmenovány po německých (původně Jerries) a anglických (Tommies) vojácích první světové války. (Ruuzha)
  • Charakteristický hýkavý smích a také bolestivý křik kocoura Toma nahrál sám producent a režisér William Hanna. Žádný z použitých smíchů nebo křiků nebyl v seriálu použit dvakrát. Pro každou epizodu byly zaznamenávány zvlášť. (Dinsberg)

Související novinky

Warneři posouvají své filmy

Warneři posouvají své filmy

13.06.2020

Tenet, Wonder Woman 1984, čtvrtý Matrix i duel Godzilly a King Konga - studio Warner Bros. posunulo celý svůj kalendář. V případě prvního zmíněného se jedná o dvoutýdenní odsun, snímek tak dorazí do… (více)

Zemřel oscarový Gene Deitch

Zemřel oscarový Gene Deitch

20.04.2020

Gene Deitch, mimo jiné taky animátor slavného seriálu Tom a Jerry, zemřel ve věku 95 let. Režisér a scenárista měl na kontě Oscara za nejlepší animovaný krátkometrážní film z roku 1960, zajímavostí… (více)

Reklama

Reklama