Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajný agent MacGyver (RICHARD DEAN ANDERSON) je špecialistom pre extrémne náročné úlohy. Spolu so svojím nerozlučným priateľom Petom Thorntonom (DANA ELCAR) má neomylný čuch na hroziace problémy či katastrofy a dokáže sa zapliesť do každej nebezpečnej situácie. Pomáha ľuďom v ťažkostiach, zachraňuje ich ohrozené životy, ochraňuje nevinných, zabraňuje pred globálnymi pohromami či ekologickými katastrofami, marí zločinné plány zloduchov... To všetko s pomocou fenomenálnych znalostí zákonov fyziky a chémie, ktoré dokáže jednoducho, efektívne a prakticky využiť v reálnom živote tak, že ich aplikuje na bežné predmety každodenného života, aby mu pomohli „zázračne“ vyriešiť nebezpečnú situáciu. Máte problémy? MacGyver, preslávený svojou statočnosťou a všestrannými znalosťami, vynaliezavosťou, schopnosťami aj fyzickou zdatnosťou, neváha a prichádza okamžite riešiť vašu katastrofickú situáciu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (45)

Marigold 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ó hříchu mládí, to kvapné domů pospíchání a MacGyvera zbožné sledování. Trochu jsem se smál, ale trochu jsem měl toho kluka šikovného rád. Opravdu rád. Protože víc než svaly užíval své bystré hlavy. Americká seriálová produkce by potřebovala méně odpadlých Tlamasů a více přemýšlivých Andersonů. Ačkoli, z hlediska čistého rozumu, je to jeho kutilství vlastně hovadina, že. Z nostalgie a dávné lásky za 4 hvězdy! ()

Gemini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilóóót!! No, to zme kajsi inde, ale to víte, někteří si čekání na Stroncium krátí četbou starších knížek:)) Prostě toto je pilotní film k seriálu plnému neskutečných (jak amíkos říkají) důitjórself vychytávek, jehož hlavní hrdina měl i přes tenisky a nemožné páčo osobního kouzla na rozdávání, i když nemá bicepsy Kevina Sorba a nepodporuje ho halda počítačových kostlivců... ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl mého oblíbeného seriálu. Především tento díl a několik dalších dílů v prvních sériich je o tom co dělalo MacGyvera MacGyverem. Vzít si batoh na to, co nasbírá po cestě a ne na to, co si vezme s sebou je geniální. Nezapomenutelný seriál, nezapomenutelný Angus Macgyver ala Richard Dean Anderson spolu s Thorntonem a pak Daltonem, Murdocem, Penny a dalšími.. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ó, právě jsem si stáhnul prvních pár dílů a shlédl pilot. Ó, jak krásné vzpomínky vyvolal, ačkoliv stejně jako celý následující seriál je - jemně řečeno - trošku přitáhlý za vlasy. Ale proč se starat o realitu, když si celý seriál dělá z MacGyvera vlastně psinu. "Neříkej, že dokážeš udělat výbušninu ze žvýkačky." _ "Proč, máš nějakou?" [.avi] ()

K.O.vi 

všechny recenze uživatele

MacGyvera si vybavuji už z dob totáče... Dávali to tenkrát na ORF1 a my, co jsme bydleli na jihu Čech a měli zesilovač na anténě, tak jsme to viděli... Já v té době chodil na první stupeň, tak jsem to doslova žral - i když jsem neuměl německy (v tomto případě to bylo snad i jedno). Akční "kutil Tim", který vždy pomůže dobru. Dnes se na to dívám už trošku jinak, ale stejně... tenhle seriál prostě neurazí, 60% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Existujú dve rôzne verzie pilotnej časti:
    1. Vysielala sa v USA a väčšine krajín sveta. Má klasické intro a po úvodnej akcii nasleduje scéna v observatóriu.
    2. Vysielala sa len v niektorých krajinách (napr. Slovensko, tv Joj), po úvodnej akcii nasleduje scéna v Pentagone a má odlišné intro. (Philip_J_Fry)
  • Hneď v úvode, kedy MacGyver (Richard Dean Anderson) omráči jedného z vojakov a nasádza si jeho čiapku, je hrnček s vodou pred ním otočený uchom doprava, no v nasledujúcom zábere je otočený naopak. (Lukoh)
  • Pouze zde uvidíme MacGyvera střílet ze zbraně. (Sharky95)

Reklama

Reklama