Reklama

Reklama

Když se posádka stane závislou na hře, osud Federace je v Crusherových rukou. (SkyShowtime)

Recenze (8)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čitelný, průhledný, předvídatelný... závěr je trochu o ničem, kdyby v tom jeli Romulani, bylo by to o dost lepší (a o dost uvěřitelnější). Mimochodem, nedá mi to si nepostesknout - na to, že je Enterprise vlajková loď Hvězdné flotily, jsou její bezpečnostní protokoly naprosto ubohý - kdyby tam někdy někdo udělal audit, tak by Worf jako šéf bezpečnosti a Picard jako velitel (a nejspíš pocestě i Riker) okamžitě letěli airlockem, protože ty selhání co se tam naprosto pravidelně dějou sou příšerný a Kirk se Spokem by z takovýho úpadku morálky nejspíš blili. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Law 1: You can only count on yourself. Law 17: When all else fails, do it yourself. Law 36: You gotta go with what works. Law 46: Life isn't always fair. Law 91: Always watch your back. Law 103: A couple of light years can't keep good friends apart. ()

Reklama

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že si nechali na Enteprise bez problémů zavléct jakousi podezřelou hru manipulující s vědomím, to bych jim ještě odpustil. Ale pustit zpátky na palubu Wesleyho Crushera je zcela neodpustitelné.... ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat Wesleyho je oživením, aj keď sú s ním spojené aj romantické chvíle či spomínanie s Picccardom na akademické časy a problémy, čo pôsobí prinajmenšom nudne a možno je to na hranici trápnosti. Na druhej strane zápletka s ovládnutím Enterprise je výborná a v závere sa k nej pridáva aj silný trilerovský nádych, na aký v startrekovskom univerze nie sme celkom zvyknutí. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Prvým bozkom herečky Ashley Judd zobrazeným na plátne bol bozk jej postavy - Robin Leflerovej s Wesley Crusherom (Wil Wheaton). (koba)

Reklama

Reklama