Reklama

Reklama

Enterprise uvízne v čase na pokraji totální zkázy. (SkyShowtime)

Recenze (5)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totálně promakaný díl, kde je naprosto vše, co potřebuji k naprosté spokojenosti, včetně milovaných Romulanů.;-) A dokonce s přidaným humorem, který obecně ve SF žánru moc nemusím a ve ST zvláště, ale tady mi nevadí...naopak. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná hard-scifi zápletka, v ktorej sa miešajú viaceré zaujímavé prvky - Romuláni, iná forma života, časové diery - to všetko v jemne mysterióznom háve, dobrom napätí a postupnom dejovom zvrate. Patriccia Tallman po dôstojníčke Enterprise a teroristke teraz ako Romulánka. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem určitě sám, komu to přišlo jako horší verze epizody The Next Phase. Zápletka je méně "věda" a více "fikce", a ani stěžejní charaktery nejsou tak zajímavé. Na druhou stranu má příběh atmosféru tajemna a děj si dovedně pohrává s diváckým očekáváním. Scéna s kreslením do páry měla skončit na podlaze střižny. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobně jako Next Phase, i tady váhám mezi 4 a 5*... a dám 4. Chtěl jsem dát 5, ale pak mi došlo že jen protože ve zbytku série to tak vyniká - v silnější sérii by to byly jasné 4, a ještě navíc asi ani nijak extra výrazné. .akože je to rozhodně hezkej díl a má i zajímavou SF zápletku a twist a Romulany a hekzej star-trek-ish point, ale prostě tomu chybí cokoliv nějak hlubšího nebo zvlášť propracovanějšího. ()

Reklama

Reklama