Reklama

Reklama

Archer a NX-01 se ocitají v alternativní časové linii minulosti planety Země, kde právě probíhá druhá světová válka. (SkyShowtime)

Recenze (4)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně silný 3*, váhal sem nad 4*. Má to hezký zasazení a zobrazení té alternativní historie, je to funkční dramaticky a vtahuje to do děje, což sem zapomněl, že Enterprise umí. Ale zároveň té dobové expozice je poměrně málo, záporáci sou generický a vycucaný z prstu pro tenhle (dvou)díl a táhle to sebou bullshit časový války co nemá žádnou logiku a pravidla a jen si to scénáristi cucaj z prstu za pochodu, takže tam logicky nejsou žádný následky a tudíž žádný sázky a celý to ve spoustě rovinách hrozně nefunguje. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A takhle začala pravděpodobně nejnašlapanější sezóna v historii Star Treku - epickým dvojdílem z alternativní historie. Leckdo by čekal oddech a nabrání sil, ale příběh hodil Enterprise rovnou do další krize. Zničení kolébky lidstva může mít i takovou podobu. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I've been going over those military dispatches that Hoshi picked up. Some of them don't make sense. They mention recent battles in Virginia and Ohio. There weren't any battles fought there in World War II. The Nazis never got to North America. Something's very wrong down there." ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama