Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Prodej Barone Sanitation komplikuje syn, který nechápe, o co jde. Tony diskutuje o víře a dinosaurech a Paulie se dozvídá šokující pravdu o své výchově. Bobby pomůže rapperovi získat důvěru. (HBO Europe)

Recenze (4)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Some people would have you believe dinosaurs existed millions of years ago. It's just not true! God created the Earth six thousand years ago. And I tell my kids: 'You have to remember: dinosaurs and human beings lived on the Earth at the same time!'" ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paulie dostal čestné uznanie za recykláciu a je výrazný, aj čo sa týka emócií, dokonca neguje Tonyho hlášku o rodine z prvej epizódy tejto série. Bobby začína viac špekulovať a postará sa o výbuch smiechu. Tonymu to ide aj z nemocnice a s tými podpiskartami vyzerá gýčovo. Filozofia vnímania sa prelína s praktickou náplňou garbage business. Na záver ešte nejaké to násilie, nech je čo riešiť v budúcich epizódach. Výborné. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”Well you gotta get beyond this petty bullshit, Paulie. You're part of something bigger. when you gonna learn that? Tony sa pomaly dostáva do formy a spolu s ním aj celý seriál. Nejaké to prekvapivé odhalenie, streľba do zadnice a deštrukcia kolenného klbu mi plne stačili k maximálnej spokojnosti... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama