Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(18)

Novinář se snaží vyrovnat se smrtí svojí manželky. Začne se chovat nevrle, aby od sebe odehnal ty, kteří se mu snaží pomoct. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (181)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Melancholický trip do života člověka, který někoho ztratil, a má problém se s tím vyrovnat. V podstatě je to téma tak silný a běžný zároveň, že se s tím člověk dokáže ztotožnit i přes to, že hlavní roli hraje protiva Gervais. Nevim, jestli je to lepší než terapie, určitě to ale bude zábavnější, zhruba srovnatelně dlouhý, a podobně tak smutný v několika částech. Velkej bonus za psa. What would we do without them? :) P. S. skvělej soundtrack! ()

Sasanka20 

všechny recenze uživatele

Po první sérii jsem byl nadšený. Kudy jsem chodil, tam jsem seriál chválil a hojně jej doporučoval. Potom jsem si to ale vyčítal. Měl jsem si raději vzpomenout na známé české rčení "neříkej hop, dokud nepřeskočíš" a počkat na další série. Ty pro mě byly totiž velkým zklamáním. V hodnocení jsem jim nezaklikl "odpad!", ale ve srovnání s první sérií k tomu nemají daleko. Mnoho vtipů se totiž opakuje, nebo je nahrazují sprosté výstřelky, které možná nějakou část publika zasáhnou, ale mě míjí na míle daleko. Pokud tedy bude čtvrtá série, raději vynechám. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Mile sarkastická a zároveň i oduševněle vyzrálá podívaná s depresivními konturami, jež nám skrze všudypřítomnou melancholii a osobní katarzi předává veskrze pozitivní zprávu o síle lidského ducha. After Life ze scénáristického pera slovutného Rickyho Gervaise není určitě pro každého. Někomu se tento počin může zdát tlačený až moc na sílu, u někoho zase mohou načrtané myšlenky a pocity pouze neškodně sklouzávat po povrchu, aniž by zanechaly nějakou hlubší stopu. Avšak pokud jste zrovna v tom správném rozpoložení, tak si tuto vytříbenou seriálovou jednohubku, v níž zahořklý muž po smrti své manželky objevuje sám sebe a své okolí, jaksepatří užijete. Nebojím se zde napsat, že Ricky Gervais, muž, jenž vždy na předávání Zlatých Glóbů nenechá na povrchních celebritách nit suchou, zde zanechal kus svého srdce a duše. Už jen díky tomuto byste seriálu After Life rozhodně měli dát šanci – vážně to totiž stojí za to. (Netflix) „Happiness is amazing. ...“ ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Pokud vás Gervais nepřesvědčil o tom, že má velký srdce, už seriálem Derek, tak vás o tom najisto přesvědčí seriálem After Life, i když tak činí způsobem, že vás nejdřív pošle do prdele. Po první epizodě zatím spíš očekávání, než nekritické nadšení, ale jak toho anglickýho génia znám, tak už teď vím, že si mě, jak budou epizody přibývat, zase omotá kolem prstu. A kdo dá méně než 3*, tak je tubby little ginger cunt. ()

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když tu Ricky na potkání každého stírá, není to řachanda, ale naopak dost deprimující záležitost, která se postupně překlopí do feel good story. Má to fajn postavy a hlavně srdíčko, velmi silný moment byla Rickyho kontroverzní pomoc feťákovi, ale všechno to rozjímání o smyslu života vyústilo jen do pár ohraných mouder. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (4)

  • Druhé rodné jméno Tonyho (Ricky Gervais) manželky je Jane, což je také jméno dlouholeté partnerky Rickyho Gervaise ve skutečnosti. (MeanWhile)
  • Tonyho pes se jmenuje Brandy a je rasou německého ovčáka. (Petr490)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama