Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Divoká dobrodružství na vzdálených planetách i znepokojivá setkání nedaleko domova: cenou Emmy ověnčená antologie se vrací s dalšími příběhy, co vás nenechají v klidu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (85)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Obecně je to lepší jak první řada, ale hlavně proto, že to má jen osm dílů, jejichž kvalita je tak nějak konzistentní. Že by mi u toho ale nějak výrazně padala čelist až na zem, to asi ne. Všechno jsou to takový videoherní dema bez nosnějších dějových linek, nic z toho mě nelákalo vidět v celovečerní podobě, takže ve výsledku zklamání. 6/10 ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takový úspěch a poptávku asi nikdo nečekal. Seriál totiž se vrací po dvou letech a to dokonce s více než polovičním kvantem zábavy. Záleží, zda kvalitnější. Láska, zmrd a robůtci byla vždy jen nějaká jednohubková záležitost, která ve vás nechala všechno nebo nic. Svědčí o tom i díly, které jsou jen nějakým epizodickým vyřešením situace nebo i takové, které jsou nějakým psychickým náhledem na věc s nějakou formou literárního díla jako je i poslední díl. Asi bych neřekl, že jsou díly, které mě posazují na zadek. Alespoň ne příběhem, kterým by to mělo disponovat. Spíše jde o animaci, která je buď uspokojující nebo fantastická. A to asi stačí. Zůstává to jednohubkou, která někdy chce sežrat moudrost světa, ale vám to ani nijak nevadí, protože se to stejně někdy trefí do noty. ()

Reklama

husokachna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow, tak to byl neskutečnej kvalitativní sešup. To, co se přidalo za animátory, to se šetřilo na scénáristech. První díl už jsem ohodnotil sólo, hloupej, nevtipnej, ostatní těsnej podprůměr, kdy neuvěřitelnej lazy writing (ano, všude kolem nás jsou krvelačné zrůdy, já o tom moc dobře vím, a proto vás nechám venku vyhulovat - Vysoká tráva) střídá čistá nuda (Azyl, Utonulý obr) a nebo přinejlepším průměrná jednohubka (Duch Vánoc).  Opravdu dobré pak pro mě zůstávají pouze Zakázané ovoce, které přes slabý příběh, kouzlí silnou atmosférou, a Sníh na poušti, který mi udělal radost tím, že si na nic nehraje. A to je bohužel hodně málo. Budu si muset zopakovat první sérii, abych se přesvědčil, jestli jsem byl ovlivněn kouzlem nového a byl víc shovívavý. Nebo se přesvědčím, že je první série opravdu o tolik lepší a spravím si chuť. Dva porouchaní roboti. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně Netflix naservíroval očekávanou 2. sérii Love, Death & Robots a oproti první je to trochu zklamání, už jen zkrácením 18 epizod na 8 trochu bolí a také ubylo akce i gore a erotika absentuje zcela, ale pořád se jedná o nadprůměrnou zábavu, kde vyloženě slabý segment je jen 1 a to s názvem Led. Žádné druhé Secret War a Sonnie´s Edge se však bohužel nekoná. Nejlepší je bez debat povídka 4 Sníh na Poušti, což je Postapo mixlé se Star Wars. Úžasné CGI, skvělá brutální akce, nekompromisní gore, skvělá hudba i dobře vymyšlený svět. Jasný Král. Druhé místo si odnáší povídka 3 Zakázané Ovoce, což je futuristické Thriller-Sci-Fi se zajímavou myšlenkou, skvělým vizuálem a šokujícím vyvrcholením. Velká paráda. Třetí místo je povídka 5 Vysoká Tráva- Zajímavá animace, Lovecraft, vysoká tráva ( King), hororová atmoška. Pěkný. Čtvrté místo je 7 Azyl- Temné Sci-Fi s výborným CGI, kde hlavního hrdinu hraje Michael B. Jordan. Syrová atmosféra, zničený svět, nepříjemný robot a pěkně rozšláplá ruka. Páté místo povídka číslo 6 Duch Vánoc- Kraťounké, ale originální nápad, kde místo Santa Clause nosí dárky pěkně udělané Monstrum. Děti by rozhodně už nezlobili. Šesté místo povídka číslo 1 Automatická hlasová služba- robotický vysavač, který zmagoří a dostane chuť zabíjet. Originální, zábavné s hezkou yoga-shotgun fatalitou a slušným zvratem. Sedmé místo povídka číslo 8 Utonutý obr- Tak trochu Guliverovy cesty. Mrtvola obra se vyplaví na pláži, který přitáhne pozornost místních obyvatel. Pomalejší, ale určitě zajímavé. Osmé místo povídka číslo 2- Led- Definitivně nejslabší segment série. Komiksový vizuál je fajn a potěší Leviathan, jinak průměrné. Uteklo to fajn, bavil jsem se nadprůměrně, ale rozhodně bych příště uvítal více akce než filosofování. 8/10. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kým prvá séria bola pre mňa ozajstným prekvapením, spôsobovala zimomriavky a niesla v sebe posolstvo, bohužiaľ, druhá séria je pre mňa sklamaním. Dôvodom je, že chýba nosná myšlienka a divák sa má kochať najmä vizuálnou stránkou príbehov a majstrovstvom animácií. Ak v prvej sérii chýbal príbeh, nahrádzal ho aspoň nápad a istá úroveň zábavy. Druhej sérii toto vo väčšine dielov chýba, akoby tvorcovia vsadili karty na istotu a dojem z prvej série. ()

Zajímavosti (3)

  • Předlohou pro tuto epizodu je povídka z mezigalaktického světa Řádu „Snow in the Desert“ (2002). Autorem knižních sérií a tvůrcem „Polity Universe“ je Neal Asher. (Draciste)
  • V epizodě se objeví stejný obchod „Ipswich collectibles and antiques“ jako v epizodě Zakázané ovoce (2021). (Guilemot)
  • V epizodě zazní píseň „Got It Boomin“ od Oren Major & The Grand Mess. (Duoscop)

Reklama

Reklama