Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Tajuplné světy, podivná stvoření a ujeté příběhy. Třetí pokračování animované antologie od Tima MilleraDavida Finchera, která už posbírala pěkných pár cen Emmy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (74)

Sawy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední tři díly jsou splněným snem každého fandy krátkých, stručných a výstižných sci-fi / fantasy povídek. Buranská miniatura o deratizaci, lovecraftovská military řež a středověká mytologická romance stojící na kontrastu expresivního obrazu a specifické práce se zvukovou stopou činí závěr třetího svatku zatím nejsilnější pasáží celého od začátku fascinujícího seriálu. I tady jsou slabší kousky (Tep toho stvoření je totálně nedotažený a Tým zabijáků je vyložená komická výplň), ale která povídková knížka nemá slabší kousky? A potom je tady Fincherova Děsivá výprava. Doufám, že nás ještě čeká hodně svazků, je radost sledovat hravost a nápaditost, kterou na krátké ploše, za pomoci animace a tří definujících slov v názvu dokážou tvůrci vykazovat. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silná série plná odvážných narativních experimentů. Moralitka od Finchera o nevyzpytatelných námořnících nahodí udičku a divák se veze až do konce. Úlitba Lovecraftovi malém nadechne (škoda dílčích chyb - roboti místo Shoggotha a useklého konce) a frenetický závěr o hluchém hamižníkovi a siréně nutí sbírat čelist z podlahy. Nechybí vtipné kousky. Návrat Tří robotů nemá sice wow efekt jejich prvního zářezu, ale je pořád velice podařený a Masonovy Krysy jsou absurdní krvavý masakr. Noc mini mrtvých ukazuje obrovské měřítko, které miniatury nabízí a ničení světa tak získává o to vtipnější pointu. Zatím nejlepší série. ()

Reklama

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Třetí série přinesla zajímavé díly, ale i finální bizár, který i když nese nějaké poselství šel kolem mě obloukem díky stylizaci a kameře. Rozhodně nejlepší by z této série mohl být krab v podpalubí. Na večer jak dělaný 9.dílný seriál. Na tohle se dá koukat furt, takže doufám, že v tomhle duchu budou pokračovat. 75% jako celek. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(8,5/10). Třetí série antologie Love, Death & Robots ve mně po svém skončení zanechává prozatím nejpozitivnější pocity ze všech dosavadních sérií. Tato série mě pouze ujistila v tom, že Love, Death & Robots patří k nejpůsobivějším animovaným seriálům, jaké jsem měl možnost kdy vidět. Jedinečné autorské animační styly vás během několika sekund vtáhnou hluboko do děje celé epizody, která v některých případech čítá opravdu skromnou stopáží. V této nenastala epizoda, která by mě vyloženě nudila. Nastaly případy, kdy jsem se úplně neshledal se záměrem tvůrců a jejich myšlenka mě minula. To byly ovšem zanedbatelné výjimky, které nijak neovlivnily výsledný dojem z celé série. Tato série nám přinesla plno působivých výjevů, kterým očividně vévodí Lovecraftová monstra. Jednu epizodu, ve které jedno z těchto monster objevilo navíc režíroval legendární tvůrce David Fincher. Tento režijní matador má na kontě klenoty jako Fight Club nebo třeba nejnovější počin The Killer. Vlastně mě vůbec nepřekvapuje, že si k tomuto projektu odskočil. Kde jinde můžete naplno projevit své autorské vize, než v takto rozmanitém projektu. Volume 3 mne tedy pořádně namlsalo a já si bohužel musím moji kapající slinu utřít. Neboť Volume 4 ještě nespatřilo světlo světa a já musím tuto moji spanilou jízdu napříč antologiemi na nějaký čas přerušit. Nezbývá než zatnout zuby, utřít sliny a s očekáváním vyhlížet další nálož epizod, která by tentokrát mohla být zase o něco větší. "Release me!" Nejlepší epizoda: Bad Travelling (S03E02) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Láskyplná, smrtící a hlavně robotí antologie dospěla i u mě ke svému prozatímnímu konci a zase můžu konstatovat to samé co u předešlých dvou řad - skákalo se od výborného k uspávajícímu. To nic nemění na tom, že tomuhle velmi odvážlivému projektu nesmírně fandím a už teď stojím ve frontě na avizovaný čtvrtý svazek. Nejlepší epizody: Děsivá výprava, Noc mini mrtvých a V klenutých sálech pohřbený. [viděno na Netflixu] ()

Galerie (60)

Reklama

Reklama