Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Tajuplné světy, podivná stvoření a ujeté příběhy. Třetí pokračování animované antologie od Tima MilleraDavida Finchera, která už posbírala pěkných pár cen Emmy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (74)

JamesSi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně to samé jako předchozí série. 3 povídky super (Děsivá výprava, Roj, Masonovy krysy), zbytek meh nebo nic moc. Stále u Lásky, smrti a robotů více oceňuju snahu natočit podobný seriál, než abych si skutečně jednotlivé povídky užíval. A musím říct, že náměty se začínají už trochu opakovat. Kolikrát uvidíme bandu mariňáků, jak jdou zabít jednu velkou příšeru? Kolikrát uvidíme náhodné (většinou 17.-19. století) historické zasazení s jednou příšerou nebo nadpřirozeným jevem? Jsem rád, že Netflix podporuje nebo alespoň podporoval animaci pro dospělé. Momentálně při pádu akcií vyšli zprávy, že Netflix zrovna svojí animační divizi dost proškrtá, takže uvidíme, jak to bude s Roboty. Tipl bych si, že Roboti to přežijí, ale určitě se bojím o projekty Alexe Hirsche, Jamese Baxtera, Craiga McCrackena a dalších. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O dost méně konzistentní než předchozí volume, paradoxně ale mnohem odvážnější skrze jednotlivé příběhy. Průměrné díly se střídají s několika vyloženě do mozku se vpalujícími obrazy, poslední dvě části jsou pak ryzí blaho. Asi bych klidně zvládnul, kdyby tahle záležitost měla nekonečno řad třeba až do roku 20∞. [Netflix] ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dohromady by dal můj součet hodnocení rozhodně vysoký nadprůměr (nejvýše asi grafické epileptické peklo v E9, nejníže nudná jatka v E5), ale nemůžu se zbavit dojmu ztráty jisté různorodosti. Nevím, jak to lépe popsat, protože když řeknu, že většina námětů pochází ze stejné škatulky (akční sci-fi/fantasy řežba), tak co jsem jako sakra čekal? :-) Explicitní nahota mi tu opět citelně chyběla, když naopak brutalitě se žádné meze nekladly. ()

mclenin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj tretia séria má stále čo ponúknuť, vystrieda sa tu niekoľko výborných epizód, zopár úsmevných, priemerných a niekoľko slabších, každopádne vo výsledku sa opäť divák dočká tematickej aj animačnej pestrosti. Najviac sa mi páčila epizóda Bad Travelling (napokon meno režiséra hovorí samo za seba), túto je jednoznačne možné zaradiť do top 3 všetkých troch sérií. Za zmienku určite stojí Lovecraftovský scifi horor In Vaulted Halls Entombed a záverečný Jibaro, ktorý ponúka jednu z audiovizuálne najoriginálnejších epizód a pripomína filmy z dielne štúdia A24. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silná série plná odvážných narativních experimentů. Moralitka od Finchera o nevyzpytatelných námořnících nahodí udičku a divák se veze až do konce. Úlitba Lovecraftovi malém nadechne (škoda dílčích chyb - roboti místo Shoggotha a useklého konce) a frenetický závěr o hluchém hamižníkovi a siréně nutí sbírat čelist z podlahy. Nechybí vtipné kousky. Návrat Tří robotů nemá sice wow efekt jejich prvního zářezu, ale je pořád velice podařený a Masonovy Krysy jsou absurdní krvavý masakr. Noc mini mrtvých ukazuje obrovské měřítko, které miniatury nabízí a ničení světa tak získává o to vtipnější pointu. Zatím nejlepší série. ()

Galerie (60)

Reklama

Reklama