Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Tajuplné světy, podivná stvoření a ujeté příběhy. Třetí pokračování animované antologie od Tima MilleraDavida Finchera, která už posbírala pěkných pár cen Emmy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (74)

Bordoshut 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10 – Strašně těžko se to hodnotí takhle souhrnně. Třetí sérka Love, Death & Robots je neskutečně nesourodá, nejednolitá a zkrátka nekompaktní podívaná, kde nejenže je každý díl sám za sebe, ale také kope za úplně jiný tým v rámci animace – ba dokonce snad hraje i zcela jiný sport. Bohužel, podobně je tomu i s kvalitou jednotlivých počinů, některé hold koupou druhou ligu. Na druhou stranu: sto lidí, sto chutí a já věřím, že KAŽDÝ díl si najde své fanoušky. Stejně tak každý člověk si jistě vybere aspoň jednoho favorita, který ho nějak zaujal. Ta variabilita je vážně neuvěřitelná, každý díl je zcela jiný a názory na něj se různí zrovna tak – člověk od člověka. Díl, co se líbil mně, se nemusí líbit vám a naopak. Každý si zkrátka přijde na své. To se vidí málokdy. Pátou * dát nemůžu, protože ačkoliv je většina epizod vážně povedených, ze subjektivního hlediska se mi jich prostě pár nelíbilo. Má top trojka: 1. Jibaro; 2. Mason's Rats; 3. Bad Travelling. Největši tragédie byla pro mě jednoznačně The Very Pulse of the Machine, kde jsem měl celou dobu pocit, že dabéři akorát plácají random kydy, které dohromady nedávají vůbec žádný smysl a celkově jsem to prostě nepochopil. Top hláška: "That's all you got? Stupid fucking honey badger!" ()

dan4815 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni jsme dlouze čekali, těšejíce o to více, že se nechali autoři slyšet, že do toho mají dát vše. Kvůli třetí sérii jsem i věděl, že přijdu pozdě do práce, neboť jsem se nedokázal odtrhnout od televize. Nedokázal jsem odejít spíše kvůli očekávání, že přijde něco, z čeho se posadím na prdel a nebudu schopen další chvíle přemýšlet nad něčím jiným. Bohužel. Po vizuální stránce není vůbec co vytknout. Nosné děje byly silné a jasně pochopitelné. Nicméně robotí úvod vůbec neměl existovat. Tak zbytečný díl jsem za celý projekt neviděl. Náměty se začnou po dvou sériích jednoduše opakovat, a divák pomalu začíná předvídat. Některé epizody čerpají z jistých klasik, a svým způsobem diváka nikdy nemohou urazit ani omrzet. Vlastní invence je chvályhodná, ale divák se místy již zajídá stereotypem. Někdy selhává dobře našlápnutá myšlenka - třeba díl z měsíce Io. Halucinogenní přemítání nad smyslem života a svého bytí je velmi těžce zasažena "nadpřirozenem". Ani malým kouskem se tato rovina nedá aplikovat do prvotních minut, které plynuly v duchu racionálna s příchutí abstraktního myšlení. Díl s názvem "Tým zabijáků" je zbytečný a do této myšlenkové show jednoduše nepatří. Jediné, co spojuje obsah dílu s konceptem seriálu, je technologický mutant. Nesnesitelné množství minut se odehrává jenom v boji... v boji plné krve, sprosté mluvy pro lidové vrstvy a... to je vše. Chápu, že ten díl měl být oddechovkou, ale já si pod tímto pojmem představím díl "Masonovy krysy", u kterého divák nemusí hluboce přemýšlet, zároveň však žasne nad dějem. Jestli autoři chtějí střílení, tak vnímám díl "V klenutých sálech pohřbený" jako ideální ukázkou toho, jak to má vypadat. Žádný přehršel střílení, krve a tupých pohledů. Díl Jibaro ukázal, že kamera, střih a zvuky dokáží hodně. Naprosto nepříjemná podívaná, zároveň však tak provokativní, že je sledovatel vtažen do děje, a jeho tep se přibližuje rychlosti srdce hluchého rytíře. Děj je zcela pochopitelný. Celkově si třetí série drží kvalitu, byť místy velmi vybočuje. Co mě mrzí je skutečnost, že jsem neviděl mindfuck zápletku. Pokračování přišlo s lehce podbízivým tónem, ale už tak netlačila na myšlenkové pochody diváka. Osobně jsem se bavil, v kritickém pohledu jsem však vnímal nedostatky. Nicméně rád kouknu na vybrané kousky znova. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silná série plná odvážných narativních experimentů. Moralitka od Finchera o nevyzpytatelných námořnících nahodí udičku a divák se veze až do konce. Úlitba Lovecraftovi malém nadechne (škoda dílčích chyb - roboti místo Shoggotha a useklého konce) a frenetický závěr o hluchém hamižníkovi a siréně nutí sbírat čelist z podlahy. Nechybí vtipné kousky. Návrat Tří robotů nemá sice wow efekt jejich prvního zářezu, ale je pořád velice podařený a Masonovy Krysy jsou absurdní krvavý masakr. Noc mini mrtvých ukazuje obrovské měřítko, které miniatury nabízí a ničení světa tak získává o to vtipnější pointu. Zatím nejlepší série. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E01 - Vtipná jednohubka, která má parádní dialogy a zábavný pohled na apokalypsu. 80% E02 - To nejlepší, co v tomto svazku uvidíte. Děsivá výprava má skvělý příběh, zajímavého hlavního hrdinu, skvělou pointu a režiséra Davida Finchera. 95% E03 - Sedlo mi to. Hlavně je to nádherný audiovizuální zážitek a líbilo se mi samotné zakončení. 80% E04 - V jednoduchosti je síla. Povedená jednohubka. 75% E05 - Z mého pohledu krásné "akční béčko". Žádné velké ambice, jen dobře pobavit. 70% E06 - Není to špatné, jen by to chtělo mnohem více prostoru. Ten otevřený konec tomu škodí. Jinak animace nádherná. 65% E07 - Hodně mě to pobavilo. Je to lehce absurdní, ale dost jsem si to užil, a opět to má skvělou pointu. 80% E08 - Zajímavé téma, které podle mě není, tak dobře využité. Škoda, přál bych si mnohem více z toho to světa. 70% E09 - Audiovizuální porno. Ta vizuální stránka je úžasná a po příběhové stránce je hezky odvyprávěno, jen mi tam něco málo chybělo. 65% Ve výsledku se třetí svazek dost povedl. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sérii táhnou hlavně 2 epizody - "Sea shanty" Děsivá výprava by Fincher a technologicky dokonalý Jibaro, který je jakousi převyprávěnou baladou o siréně. Zbytek je vcelku recyklace starých témat, které jsme už aspoň jednou viděli a nemají čím překvapit. To ale neznamená, že se nejedná o kvalitní jednohubky ( asi až na 3 roboty a Tým zabijáků, tyto epizody tahají průměr skóre bohužel dolů ). ()

Galerie (60)

Reklama

Reklama