Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Polda, co dostal na starost boj s přelidněním, se musí srovnat s vysokou cenou svojí práce – i když to bude pár lidí stát život. (Netflix)

Recenze (51)

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborně vystavěná epizoda, která na malém prostoru perfektně pracuje s myšlenkou dlouhověkosti. Jasně, jsem si absolutně vědom toho, že hraje na city a "snaží se zapůsobit". Ale to nemění nic na tom, že já to žeru. Forma, jakou je svět "Pop Squad" představený mě jen utvrzuje v tom, že některé "povídky" by si zcela určitě zasloužily celovečerák nebo minisérii. A ani bych se nezlobil, kdyby si tohle vzal na starost někdo jako Denis Villeneuve. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žít věčně? Pak ale není na světě pro všechny místo, to dá přeci rozum. Pro čistící jednotku není problém děti plodičů eliminovat, jelikož přebývají. Jenže co když je tohle všechno špatně? ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektní neo-noirová variace na futuristický román 'Blade Runner' zasazená do poměrně realistické anti-utopické vize světa, v němž je ilegální mít děti. Bezpochyby jedna z nejlepších epizod seriálu. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po jednom nic moc dílu a druhém průseru, se tato série tímto dílem neskutečně nastartovala. Na toto se už konečně dalo dívat. Epizoda měla zajímavý děj a vzala nás do doby, kdy už lidstvo dosáhlo technologických pokrokem nesmrtelnosti a v rámci zabránění přelidnění bylo třeba hubit ty, kteří se chtěli nadále množit. Konečně epizoda, která nutila diváka k nejedné úvaze. Šíleně se zde tlačí na city, ale nijak extrémně mi to nevadilo. Ve srovnání se zbytkem "family friendly" epizod je tahle takovým drsným zjevením. Animace taky v pohodě a krásně dokreslovala tamní atmosféru beznaděje. [85 %] ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poetika obrazu je uhrančivá. Myšlienka sama o sebe natoľko silná ( hoci nie úplne originálna) že si viem predstaviť akoby to mohlo vyzerať ako celovečerák.  A keď je tam tento pocit, tak je ten kraťas skrátka dobrý. Na tom daždi niečo je, nie? ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do třetice všeho dobrýho! Konečně! Na takovouhle epizodu jsem přesně čekala. Pořádná dávka deprese a existencionalismu, ach ano prosím! Tohle je přesně jeden z těch dílů, kterej by udělal skvělej film nebo rovnou seriál. Je pravda, že je to taková ta klasika "policajt pracující pro vládu najde empatii a změní strany", což už tady bylo milionkrát, ale co už, když je to dobře udělaný.. A že to bylo zatraceně dobře udělaný. Ta atmosféra, napůl dystopie a napůl utopie (podle toho, ze který strany to vezmete). A animace byla taky úžasná, nádherná jako svině. Jo a taky se mi děsně líbí ten konec, kterej vlastně nebyl žádnej happy end, protože se nic nezměnilo, cápek umřel a život jde dál stejným tempem. Pořádnej pesimistickej konec, tak se mi to líbí. Hodnocení: už jsem přestávala doufat v budoucnost týhle série, ale naštěstí třetí díl ji přišel zachránit/10 ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc se mi to líbilo. Včetně animace na jedničku. Jenom si nejsem jistá, zda co skončilo v bodě "kdy se nic nezměnilo". Změnilo se toho hodně. A hlavně v naději, že se to stane víc lidem. Moje oblíbené depresojdní téma, které je sice provařené ale záleží vždy na provedení... ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem naprosto uchvácen. Krásně je zde rozebrán ten paradox scifi a vlastně i fantasy žánru, nad kterým uvažuju už mnoho let. Pokud se člověk stane nesmrtelným, jaký má potom smysl rodit další děti? Animace skvělá, tyhle cinematicy budou vždycky highlighty LD&R. ()

okkac 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Estetika Blade Runnera a trochu Pátého Elementu ve světě, kdy lidé žijí díky určité substanci nesmrtelně, takže z důvodů přelidnění se loví lidé, co se rozmnožují. (Sice teď by si to někteří zasloužili taky, ale co už). Jedna z lepších epizod. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najlepšia epizóda druhej série. Možno to bude aj tým, že má zatiaľ najväčší priestor pre zoznámenie sa so svetom v ktorom sa nachádzame. Ekologicko-demografická thrillerová zápletka je veľmi aktuálna a stále dostatočne atraktívna, navyše ju postapokalyptický look betónového sveta perfektne dopĺňa. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Blur Studio opět nezklamalo. Lidstvo dosáhlo vytouženého. Objevilo formulku na nesmrtelnost. To však přináší zásadní problém. Naše planeta není nafukovací a suroviny nejsou nekonečně. Musí přijít řešení, jak zastavit nárůst populace, když je smrt již hlasem minulosti. A to je v pravdě elegantní. Zakáže se jakýkoliv nový přírůstek. Dokáže se člověk poprat s tím, že daň za nesmrtelnost je věčný život bez potomstva? Epizoda má krásnou noir atmosféru, trochu Equilibrium vibe, hlasy v podobě videoherních dabérských hvězd jako Nolan North či Jennifer Hale a myšlenku, která k vám promluví. Jedná z těch epizod, kde si přejete, aby vznikla samostatná série. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ak má niekto deti, táto epizóda dokáže vliezť pod kožu. Na druhú stranu je línia príbehu veľmi predvídateľná. Ale ako celok to fungovalo a po sledovaní ostal veľmi nepríjemná pocit. 80% Netflix ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Technicky dokonalé novodobé a ľudskejšie stvárnenie niekdajšieho hitu Equilibrium posunutého na vyššiu úroveň. Dokonalé audiovizuálne spracovanie však nebolo ničím voči základnej myšlienke a srdcu príbehu. To ma ako rodiča malej dcérky neskutočne chytilo. Toto si koleduje o celovečerák. ()

Reklama

Reklama