Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ramon Cota chladnokrevně zavraždil nevinnou matku i dítě, a navíc je šéfem obchodu s drogami do USA. Když se plukovník Scott McCoy a jeho partner pokusí předvést Cotu před soud, jejich úsilí vyjde naprázdno, protože Cota je zproštěn viny prakticky bez trestu. Scottův přítel, který není schopen ovládnout svou zuřivost, se na Cotu u soudu vrhá. Když jsou odtrženi, slibuje Cotovi pomstu. Jenže Cota je nebezpečný zločinec, se kterým není radno si začínat, a není pro něj problém zavraždit kohokoli… Když se oddíl vojáků pokusí zasáhnout a Cotu a jeho bandu odstranit, jsou vojáci přemoženi a zajati jako rukojmí. McCoy osobně vede brigádu členů parašutistické výsadkové jednotky, aby zachránil rukojmí. Při tom chce konečně  dostal Cotu... (TV Prima)

(více)

Recenze (94)

Han22 

všechny recenze uživatele

Upřimně nechápu to hodnocení tady. Jasně jednička měla lepší herce, reálnější zlo i lokace a byla velkolepější. Tohle má jen Billyho Draga, drogové mafiány a fiktivní zemi San Carlos. A než se to pořádně rozjede, uplyne hodina. Na druhou stranu jak se to rozjede tak je to klasická 80s střílečka - vrtulníková akce, tisíce vystřílených nábojů, desítky mrtvol, obrovské výbuchy a Chuck Norris předvede pár moc hezkých technik (ty nejlepší ve výcviku). Ano bylo to viděno a natočeno stokrát, ale i po sté mě to pořád baví. ()

topol999 

všechny recenze uživatele

Chucka Norrise si vážím jako člověka, co všechno dělá atp., ale tenhle film byl prostě hodně špatný. Béčkovost z toho tryskala na všechny strany. Hlavní padouch byl tuctový, všechny postavy absolutně nepropracované a navíc ten strašný nový dabing, kdy zejména Juřička jako narkobaron byl naprosto tragický a odporný. ()

Reklama

Piggsy 

všechny recenze uživatele

Není to tak špatné, mnohem zábavnější a akčnější než nudná jednička. Kdysi jsme to měli na videokazetě a jako malý kluk jsem to viděl asi desetkrát. Dnes jsem se po téměř 20 letech podíval znovu a musím říct, že jsem čekal daleko větší katastrofu. Nesmrtelný Chuck Norris ve své nejlepší formě a Billy Drago jako nejslizovitější záporák všech dob. Já jsem se bavil.. :) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Druhý snímek je od předchozího velice vzdálen, ale to nic nemění na povyšování patriotismu a zarputilého boje proti zločinu. Komiksový nadhled, hrdinství, jeden kýč vedle druhého, téměř nonstop akce, prostě osmdesátková akční zábava v plné parádě. A je to také hlavě stará dobrá akční poctivá kaskadérská a pyrotechnická práce. Žádné zbytečné dialogy, žádné CGI efekty, žádný mohutný rozpočet. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Dneska ne, hajzle!" Chuck Norris vs. narkobaron Billy Drago. Dostane ho před soud, ale je propuštěn na kauci a zabije mu kamaráda s celou rodinu. A tak Chuck odcestuje do Kolumbie, aby zničil všechno, co narkobaron vybudoval, osvobodil nějaká ta rukojmí a nakonec narkobarona dobil. Jde o čistokrevné akční béčko, které vůbec nezaostává za filmy jako Komando či Rambo II. - 80%. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • Zkorumpovaný generál Olmedo (Mark Margolis) používá při snaze zachránit Ramona Cotu (Billy Drago) americký lehký pozorovací vrtulník YOH-6A Cayuse. (Robbi)
  • Vo filme si mali zahrať aj Michael Dudikoff a Steve James, ale Chuckovi Norrisovi sa pôvodná verzia scenára nepozdávala. Po jeho prepísaní sa už s obsadením Dudikoffa a Jamesa nepočítalo. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama