Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se newyorský policajt Cliff Garret stane obětí zrady a je zdánlivě usmrcen podlým kolegou, rozhodne se vedení protidrogové agentury fingovat jeho smrt, aby se mohl po třech letech tvrdého výcviku vrátit - jako neúprosný likvidátor Danny Grogan. Při plnění svého nového, tajného poslání se musí dostat nepoznán do nejsilnějšího rodinného klanu, který organizuje zločin v Seattlu, aby mohl působit v lokálních válkách francouzské mafie. Když však vstoupí nečekaně do hry íránský gang a karty se otočí, jeho mise je nebezpečně ohrožena. Oklamaný rodinný klan vyhlásí Groganovi krevní mstu. (Intersonic)

(více)

Recenze (47)

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Jako by sis chtěl uchcat do gatí! Na to si musíš, hochu, dávat pozor! Velkej pozor!" Chuck Norris jako polda, který byl před lety zdánlivě zabit svým zkorumpovaným parťákem a nyní pracuje v utajení jako zabiják mafie. Dát pěstí přes sklo a zlomit frajerovi nos, přičemž nerozbít sklo je scéna, která je tu asi nejlepší. Jinak slaboučký akčňák, kde moc nechápu ten zavádějící název českého distributora. - 40%. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Od tohoto snímku nastala pro Chucka Norrise ve světě filmu změna. Charaktery jeho postav se sice nijak zvlášť nezměnily, ale v ději se již objevovalo výchovné moralizováni a rodinné etudy. Scéna se šikanovaným chlapcem vrstevníkem od naproti, na kterého si zase došlápl pro neschopnost jeho agresivní otec, byla dokonce zopakována v jednom z dílů pozdějšího TV seriálu ´Walker Texas Ranger´. Jinak klasický příběh neustále používaný o zkorumpovaném policejním kolegovi už asi dnes také nenadchne. Ryzý videosnímek s dobře odvedenými akčními scénami, ale bohužel už s poněkud nudným dějovým průběhem. Jsou tu vlastně dvě dějové linky. Chuck jako mstící se zabiják a zároveň jako přítel chlapce, který to v životě nemá jednoduché. Na atmosféře snímku je ale takovéto spojení dosti rušivé. Vedle akce nudná část a vedle rodinné záležitosti naprosto zbytečná akce. Tohle skloubení nebyl dobrý nápad. Ani námět vlastně není nijak originální. Mohli jsme to vidět již ve snímku ´Těžko ho zabít´ se Stevenem Seagalem byť s jiným příběhem. ()

Reklama

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Film na úrovni Seagaloviek spred desiatich rokov. Nezáživný príbeh, znudený hlavný hrdina, absolútne minimum akcie (zopár kratučkých prestreliek a Seagal, pardon Chuck sa bije dokopy tak 30 sekúnd). Nenapadá ma nič, čo by som pochválil. To že film nevyzerá úplne podfinancovane beriem za samozrejmosť. Výsledok je nudný akčniak s minimom akcie mizernej kvality. Chuck správne vycítil, že s takýmto prístupom môže uspieť maximálne tak v Texaskej TV. 1/10. ()

martins 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris znovu ve formě. Další z béčkových vhs produkcí, které se objevili i v našich videopůjčovnách. Pod režijní taktovkou svého bratra Aarona se zde vyskytuje jako znovu narozený policista, kterého postřelil jeho parťák a tvrdě účtuje s podsvětím, kde právě probíhá válka mezi Francouzi a Italy o nadvládu v Seattlu. Do toho se připlete Íránská mafie s jeho bývalým parťákem, film vzdáleně připomíná film Špinavá dohoda s A. Schwarzenegerem. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mám tak nějak zaškatulkovaný z dětství jako průměr. Není to totiž úplně akční nářez, spíše takový zvláštní pokus o mafiánskou kriminálku s noirovými podtóny a náladovým soundtrackem. Tempo je pomalé, Chuck Norris z karate nepředvede skoro nic a ještě je tu zdržující linie s malým klukem, kterého učí se prát. A na vážně míněnou mafiánskou story to chtělo lepší herce. Nicméně postavy a vztahy mezi nimi jsou celkem zajímavé a film rozhodně nešetří vraždami, krví, brutalitou a sprostými slovy. Závěrečné zúčtování se kde grázli pobijí mezi sebou a vítěze pak dorazí Chuck nemá chybu, takže 3*, protože těch 37% tady je výsměch. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Scenáristi písali film s tým, že hlavnú úlohu si zahrá Charles Bronson, no spoločnosť Cannon ju nakoniec ponúkla Chuckovi Norrisovi. (m.a.t.o.)
  • Upilovaná brokovnice, kterou ve filmu používá Grogan (Chuck Norris), je tzv. kozlice, vyznačující se dvojící hlavní nad sebou. (HectorHagman)
  • Príbeh o týraní, ktorý postava Garret (Chuck Norris) rozpráva je pravdivý. Chuck bol v detstve týraný svojím otcom. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama