Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáct lidí se probouzí na mýtině uprostřed lesa. Navzájem se neznají, neví, kde jsou, ani jak se tam dostali. Netuší, že byli vybráni pro velmi specifický účel… stali se lovnou zvěří. Kdo a proč je loví? Než si stačí odpovědět, padnou někteří z nich mrtví k zemi. Ti, kteří první salvu ustáli, už tuší, že jim opravdu jde o život a že ti, co po nich střílejí, nepřestanou, dokud je všechny nezabijí. Normální člověk by takovou situaci neustál, jenže Crystal (Betty Gilpin) není normální. Nechce umřít a ve snaze přežít za každou cenu je hodně podnikavá. Tak podnikavá, že se role lovce a oběti můžou nečekaně prohodit… (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (419)

Fr 

všechny recenze uživatele

„PROČ TU JSME? CO TO MÁ ZNAMENAT? ...“ /// Vyvražďovačka. Několik chudáků se probudí kdesi ble, ble, ble… dyť si to dovedete představit. Ale bacha – tohle je místy fakt vtipný! Spíš teda ty vraždy, no… Klamou tělem i ksichtem, takže nejdřív nechápu, komu jako budu fandit, ale za půl hoďky mám jasno. Fajn nápad na inovaci tohodle profláklýho konceptu. Stejně jako u Krvavý nevěsty víme, která bije, kdo (zřejmě) vyhraje, ale baví ta forma. Zajímavá Betty Gilpin a překvapivá Hilary Swank. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Sdílel jsem protiruský (protičínský) konspirační příspěvky. 2.) Miluju lov. 3.) Thx za titule „blacklanner…..“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ * ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Za mě osobně docela zklamání. Nepřišlo mi to ani jako komediální horor ani jako čistá vyvražďovačka. Tak nějak napůl navíc s evidentním politickým podtextem, kde se řeší škatulkování lidi mezi vegetariány, klimatické fanatiky, uprchlictví, facebookové hatery a já nevím co dalšího. Takže za mě jeden velký neurovnaný guláš, který chtěl asi něco sdělit, ale fakt netuším co. Jediným bonusem je nepředvídatelnost, kdy "hlavní" hrdinové tak nějak umírají, jak se scénáristovi zachce :D ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Skvelé, dokonca som uvažoval o plnej paľbe. Partia elitárskych liberálnych všeobjímajúcich buzíckych snowflakes usporiada poľovačku na skupinu rôznorodých "amerických prakokotov" (aby som voľne parafrázoval jednu z postáv: "negramotných, bigotných, konšpiračných, homofóbnych, rasistických, držbu zbraní podporujúcich imigračných hysteriek") a... je to nečakane zábavné a očakávane ultrabrutálne. Čakal som spotrebné béčko, ale je to jazda, na ktorú sa len tak nezabúda, s famóznym záverečným súbojom ("Sklo už druhýkrát nie!"). Len som nevedel, komu vlastne fandiť, vy si to upravte podľa toho, ku ktorej skupine sa prikláňate viac. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Kontrovérzní zábavná satira, která je mixem Hunger Games a Hide and Seek! Po delší době solidní exploitation, který se rozbíhá od první minuty a s gore naštěstí nešetří. Sice zamrzí, že během prvních 15 minut, se oběťi hodně vytřídí, což bych osobně zvolil jinak, ale budiž. Betty Gilpin sice není nejlepší herečka, ale v akci je velmi sebevědomá, s nikým se nesere a drsnost ji divák věří a ještě k tomu umí být sexy. Film je sice ve svém jádru "béčko" ale dokáže překvapit zábavnými zvraty, kde divák místy netuší, kdo je lovec a kdo oběť a tahle hra s divákem filmu poměrně slušně funguje. Nejlepší je však samotný finální cat fight s Hillary Swank, což je nejlepší female fight, co jsem viděl za hodně dlouhou dobu ( logika sice hapruje), ale řežou se tam obstojně. Velmi zábavné, kontrovérzní, s dávkou černého humoru a dostatečnou dávkou násilí. Z 5 lidí, sice odešli z kina dva, ale já se bavil. Příběh***, Akce****, Humor***, Násilí****, Zábavnost****,Hudba***, Vizuál***, Atmosféra****. 7/10. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

To co zprvu vypadalo jako nudný a laciný battle royale kdesi na louce, se velmi brzy změnilo v něco nesmírně originálního a především totálně nepředvídatelného. Zařazení mezi horory je zde absolutně mimo. Jedná se o naprosto čistokrevnou komedii s prvky velmi milé společenské satiry, která je velmi aktuální a pojednávající o tom, kterak partička znuděných konspirátorů stvořila monstra lačnící po jejich konspirátorské krvi. Za mě spokojenost. Krátká a příjemná oddechová komedie plná šílených lidí na obou stranách barikády. Nechybí několik vtipných vražd, ba dokonce bizarních momentů. Kolikrát je to dokonce bizarnější než pohádky doktora filosofie Ivana Bartoše o tom, kterak v mladších žácích zřezal o 10 let mladšího Krpálka. [70 %] ()

Galerie (59)

Zajímavosti (12)

  • Na benzínce hraje „Fairytale In The Supermarket“ od The Raincoats. Při jízdě v autě hraje „Mississippi Delta“ od Bobbie Gentry. Na konci filmu hraje „Girls It Ain't Easy“ od Dusty Springfield. (Duoscop)
  • Falošná registračná značka na aute, ktorá sa sa nachádzala pod značkou amer. štátu Arkansas a mala zobrazovať to, že sa dej filmu odohráva v Chorvátsku, bola v skutočnosti v nesprávnom tvare. Poznávacie značky áut registrovaných v Chorvátsku začínajú dvojpísmenovým kódom miest. Značka vo filme mala tvar 12 ZA3-G2. (MikaelSVK)

Související novinky

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (více)

Universal zrušil premiéru The Hunt

Universal zrušil premiéru The Hunt

11.08.2019

Necelý týden od masové střelby v amerických městech Dayton a El Paso se studio Universal rozhodlo zrušit premiéru snímku The Hunt / Lov a odložit jej na neurčito. Rozhodnutí padlo zároveň pár dní… (více)

Reklama

Reklama