Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

angel74 

všechny recenze uživatele

‎Bezprostředně po zhlédnutí filmu se mi zdá, že je o trochu povedenější než Špindl s Annou Polívkovou. Zásluhu na tom má především herecká dvojice Hana Vagnerová a Filip Blažek. Pod tíhou všech těch nevtipných trapností, které prachbídný scénář nabízí, jsem si jejich příběh směřující k romantickému vyústění nakonec docela užívala. (30%) ()

Peabody odpad!

všechny recenze uživatele

Sbírka stárnoucích herců až na vyjímky slabší kategorie, nepochopitelný casting bych řekl, vévodí tomu Kateřina Botoxka, která je místy napuchlá jak po napadení hejnem vos, místy vypadá jak Mongolka, hrát neuměla nikdy, ale bývala docela pěkná. To pominulo, měla se držet zvěrolékaře a ne dýchat a zjevně i myslet vagínou. Ostatně to by Helena Houdová taky měla následovat. Naprostio nepochopitelně je pro mne obsazení Milana Peroutky, který nenabízí nic, Pak tu máme vyslkoužilou Janu Synkovou , což herečka je, ale tady jen ucmrndne, Ivan Andrlovou (to je mi líto), Alici Bendovou, která tak yukazuje, že léta plynou, herečka taky nebyla nikdy, Pak je tu hlrůzná kapela co nezahraje ani tón (kdyby to tak dodrželi i ti, co tam zpívají, bylo by to lepší, to jsou odporné melodie o rýmech ani nemluvě), Kohák a Skamene ve svých nejprofláknutějších maskách (přitom Jakub K je chytrý chlap a v teorii tygra i vypadal jako herec), o postavě chlíponého bohatce Jana čenského lépe nemluvit, Pavel Rímský taky dostal málo rolí a dnes i v Tescu :-(. Radim Fiala je vlastně něco jako Jan Čenský, nebo pan Etzler, důkazy toho, že velký pěkný chlap nemusí vůbec umět hrát a může se tím živit po dlouhá léta a i většinu života. RF je prostě hrozný. Postava dcery občas osvěžuje, o herectvé si na základě tohoto díla netroufám nic odhadovat. Nosek další nudný gay, takže celé to zachranuje velmi fragmentovaně vyprávěná love story Vágnerové a Blažka (to byl taky princ, nejen Čenský), asi jako v Babovřeskách byl vcelku snesitelný románek Dolanského a Vondráčkové. Jinak se důsledně vyhýbáme nmahotě (v některých případech asi díky bohu), je tu mnohem méně frnd a vagín než u Meryl Streep a company, máme tu zato čuráka, hurá, to jsme se odvázali. O scínáři netřeba mluvit, hrozný, nelogický /hledání ztracení kupky sena jehly Aničky Horskopu službou (ačkoli ji Navrátil viděl dalekohledem a tedy věděl kde atd atd. Ale zasmál jsem se polohrubé mouoce. Jednou, pak už to bylo jen z děsu. Jestli an tohle dal Fond nějaké peníze, měla by paní Bezděk Fraňková místo platu vracet tento příspěvek do státního rozpočtu a to dost dlouho. Natáčení takovýchto filmů by mělo být ppřestupek, nebo možná i trestný čin. ()

Reklama

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nekonzistentní filmový slepenec tady nebyl roky, ale jako podprůměrná reklama na zimní dovolenou ve Špindlu jistě dostačující. Akorát časté návštěvníky nepotěší, že jsou zde vyobrazeni jako naprostí imbecilové a je docela ironie, že zrovna Pachamama Kaira Hrachovcová vrátila svou rolí ženskou emancipaci v Česku o dvacet let zpět. ()

Vitex odpad!

všechny recenze uživatele

Zaujalo mě, že ve zvukové stopě občas chybí atmosféry (šum okolí) nebo ruchy z prvního plánu (např. zvuk kabelky dopadající na postel). Nepovažuji to ale za tvůrčí záměr jako u Godardova Vojáčka, ale prostě za zfušovaný mix. Pod "sound designem" je v titulcích mimochodem podepsán kameraman / producent / střihač filmu Jiří Markvart, což vysvětluje mnohé... Ale jednou jsem se zasmál dokonce i na místě, kde jsem opravdu měl! :-) ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Univerzální princezna česko-slovenské kinematografie ukojila svou touhu a dala si konečně velkou kremroli, univerzální princ zde mává tisícovkama před prostitukama a dáma česko-slovenského dabingu má minutovou roli ve frontě, to možná hovoří o přístupu tvůrců vše. O chlup důstojnější než předchozí film, dokonce s pokusem o drama, nicméně po tvůrčí stránce opět nevydařený a celkově v ničem lepší. Stejně trapně sexistické, scenáristicky impotentní a zcela k ničemu. Jediné plus vidím ve dvojici Vagnerová - Blažek. Hanča je pro mě velká herecká naděje i přesto, že bere podobné nabídky a společně s jmenovaným kolegou předvedli docela dobrou a smysluplnou romantickou story na určité úrovni, škoda, že na tom nebyl postaven celý film, jenž je nesmyslně přesycen jinými postavami, povětšinou zcela zbytečnými či dokonce nechutnými (Skameňák příšernej) a jejich osudy, které jsou jak přes kopírák. Poslední hřebíček do rakve filmu zasazuje kapela od které neslyší divák jediný song, zoufalý nehumor vyčpělého komika z reklamy na tablety a hudba využívající ukradené melodie. Za hezké prostředí a zmíněnou dvojici dávám jednu. [Kino Citadela - Litvínov] ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • Hlášku „Lvi žerou první“ používá Vémola často ve spojení s MMA. (Duoscop)
  • „Nejdřív mě nabídka na filmování kvůli zimě odradila, ale pak jsem si řekla, že nemůžu být takový srab a že se musím trochu hecnout. Taky jsem byla na horách po 15 letech,“ řekla herečka Hana Vagnerová. (SONY_)
  • „Natáčení mi přineslo spoustu velmi milých nových setkání, a to nejen s režisérem Balašem, který je opravdu výjimečná osobnost, a se kterým si přeji spolupracovat i někdy v budoucnu. Jinak mi z natáčení kromě krásy hor utkvělo neuvěřitelné nasazení, tempo a profesionální přístup všech lidí ve štábu,“ uvedla herečka Kateřina Kaira Hrachovcová. (SONY_)

Reklama

Reklama