Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Jo, tak tohle nakonec vyhrává rubriku nejhorší film roku 2020. Jestli ženská na vrcholu byla splaška, tak tohle porazí i Roman pro pokročilé a Léto s getlemanem. Nic nefunguje a ničím tento pokus o film nezaujme. A Kateřina Hrachovcová (nebo jak se teď do prdele jmenuje) je vyloženě ESO v rukávu filmařů. Jak píšu, jedna se o hnus tohoto roku - mínus 10% (-10%) ()

Kokutek odpad!

všechny recenze uživatele

Čistokrevnej kulturní masakr, jak se sluší a patří. Ani nevím, proč se na to koukám...asi proto, že jsem zvědavej, jestli posunou laťku ještě dál a kde to skončí a jestli je to opravdu možný. Jo, je to možný. Tam už chybí jenom to, aby by Hrachovcová na svých duchovních kurzech prováděla vaginální napářku. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Keď som dal prvému dielu dve hviezdy, tak tu jednoznačne musím jednu ubrať, už len preto, že postavy boli menej sympatické, dejovo to bolo peklo a dialógy ani nehovoriac. Celkovo význam tohto snímku je ďaleko za hranicami normálneho zmýšľania a aj keď sa tvorcovia snažili vytvoriť možno nejakú pohodovú komédiu, tak náramne prestrelili. Jednu hviezdu dávam za krásne prostredie Šumavy, inak ale zbytočná záležitosť. 25 % ()

SONY_ odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný pokračování a naprosto zbytečně vyhozený prachy. V prvním díle toho humoru bylo taky na hraně trapnosti, ale tady zazněly tak maximálně dvě dobré hlášky od iPhonistky Anny Čtvrtníčkové za celý film. Mimochodem pořád ji nemám rád. Raději se do Špindlu vydejte sami a na tohle nekoukejte. Hvězdička vlastně patří jen krásné zimní krajině. /10%/ ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, u jedničky jsem se bavil královsky. Tady nezůstal kámen na kameni. Teda krom Katky Klausové, nádherná herečka, pojítko s jedničkou a strčí ji tady jen na 10 minut. Děj to nemá opět skoro žádný, což o to, jen jsem se chtěl pobavit. Ještě bych to chápal, když by tohle vzniklo po koronavirusové krizi, nacpat tady co nejvíce herců, aby si po karanténě něco vydělali. Fiala tu herectvím dost připomíná Vetchého, na kterého asi nebyly peníze, nebo je odmítl. Peroutka je sympaťák ale přehrává a moderování mu jde líp. O Hrachovcové ani nemluvím, tam jsem vymačkal tlačítko fast forward. Kohák s Pavláskem hrají svůj standard. Rímského jsou plné dokumenty, reklamy v rádiu, čekal jsem, že jim u stolu začne vyprávět o druhé světové. Nosek už zas ta podivná nebo teplá role. Navrátil taky nepředvádí nic nového. Bendová s Verešovou ani nic hrát nemuseli. Vágnerová má určitě na víc než hrát trochu hloupou.. Aspoň Skamene to ještě zachraňoval. ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • „Nejdřív mě nabídka na filmování kvůli zimě odradila, ale pak jsem si řekla, že nemůžu být takový srab a že se musím trochu hecnout. Taky jsem byla na horách po 15 letech,“ řekla herečka Hana Vagnerová. (SONY_)

Reklama

Reklama