Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

MELODY 

všechny recenze uživatele

Filmy mívají slabiny, to je známá věc. Tenhle je ovšem hříčka přírody, slepenec slabin. Chybí byť jen náznak příběhu, herecké výkony hanebné (je dost těžké hrát, když není co), někteří jedinci nadbyteční (ještě pořád přemýšlím, k čemu tam byla potřeba Verešová)... Ani nevím, zač jsem vlastně přidělila tu jednu hvězdu. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Kterej vůl zvedl tu průměrnou první prapárnu na Českých horách a vytvořil k ní dvojku? Nacpal tam spoustu toho, co si myslel, že je in, ale přelila to spousta hrůz, které vidět nepotřebujete. Celé je to vyčpělé a po filmové stránce, především režijně, šíleně amatérské. Promiň, promiň, promiň, je to sračka! ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Keď som dal prvému dielu dve hviezdy, tak tu jednoznačne musím jednu ubrať, už len preto, že postavy boli menej sympatické, dejovo to bolo peklo a dialógy ani nehovoriac. Celkovo význam tohto snímku je ďaleko za hranicami normálneho zmýšľania a aj keď sa tvorcovia snažili vytvoriť možno nejakú pohodovú komédiu, tak náramne prestrelili. Jednu hviezdu dávam za krásne prostredie Šumavy, inak ale zbytočná záležitosť. 25 % ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Ještě horší než jednička. 1) Zpočátku jsem měl pocit, že sleduji Ordinaci v růžové zahradě. Stejní herci, stejné role. Pak se tedy ukázalo, že ne._____ 2) Ovšem zpracováním se film od podobných seriálů příliš neliší. Prvoplánové vtípky, herecké obsazení a celé je to nablblé, pokud ne vyloženě blbé. Tvůrci sázejí na známé tváře, kterým vkládají do úst hloupé, věru, hlášky. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Po nepovedeném filmu Špindl by mě vůbec nenapadlo, že může vzniknout Špindl 2 a ........ono se stalo a bohužel je to ještě o něco slabší než ta jednička. Znovu zde chybí nějaký příběh nebo nosný motiv, takže sledujeme spíše seriálové střípky proložené sem tam nějakou písničkou, takřka celou. Ta hvězdička je za ty krásný Krkonoše, jako reklama na lyžování by to šlo, ale to je tak všechno. ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo především ve Špindlerově Mlýně a od dubna 2019 taktéž v Praze. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)
  • „Nejdřív mě nabídka na filmování kvůli zimě odradila, ale pak jsem si řekla, že nemůžu být takový srab a že se musím trochu hecnout. Taky jsem byla na horách po 15 letech,“ řekla herečka Hana Vagnerová. (SONY_)

Reklama

Reklama