Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (355)

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Obvykle s dává odpad jako gesto, protože jste na film naštvaní. Tady při mixu zvuku takovém, že lidem není vždy rozumět, a neexistujícím konceptu obrazové postprodukce je ale třeba skončit u toho, že to dost možná ani není označitelné jako hotový distribuční film.Vzhledem k tomu, že to je jakými pokus o druhou Padesátku natočený imitátorem Jiřího Vejdělka, se asi není moc čemu divit. Příště prosím filmaře, aby si svou rychlokvašku za deset korun před tím, než ji pustí do kina, aspoň jednou sami pustili. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mysteriózní drama z horského prostředí,které nutí diváka věřit že největším lamačem dívčích srdcí je Jakub Kohák (popřípadě někdo kdo vypadá jako Kohákův bratranec) a obstaržní Prťka.Aspoň,že Emil Nádeníček si konečně vrznul...jedna hvězda za prvních deset minut,které navnadily na normální zábavu.Bohužel po uplynutí těch 10 minut je to standardní křeč topící se v trapnosti,která dokáže zastavit čas...doslova...20% ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Prapodivný mix (nebo vykrádačka) Sneženek a machrů, Snowboarďáků, Padesátky či Románu pro ženy. Ne, není to tím, že film o horách nejde udělat jinak. Když už se divák ujistí, že nejde o žádný výše zmíněný film, nastane nejistota, jestli to není nějaký speciální díl Tvoje tvář má známý Stardance. Bylo mi trapně za Oldu Navrátila, Igora Bareše, Marka Vašuta protože to co "museli" hrát nemělo opustit mysl scénáristovu. Jeden jediný povedený vtip ("A na zadku máte celulitidu") neznamená komedii, a jediný poznatek z filmu pro mě byl utvrzení v tom, jak jsou Krkonoše ošklivé hory. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Někdy v životě bych rád potkal režiséra Cieslera a optal se ho co mu na tomto filmu připadá jako vtipné. Ono, když v celém filmu je nejsympatičtější z cca 20 postav jen 1 a kromě ní má nejvíc inteligence jeden pes (Messinka) tak je někde chyba Jestli to, že cca 50 letá ženská nabaluje cca 20 letého kluka, aby její starý žárlil nebo to, že starý páprda si ho honí na záchodě na nějakém německém pornočasáku a druhý chlápek mu ten časák zabaví pro vlastní potřebu případně to, že nějaká pipka za film zhruba 20 spadne na lyžích nebo na běžkách a na konci se nadere jak prase a sbalí náhodou chlapa s holkou. Mimochodem tu malou holku bych hodil ze Sněžky dolů tak nesympatického spratka v českých komediích jsem snad ještě neviděl a to už jsem jich teda viděl. Ono je rozdíl dívat se na 3 zhruba 20 leté kluky co chtějí zasunout (Snowboarďáci) a na 3 ženské z toho 2 mají zhruba 40 let co se o to snaží. Ta 1 hvězda je za písně a soundtrack a za postavu Elišky, která jediná je tam přirozená. Jinak nechápu pana Klause, že mu bylo potřebu v takové sračce hrát a Mareše jsem tam ani nepostřehl. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Předně mi vůbec, ale vůbec neseděla Anita, jako jejich třetí sestra. Postavy se chovaly hodně nelogicky a například jejich značkové oblečení neodpovídalo jejich sociální vrstvě, kterou se tak silně snažili ukázat. A senioři byli úplně katastrofální, pro ty dva herce, kteří za sebou mají pár kvalitních rolí je to doslova ostuda. Ale námět (jakoby noví Účastníci zájezdu, ale možná by to jako alá Snowborďáci 2 dopadlo líp) a občasný vtip, mě donutilo to dokoukat do konce a hlavně tam vyzdvihnu, to co u jiných rádoby českých komedií nesnáším - ona tu není žádná nevěra v hlavní roli, on tam nikdo neumře, ono tam není žádné smutné dítě. No klobouk dolů a za to 3 hvězdy, tečka. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu se objeví autobus společnosti Flixbus, ve kterém do Špindlerova Mlýna jedou hlavní postavy. Tato společnost však do Špindlu v době natáčení a premiéry filmu vůbec nejezdila a zájezdy nepořádala. (vyfuk)
  • Natáčelo se v Krkonoších. (griph)
  • Na scénu, kdy David Gránský skáče v trenýrkách do sněhu dolů, najali filmaři dubléra. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama