Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povedená akční i rodinná komedie o tom, jak může dopadnout setkání agenta CIA jménem JJ, kterého hraje oblíbený drsňák s dobrým srdcem Dave Bautista (Strážci Galaxie) a devítileté Sophie, která odhalí probíhající tajnou operaci. JJ z toho není nadšený, ale aby se vyhnul prozrazení, musí mazané Sophii slíbit, že ji bude učit, jak se stát neohroženou špionkou. Díky svému odzbrojujícímu šarmu ho prohnaná Sophie dostane do množství situací, ve kterých se hromotluk JJ necítí zrovna pohodlně. To však ještě netuší, že brzy bude nucen poznat i její okouzlující matku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (91)

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to trochu lepší než jsem čekal a ne zcela dobré. Je to velmi předvídatelné. Humor mě občas vyloudil úsměv na tváři, nebo dokonce rozesmál. Obyčejné jsou zápletky a díry ve scénáři. Dobré herecké výkony to už mezi mimořádné filmy neposunou. Příběh moc nefunguje jako drama. Přesto že je film okouzlující pro mladou generaci , je rychle zapomenutelný. Jediným jeho účelem je zábavně zabít 100 minut. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jsem bývalý voják speciálního komanda, který teď pracuje na tajných operacích pro zpravodajskou agenturu, kterou by mohla nebo nemusela být CIA." JJ mě bavil. Svými obřími svaly a o nadupanej triceps menší inteligencí. Vždyť on chrání Ameriku tím, že zabíjí teroristy, násilníky a otravný lidi. Čest jeho práci. Devítiletá chladnokrevná Sophie mě taky bavila, přestože tyhle přemoudřelý spratky ve filmech obvykle nesnáším. To ostatní bylo takový průměrně průměrný a skoro až lehce zapomenutelný, ale JJ tanečník mě bude bude pár nocí budit hrůzou ze sna a nikdy nezapomenu na mrkající Sophii na detektoru lži. ()

Reklama

kukkik 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru zábavných akčních komedií jde o naprosto vyhovující kousek. Vtipné momenty, velice sympatické obsazení, žádné násilné vnucování PC propagandy, dobře natočené akční scény. Co víc si od filmu tohoto žánru přát? K dokonalosti to má ovšem na míle daleko ale na čtyři hvězdy do naprosto stačí. 4/5 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Dave Bautista se postupně vypracoval do škatulky mých oblíbených herců a tak mě dost mrzí, že všechny jeho poslední komedie zásadním způsobem prohučely, i z toho důvodu, že jich je méně a méně. Nejinak tomu bude u nového Špióna Petera Segala, ačkoliv mě zrovna tento film svou občasnou trapností celkem zklamal. V jistých momentech je ale zase překvapivě dojemný a vypravěčsky vyspělý...jen mě zkrátka příliš nesedlo, že je snímek hlavně parodií na parodie špionských filmů a alespoň v některých ohledech by se nemusel úplně shazovat. Ale celkem jsem se i zasmál, takže suma sumárum lehounce nadprůměrných 6,5/10. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Skvěle obsazená a velice příjemná romantická komedie - přesně to, co byste od Petera Segala čekali. Akce je tam opravdu hodně málo. Vyloženě mi vadila jen prošpikovanost reklamou. Téhle formě už se vůbec nedá říkat skrytá reklama, protože použití bylo opravdu nevkusné a do očí bijící. A to až do té míry, že jsem měl místy pocit, že schválně použili horší záběr jen proto, že byla lépe vidět značka auta (popř. chipsy, limonáda etc.). ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama