Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povedená akční i rodinná komedie o tom, jak může dopadnout setkání agenta CIA jménem JJ, kterého hraje oblíbený drsňák s dobrým srdcem Dave Bautista (Strážci Galaxie) a devítileté Sophie, která odhalí probíhající tajnou operaci. JJ z toho není nadšený, ale aby se vyhnul prozrazení, musí mazané Sophii slíbit, že ji bude učit, jak se stát neohroženou špionkou. Díky svému odzbrojujícímu šarmu ho prohnaná Sophie dostane do množství situací, ve kterých se hromotluk JJ necítí zrovna pohodlně. To však ještě netuší, že brzy bude nucen poznat i její okouzlující matku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (91)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Dave Bautista se postupně vypracoval do škatulky mých oblíbených herců a tak mě dost mrzí, že všechny jeho poslední komedie zásadním způsobem prohučely, i z toho důvodu, že jich je méně a méně. Nejinak tomu bude u nového Špióna Petera Segala, ačkoliv mě zrovna tento film svou občasnou trapností celkem zklamal. V jistých momentech je ale zase překvapivě dojemný a vypravěčsky vyspělý...jen mě zkrátka příliš nesedlo, že je snímek hlavně parodií na parodie špionských filmů a alespoň v některých ohledech by se nemusel úplně shazovat. Ale celkem jsem se i zasmál, takže suma sumárum lehounce nadprůměrných 6,5/10. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Svalovec pečující o drobotinu, to už jsem někde viděl, že Arnolde, Dwayne a další? Nebo jinak. Podobné „akční cukrkandly“ teď točí člověk, který je podepsaný pod kousky jako je Bláznivá střela 33 a 1/3, 50x a stále poprvé nebo Zpátky do ringu? Nic ve zlém, nejde vyloženě o špatnou akční komedii. Jenom to je takový ten dospělodětský motiv druhého sledu pro začínající nebo neúspěšné režiséry. Nadupaný agent plus malé dítě, on se zamiluje do její matky, vyhnou se všem kulkám a žijí šťastně až do rozvodu…..navíc je z Dave Bautisty strašně cítit, že není ve své kůži. Ale nakonec docela příjemné rodinná komedie…..teda, když nejste kdovíjak nároční. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Môj špión“ sa snaží byť klasickou zábavnou akčnou komédiou, ktorá je navyše „rodinne “orientovaná. Po úvodnej prestrelke (kde najlepšou scénou je snaha nájsť vhodnú muziku na rádiových kanáloch) to prepína do režimu „rodinný“. Agent je vydieraný malým dievčatkom, aby robil pre ňu rôzne veci (situácia reálna ako sviňa). To, že ho navyše sa snaží dať dohromady s mamou, je už vec, ktorá nás nijak neprekvapí. Takže na scenári by mohli ešte trošku pracovať. Od režiséra P. Segala by som však čakal trošku viac. Je to film, ktorý síce niektorými scénami dokáže vyčariť na tvári diváka menší úsmev, ale vďaka absurdite niektorých častí scenáre sa nedá hovoriť o kvalitnejšom filme (myslím v tomto žánru). Je jasné, že išlo o „rodinnú akčnú komédiu“, ale to neznamená, že jej úroveň by nemohla byť lepšia. Z hereckej stránky klasický výkon (a humor) D. Bautisty – nič iný, čo by sme nepoznali. P.S.: Padajúca strieľajúca zbraň pripomína známu scénu z filmu True Lies. Tam to však vypadalo profesionálnejšie. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Kdyby si odpustili ten křečový woke (bylo tam zase rovnoměrně všechno) bavilo by mě to možná i víc. Vlastně díky tomu ani nevím, jestli to vykrádání (pardon inspirace) balkonovou scénou ze Spy Game, mě potěšilo nebo jen utvrdilo v tom, že celý film se hlavně soustředil na odškrtnutá okénka diverzity a scénář lepil autista. ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Dost podobné Arnoldově Policajtovi ze školky, plusem je Bautista, který je sympaťák a umí si udělat legraci sám ze sebe, dále malá holka vyděračka a rozumné tempo. Romantická linka příliš netlačí na pilu a občasná akce jakž takž ujde. Vyloženě mi vadil dabing Kena Jeonga, absolutně nevhodný hlas a Bautistova parťačka byla taky zbytečně přes čáru. Celkem jsem se bavil. Slušné 3 hvězdy. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Torontu (Ontario, Kanada). (ČSFD)

Reklama

Reklama