Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povedená akční i rodinná komedie o tom, jak může dopadnout setkání agenta CIA jménem JJ, kterého hraje oblíbený drsňák s dobrým srdcem Dave Bautista (Strážci Galaxie) a devítileté Sophie, která odhalí probíhající tajnou operaci. JJ z toho není nadšený, ale aby se vyhnul prozrazení, musí mazané Sophii slíbit, že ji bude učit, jak se stát neohroženou špionkou. Díky svému odzbrojujícímu šarmu ho prohnaná Sophie dostane do množství situací, ve kterých se hromotluk JJ necítí zrovna pohodlně. To však ještě netuší, že brzy bude nucen poznat i její okouzlující matku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Opět mě Bautista příjemně překvapil ... tímto vede ligu neherců, který se dostali přes wrestling k filmu ... ze všech, co znám, mu to jde nejlíp a mám ho nejradši ... jen tak dál chlape ... opravdu překvapivě svěží, vtipná a dobře zahraná komedie ... bravo ... konečně něco koukatelného a zábavného ... ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Strašně mi to připomínalo takové ty klasický, rodinný, akční filmy z dětství, kde prostě už jenom z obsahu víte, jak vše dopadne. I tohle je strašně blboučký, ale Bautista je prostě Alfa jako kráva a díky němu se mi na to strašně dobře dívalo. Objektivně na tři hvězdy, ale je to film pro celou rodinu a ničím mě vyloženě nesral + dobrá hudba, takže klíďo nadhodnotím. Spolujízda byla lepší. (73.hodnocení) ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Seš-li hora svalů, vyskytujících se až doposud převážně v akčních podívaných, disponuješ-li už nějakým tím úspěšnějším filmovým zářezem a chceš-li si zajistit v Hollywoodu i nadále nějakou tu budoucnost, natož pocházíš-li pak z wrestlingového prostředí, musíš prostě svou filmografii obohatit o snímek s dětmi. Nepopiratelné pravidlo, kterým už si muselo chtě, nechtě projít již mnoho slavných svalovců, a jak všichni víme, většinou to dopadlo víceméně neslavně, tudíž očekávat zázrak od Davea Bautisti, který splňuje veškeré výše zmíněné body naprosto do puntíku, bylo velmi naivní, nehledě na to, že jde o jedno z největších hereckých polen, jenže poser mi prsa a rozmazej to, Bautista si se mnou touto skvělou podívanou parádně vytřel prdel a bezpochyby natočil právě v tomto trendu, tedy akční svaly vs dítě, doposud nejlepší film, který je vážně zatraceně zábavný a kupodivu zcela neotravný a kýčovitě nepřehnaný, na což jinak většina filmů ostatních svalovců doplácelo. Zápletka tedy není žádné originální terno, nicméně má spád, funguje jak po humorné, tak emoční stránce, akce je sice poskromnu, ale to mi vzhledem k působivosti veškerého ostatního dění vůbec nevadilo, možná spíš naopak, ovšem to nejzásadnější pro zábavnost celého tohoto filmu představují výrazné postavy a jejich více než sympatičtí herečtí představitelé, a to právě v čele s vážně nečekaně výborným Bautistou, který mě tu nehorázně bavil a uměl si ze sebe udělat vážně vtipnou prdel. Mě zkrátka tato příjemná podívaná opravdu oslovila, kupodivu jí nemám ani příliš co vytknout, takže i přes spoustu varovných faktorů, které od tohoto filmu vyloženě odrazují, by byla velká chyba mu nedat šanci, stojí za to. Velmi milé překvapení. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Překvapivě příjemné a ne dětinské. Dave Bautista se rozumně soustředil na fyzické hraní a nesnaží se o Oskara, takže si úplně vystačí s kontrastem svojí postavy s okolím, přidá pár suchých hlášek, zamračený výraz a ono to stačí. Bavil jsem se dobře a pár vtipů je výborných, navíc malá Chloe Coleman je fakt talent. Takže i když je to předvídatelné, dobře to odsýpá, tak nějak mile a sympaticky. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Skvěle obsazená a velice příjemná romantická komedie - přesně to, co byste od Petera Segala čekali. Akce je tam opravdu hodně málo. Vyloženě mi vadila jen prošpikovanost reklamou. Téhle formě už se vůbec nedá říkat skrytá reklama, protože použití bylo opravdu nevkusné a do očí bijící. A to až do té míry, že jsem měl místy pocit, že schválně použili horší záběr jen proto, že byla lépe vidět značka auta (popř. chipsy, limonáda etc.). ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Torontu (Ontario, Kanada). (ČSFD)

Reklama

Reklama