Reklama

Reklama

Tom a Jerry: Film

  • USA Tom and Jerry: The Movie (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

TOM a JERRY, slavný kočko-myší tým ztratil díky neustálým honičkám svůj domov a oba naši hrdinové se ocitli na ulici. Tam potkali nové přátele a také ROBYN, malou ztracenou holčičku, která hledá svého tatínka. Tom s Jerrym jí přeochotně nabídnou pomoc a hrdinsky se pouštějí do pátrání až jsou polapeni strašnou Robyninou tetou pí. FÍKOVOU a jejím úlisným právníkem. Ocitají se ve zvířecím vězení, kde vládne potrhlý doktor JABLÍČKO. Samozřejmě že Tom s Jerrym naplánují grandiózní útěk, při kterém osvobodí své nové zvířecí přátele - psa BROKA a blechu FRANKIEHO. Společně s Robynou se potom vydávají na divokou cestu plnou napětí a dobrodružství, jaké jste nikdy neviděli. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (66)

MM11 

všechny recenze uživatele

Hmm... tak co s tím? Snímek na motivy legendárního seriálu není úplně nudný či úplně špatně nakreslený. Dokonce i scénář je vcelku kvalitní a pro děti přináší poutavý příběh. Po delším uvažování (asi dvě minuty) Vám ale dojde základní odlišnost. Zatímco ze seriálu sálá nadšení a neotřelost, tenhle film nedokáže skrýt svoji konvenčnost. Ale dívat se na to dá. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Pokusy o prznění Toma a Jerryho by se měly utnout už v zárodku něčím hodně ostrým. Víte, že Tom byl překvapenej, že Jerry mluví? Víte, že Jerry byl překvapenej, že Tom mluví? Víte, že já byl překvapenej, že všechna zvířátka mluví? A víte, že jsem vůbec nebyl překvapenej, že to byla stupidní americká rodinná komedie, dobrá tak akorát pro děti, co z toho ještě nemaj rozum, a pro retardy? Největším peklem byly muzikálový vložky. WTF? Jak se Tom s Jerrym mohli upsat k vystupování v takovém sentimentálním a ukecaném blábolu o přátelství? ()

Reklama

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Kdyz ted v dospelosti koukam na grotesky s T&J, casto se sam sebe ptam, cemu jsem se na tom vlastne jako dite smal :) Jsou to jen pady na drzku, rany zleva zprava, honicky a pak zase dokola. Celoveceraky pak byvaji nekdy velka nuda, protoze zkratka nekolikaminutova groteska jako dlouhy film nema sanci a zalezi, zda se podari teto dvojici vymyslet aspon jakys takys pribeh. Tady se to celkem povedlo a i kdyz to neni zadna pecka, je to pohodove pokoukani, na ktere se muze mrknout s ditetem i dospely a nebude celou dobu zivat. Tomova panicka se stehuje a "diky" svym neplecham ani on ani Jerry nestihnou odjezd a skonci na ulici. Potkavaji psa Broka a posleze i holcicku Robyn, ktera utika z domova od sve zle tety, pani Fikove. Ta ji jen vyuziva jako prostredek k penezum z pozustalosti po jejim otci. T&J vsak zjisti, jak se veci ve skutecnosti maji, a rozhodnou se Robyn pomoct. Do hry se jeste priplete zaludny profesor Jablicko, slizky pravnik a hlavne Ferdinand, spravne obtloustly pes na koleckach, a na komplikace je tudiz zadelano. Cele je to stylem ala Disney - je tu hodne pisnicek (kazda postava ma nejakou) a kupodivu nejsou otravne. Jenom holt v dabingu je ten preklad takovy kostrbaty, aby se to rymovalo a zaroven to pokud mozno davalo smysl. Tuhle se to povedlo lepe, onde min. Osobne bych radsi titulky, ale na DVD nejsou. Kazdopadne se jedna o takovy akuratni, prumerny animak, ktery neoslni, ale urcite neurazi (jenom musite skousnout, ze je tu Tom jaksi "mladsi", takove vzhledem trochu kote). ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem tak miloval Tom a Jerry mi přirostly k srdci byli celý moje dětství :))) a když vznikl tenhle film tak jsem na to furt koukal je to sice smutný ale má to fakt skvělej příběh a vždycky když si na tohle vzpomenu skoro mi ukápne slza protože tohle je prostě nostalgický až ztoho má člověk mráz na zádech..ty postavy, ty písničky prostě srdcovka :'-))))) ()

Vlad 

všechny recenze uživatele

Pamatam sa ako som sa tesil na prvu filmovu premieru Toma a Jerryho, plny napatia som cakal na to, ze moji oblubeni hrdinovia dokonca zacnu hovorit. Velmi zivo sa ale tiez pamatam, ako sklamany som z filmu bol a dokonca som od toho momentu na T&J na dlhu dobu zanevrel. Neviem ale ako by som film hodnotil, keby som vynikajuce skece z prvych serii nevidel... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Začátkem 60 let spolupracoval na seriálu český výtvarník,animátor a režisér, Václav Bedřich. (M.B)

Reklama

Reklama