Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whittier Smithová právě nastoupila na kalifornskou univerzitu. Děkan Sebastian při uvítacím projevu oznámí studentům, že kvůli napjatému rozpočtu ruší veškeré mimoškolské aktivity s výjimkou fotbalového družstva a týmu roztleskávaček, který trénuje Tina Hammersmithová. Každá z nových studentek se snaží dostat do družstva. Záhy se Whittier od Tiny dozví, že by se mohla stát hlavní roztleskávačkou, a doporučí jí, aby se stýkala jen se členy fotbalového družstva. Whittier se věčné Tinino komandování nelíbí a společně s kamarádkou Monikou se rozhodnou založit nový tým roztleskávaček Renegáti. Pustí se do tréninku a požádají DJ Dereka, se kterým se nedávno seznámila, aby jim připravil hudební doprovod. Tina vše sleduje s nevolí a neustále se snaží jejich výkon shazovat. Nakonec Whittier řekne, že univerzitu stejně může reprezentovat jenom jeden tým, a to je ten její. Kapitánka nového týmu neváhá a navrhne děkanovi, aby o tom rozhodli sami studenti, respektive studentská rada. (TV Nova)

(více)

Recenze (22)

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 3/10 Děj 5/10 Hudba 8/10 Efekty 3/10/// +občas originalní děj -herci a dabing/// Tak trochu jiná teen komedie, která se zaměřuje především na prostředí roztleskávaček. Romantická stránka zde jde stranou a určitě se smíchy válet nebudete. Když pominu podprůměrný začátek a absenci lepších herců tak musím přiznat, že jsem se trošku i bavil, hlavně ke konci kde jsem zhlédl dvě výborná vystoupení./// Celkem 49%/// ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Z Ameriky pochází velká kupa dementností a debilit a mezi ně bezesporu patří roztleskávačky. Cvičení a tréning ve stylu armádního výcviku a křičení trenérky ve stylu uřvaného zeleného mozku (mimochodem taky debilita pocházející z USA) bylo opravdu utrpení. Ano, vím, že se jedná o komedii, bohužel nebylo to dost crazy a spousta trapných scén bylo myšleno vážně. Třeba vypískání nového roztleskávacího týmu, aby vzápětí po pár vteřinách hlasitě aplaudovali... Bylo utrpení sledovat tu typickou americkou mentalitu téměř v každé scéně. ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Fakt strašná kravina! Myslím mi tvůrci můžou děkovat, že jsem to po 10 minutách nevypnul a to jen protože dodržuji tradici dohledět film pokud to jde. Jedna hvězda za těch málo vtipných hlášek a ta druhá za krásné holky a jejich těla. Až příliš šlo vidět, že ve velkém finále jsou i tak neschopní herci zastupováni profesionálními roztleskávači, nemožné! ... Ve škole panuje logický řád: Na vrcholu žebříčku jsou fotbalisti, hned pod nimi basketbalisti... ... Já jdu taky. Gregu, ty přijdeš o svoje stipendium. Jo to je fakt, zůstávám tu, ale pod mračnem hanby. ... Musíme je rozdrtit, musíme jim strčit hlavy do bláta a pak jim pěkně dupnout okovanýma botama na záda a přejet je džípem Cherokee. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

První Bravogirls byly dějově podobně přihlouplé, přesto si zachovaly jistou důstojnost a především jsem se mohl kochat pohledem na Kirsten Dunst. Tady je vše dohnáno do extrému, příběh musí nudit i desetileté dívky snící o kariéře zámořské roztleskávačky a v hlavní roli je ramenatá mužatka, co to má bejt?! ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Z celé Bring it on série jsem tenhle díl viděl jako poslední. Čekal jsem, že už se to bude všechno vlastně jeno opakovat a tudíž to nebude nic moc. Popravdě, kdybych se v tom šťoural tak je to podobné. Ale mě to nějak nevadilo. Tyhle gymnastické kreace se mi prostě líbí pořád. Ať už je to v prvním nebo v posledním dílu. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama