Reklama

Reklama

Ben a Alice jsou dlouholetí přátelé. Oba nesnáší svatby, nicméně období svateb právě začíná a jim přichází spousty pozvánek. Pro zjednodušení a v rámci vzájemné podpory se rozhodnou potvrzovat účast jako pár. Nikdy by je nenapadlo, jak mohou zážitky ze svateb ovlivnit jejich vlastní osudy... a vzájemné vztahy. (Filmbox)

Recenze (25)

Marze 

všechny recenze uživatele

Tento milostny pribeh ma nedostatek originality,ale to je kompenzovano sarmem filnu. Trochu to pripomina Ctyri svatby a jeden pohreb. Obcas je zde nizkonakladovy smich. Trochu to nabourava zazite konvence. Libili se mi nektere hlasky jako. Recept na stastny zivot od rodicu - vzdycky mejte v ruce sklenicku. Nebo Kazdemu z nas nekdo nadelal na hlavu. Vtipne bylo cekani hrdiny "na prvni pohled". ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $44,112▐ Dosť chaotická romantika, humor mi príde dosť silený, dosť stereotipné, nesúrodé, omrzí to v pólke. /35%/ ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Tenhle romantický film by si zasloužil vidět více lidí a také daleko vyšší hodnocení. Chtěl jsem dát 4*, ale díky tomu, že film doposud dostal 57% dám o hvězdu víc. Lidem, kteří mají radi romantické filmy, doporučuji!! ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Just take a right a left a right another right, you´ll be right there." Toto som musel odcitovať, lebo je to bez debaty najlepšia hláška v celom filme. A musel som si ju vrátiť asi 4krát, aby som sa zasmial znovu. To sa mi nestalo už dávno. Okey, teraz sa pozrime na film bližšie. "Plus One" je podľa mňa veľmi jednoduchá dramédia, no na druhú stranu podľa mňa celkom funguje. Je to predvídateľné? Totálne. Je to obohrané a známe? Áno. Ale na druhú stranu poviem, že hlavná dvojica je podľa mňa celkom sympatická a okrem toho majú spolu veľmi uveriteľné a dobre napísané dialógy. Pôsobia odžito. Okrem toho dokážem aj obom porozumieť. Ben bol dlhodobo poznačený rozvodom svojich rodičov, tak hľadá dievča, u ktorého by si bol istý na 100 percent, že je tá pravá. Len nikdy nedokáže vo vzťahu vydržať, lebo si potom nebude istý. A Alice tu vie priniesť dobrú dávku humoru. Jej hlášky ma vedeli pobaviť. Okrem toho sú tu scénky, ktoré fakt stoja za to. Ako už hore monológ hotelového recepčného. Párkrát som sa na filme úprimne od srdca zasmial a ak nič iné, tak som ten vzťah mohol uveriť. Okrem toho je tu pod povrchom ukrytá dobrá hlavná myšlienka. A nie všetko vždy musí vyriešiť veľký americký monológ. Ak niekedy premrháme tú šancu, ktorú máme, nemusí opäť prísť. Ale nakoľko je toto komédia, tak viac-menej to nemá moc čím prekvapiť. Poznáme ten príbeh a videli sme ho. Ale nemal som problém si ho v tejto podobe pozrieť znovu. Hodnotenie: B ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

"Čo sa však stane, ak medzi nimi preskočí skutočná iskra a z priateľstva sa stane niečo viac?" No nič sa nestane. Divákovi by mal byť pár sympatický, ale tu je nejaký odvar Jamieho Dornana (hoci herecky v pohode) s podpriemernou aziatkou, ktorá má hrozný hlas a ešte horší herecký prejav, čo sa prejaví hneď na začiatku, keď hrá akože opitú. Proste maximálne nesympatie. O chémii medzi nimi ani nedúfať, ten pár neprešiel ani okolo jedného prvku Mendelejovovej tabuľky. Občasná príjemná hudba, občasne vydarený vtip a nakoniec aj hlavný herec to vytiahnu aspoň na dve hviezdy. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Nemuselo to být tak špatné, jenomže... Necharismatický chlapík v kombinaci s nevšedně ošklivou Asiatkou, navíc otřesně nadabovanou Janou Strykovou, která opravdu není Vanda Hybnerová, výsledkem tohoto vizuálního a audio mixu v kombinaci se slabým scénářem je jedna absolutně nesympatická, ukrákaná fúrie, kterou by normální maník stoprdo kopl do hlavy, zvlášť po té, co by měl tu čest pobýt chvíli s její odpornou matkou a disponoval byť jen minimální předvídavostí... Zřejmé, přesto iracionální, zkrátka to je tak, když na chlapa zbudou drobky. Ale uznávám, v úvodní scéně, kdy nalitá hlavní hrdinka tančí sama na parketu jsem se zasmála z plných plic. To nemělo chybu. Bohužel celý film byla vším, jen ne pohodovou babou. I svérázné osůbky mají šmrnc. Zlatí Nesvatbovi! ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Žiadne veľké očakávania, ale toto sa skutočne podarilo. Človek čakal nejaký klišovitý film o svadbách, pri ktorom sa možno sem tam zasmeje, no napokon Plus One ponúklo niečo oveľa lepšie. Jack Quaid a Maya Erskine v úlohách oddaných kamošov Bena a Alaice ma fakt bavili, veľmi sympatická dvojka. Tie ich konverzácie a neustále doťahovanie plné sarkazmu a irónie - to je niečo, čo na mňa takmer vždy funguje, obzvlášť keď so stále drží v medziach bez kadejakého vulgárneho a "fekálneho" humoru. Dej bol samozrejme predvídateľný, ale v tomto prípade mi to až tak nevadilo. Bavil som sa, malo to aj svoju dojemnú časť s klasickým posolstvom, takže za mňa nadpriemerné dojmy = 4*. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Není to tak špatné, jak to na začátku vypadá. Docela mi sedí ta nesourodá dvojice, kterou ztvárňují Maya Erskine a Jack Quaid. Ač se to chvílemi zdá naprosto nemožné, postupem času dojde i na trochu té romantiky. Pár úsměvných okamžiků je tu taky k vidění. (55%) ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Depresívny a nepríjemný film sám o sebe. Načo do toho montovať ešte všakovaké, sto krát prevarené klišé? ODPAD! ()

santiamén 

všechny recenze uživatele

7/10 Na můj vkus nezaslouženě podhodnocená záležitost, protože v rámci žánru je to spíš nadprůměr. Hlavní dvojice je sympatická, Maya správně střelená i trochu otravná, takže si k ní divák hledá cestu podobně jako hlavní hrdina. Obě postavy jsou uvěřitelné, chovají se jako opravdoví lidi, ne karikatury na papíře, humor je nevtíravý, bez nechutností. Po dlouhé době hrdinové v romantickém filmu, kterým jsem fandila. Jack se asi přiučil z největších klasik maminky a umí si vybrat romantický film s humorem a slušným scénářem. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Film tak nechutně předvídatelný, že jsme se s přítelkyní v posteli trumfovali kdo uhádne další scénu. I přesto se Plus One dá považovat za zábavnou domácí víkendovou část večera kromě šukání nebo chlastání. Zápletka je uvěřitelná (i z vlastní zkušenosti) a herci působí dost přirozeně. Nevěřím, že si nedali číslo i mimo kameru. Za mě určitě příjemně strávená hoďka a půl za tři hvězdy na kterou už si nikdy nevzpomenu. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film „Plus One“ vás ničím neprekvapí – od samého začiatku viete, že ako to dopadne. Hlavné postavy v podaní M. Erskine a J. Quaid tvoria celkom zaujímavé duo, kde je vidieť, že jeden cíti druhého. Ale teraz (len) to nestačí. Celý príbeh je totiž tak vyspytateľný, že už to bolí. Nehovoriac o záveru, ktorému chýba dôraz. Počet skutočných funny scén je minimum a nie vždy fungujú naplno. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Velmi prijemna a pohodova romanticka komedia,az som prekvapeny tym,ako sa mi pacila,najprv dvaja najlepsi priatelia,neskor par,svadby,laska,sklamania,to je asi tak v skratke,co uvidite,ak si to pozriete a musim pochvalit sympaticku dvojicu Mayu Erskine a Jacka Quaida,hlavne ona bola perfektna...:-) ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Ono to mohlo být i dobré, nebýt absolutně nesympatického hlavního dua. Bohužel ani dějově to nebyla žádná sláva, pár solidních hlášek - Jenom doprava, doleva, doprava, další doprava, budete přímo tam.... - to rozhodně nevytrhlo. ()

wege odpad!

všechny recenze uživatele

Většinou čekám v každém filmu nějaké poselství, prostě něco, co mě donutí po jeho konci přemýšlet. Tady jsem přemýšlel jen nad tím, jestli mi někdo někdy vrátí těch 98 minut života, co jsem tím ztratil. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Po velice velice slabém rozjezdu si v druhé polovině filmu přece jen získaly hlavní postavy sympatie. Zvláště hubatá Maya Erskine. ()

Reklama

Reklama