Reklama

Reklama

VOD (1)

Stále ještě bydlí v ponurém domě na kopci, ke kterému patří nevelký motel. Od konce druhého dílu uplynul jen krátký čas a Norman se právě pustil do opravy a znovuotevření motelu. Zanedlouho přivítá prvního hosta, sympatickou dívku Maureen, bývalou jeptišku, která opustila řád, protože si kladla vinu za tragickou smrt jedné z jeptišek. Norman je šokován, protože dívka se až neskutečně podobá Marion, jeho nešťastné první oběti. Není však jediná, kdo se do motelu nastěhuje. Je tu také zlověstný Duane, kterého Norman zaměstná na noční služby, banda nepříliš slušných bývalých spolužáků, kteří se sjíždí na sraz třídy, a nakonec vlezlý reportér, který hledá tu správnou senzaci pro své senzacechtivé čtenáře a postupně odhaluje Normanovu minulost, a to v tom nejméně vhodném okamžiku - krátce po záhadném zmizení jednoho z hostů motelu. Je víc než jisté, než film skončí, mnozí z těch, kdo se ubytovali, budou mrtví. Ovšem zdaleka není tak jisté, že pachatelem je Norman. Nebo ano? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

Avathar 

všechny recenze uživatele

Dvojka ešte ušla, ale trojka sa už nenávratne rúti na dno. Perkins sa tentoraz neuspokojil iba s hlavnou úlohou, ale rozhodol sa aj režírovať. Neuspel ani v jednom. V jednotke bol jeho herecký výkon ohromujúci, tu je len unyle kŕčovitý a trápny. Navyše do príbehu sú zakomponované dosť trápne vsuvky ( mníška ), ktoré nemajú s PSYCHOM ako taký absolútne nič spoločného. Hlúpy film, ktorý ani nevidesí, ani nešokuje. A položme si otázku: Stojíme o taký horor??? ()

Gothic 

všechny recenze uživatele

Těží jako horník z prvního Psycha, na jeho černobíle skvostnou tvář jenom smutně dýchá. Pokusisli se oživit legendární scénu, avšak bez napětí skončila v džberu. Krev jenž teče ze sprchy, závěs co na zemi leží, film trpí vlastními ústrky, jak postřelený běžet běží. Anthony chtěl přispůsobit děj své tváři, ale spíš do světla než do tmy tohle Psycho září. Za světla jeho svit vidět není, oddejte se rači nočnímu snění. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Anthony Perkins sa znova vžil do úlohy vraždiaceho psychopata Normana Batesa. Znova počuje hlasy svojej mŕtvej matky, znova má doma v zadnej izbe vysušenú múmiu starej ženy a ešte ku tomu všetkému sa v jeho nevábnom motely ubytuje blondýna, ktorá sa nápadne podobá na jeho prvú obeť - Marion Cranerovú. Je len otázka času, kedy sa začnú objavovať ďaľšie mŕtvoly. Pôvodný film Alfreda Hitchcocka z roku 1960 je uznávanou filmovou klasikou. Tretie pokračovanie skĺzlo do ukážkového béčkového psycho-slasheru. Však Perkinsove herecké kreácie v úlohe šialeného Normana je radosť sledovať. Popri výbornom stvárnení hlavnej úlohy, tento krát sedel aj na režisérskej stoličke. *** ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Syndrom druhého dílu už známe - takový film je pzravidla horší než jeho první díl. A protože je to nemoc nakažlivá, šíří se i na ostatní díly série. I Psycho III bylo zasaženo a tak samozřejmě nemůže sahat úžasné jedičce ani po kotníky a od dvojky se taky liší kvalitou směřující dolů. Tonda Perkinsů se holt svého Psycha nedokázal vzdát a tak sedl na režisérskou sesličku a pokusil se pokračovat. Vypotil ze sebe dílo průměrné, nikoliv sice bez nápadu, ovšem lehce zbytečné, protože bez tohoto filmu by se Psycho bývalo docela dobře obešlo. Aspoň že jako herec nezklamal a svou postavu neztrapnil. I když velmi nebezpečně mu konkuroval oslizlý a sexuchtivý brigádník Jeff Fahey. Příběhově je to takové... nijaké a ostatní postavy za řeč moc nestojí, ovšem když odhlédneme od toho, do jaké série film patří, není to zas tak zlé, samo o sobě to vydá na ještě ucházející film. ()

5150 

všechny recenze uživatele

"Všichni jsme někdy trochu šílení." Norman Bates____PSYCHO 3 nemá snad jediný originální nápad (pardon, Norman zavolá krvacející dívce pomoc, místo aby ji dorazil...) a vykrádá první dva díly jak se dá. Samotný konec je pak ukázkou scénaristické bezradnosti a je vyloženě špatný. Norman Bates je kultovní postavou a takhle by se v životě nezachoval nebo se snad z něho stal na stará kolena normální člověk? Anthony Perkins v hl. roli už není tentokrát tak uvěřitelný a režie není jeho parketa, o tom není řeč. Jenom tak podtrhuje fakt, že PSYCHO 3 je zkrátka jen dopočtu.____Ve své první větší filmové roli je k nepřehlédnutí Jeff Fahey.____hodnocení 1,5* ()

Galerie (71)

Zajímavosti (9)

  • Natáčelo se od 28. června do 10. září 1985 v Kalifornii (USA). (Varan)
  • Perkins chtěl původně natočit černobílý film, ale studio Universal bylo proti. (Chatterer)
  • Scénář k tomuto filmu napsal Charles Edward Pogue. (Chatterer)

Reklama

Reklama