Reklama

Reklama

VOD (1)

Stále ještě bydlí v ponurém domě na kopci, ke kterému patří nevelký motel. Od konce druhého dílu uplynul jen krátký čas a Norman se právě pustil do opravy a znovuotevření motelu. Zanedlouho přivítá prvního hosta, sympatickou dívku Maureen, bývalou jeptišku, která opustila řád, protože si kladla vinu za tragickou smrt jedné z jeptišek. Norman je šokován, protože dívka se až neskutečně podobá Marion, jeho nešťastné první oběti. Není však jediná, kdo se do motelu nastěhuje. Je tu také zlověstný Duane, kterého Norman zaměstná na noční služby, banda nepříliš slušných bývalých spolužáků, kteří se sjíždí na sraz třídy, a nakonec vlezlý reportér, který hledá tu správnou senzaci pro své senzacechtivé čtenáře a postupně odhaluje Normanovu minulost, a to v tom nejméně vhodném okamžiku - krátce po záhadném zmizení jednoho z hostů motelu. Je víc než jisté, než film skončí, mnozí z těch, kdo se ubytovali, budou mrtví. Ovšem zdaleka není tak jisté, že pachatelem je Norman. Nebo ano? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tak Anthony Perkins ponúkol vlastnú verziu Psycha, ktorá bola pomerne dobrá. Mne sa, narozdiel od iných užívateľov, práve nápad s podobnou ženou s rovnakými iniciálmi a ubytovanou v rovnakej izbe pomerne páčil. Škoda že Normanov pomocník bol vyobrazený takto a nevykľul sa z neho pomocník Normana Batesa, pretože motel by nakoniec mohol mať nielen svojráznu dvojicu majiteľov, ale aj nápad, ktorý by podľa môjho názoru dej posunul o level vpred. Takto je to lepší priemer niekde na hranici 50%. ()

toomm 

všechny recenze uživatele

Psycho se oprávněně nestalo slavou sérií, ale slavným filmem, protože pouze první díl je tím opravdu kvalitním filmem. Bates motel, Anhony Perkins i pár původních scén sice zůstává, ale to je tak všechno. Normen je roztěkanější než kdy dřív a z napínavého a kvalitního thrilleru se stává průměrná vyvražďovačka ve známém prostředí. 45% ()

Reklama

chelsea17 

všechny recenze uživatele

Už to prostě není ono. Anthony Perkins se rozhodl režírovat sám sebe, jenže to kouzlo z 1. a 2. dílu už to nemá. Možná někoho udiví, že zmiňuju i 2. díl,ale podle mě byl hodný Hitchockově filmu. Tentokrát to bylo trošku víc utahaný a bez nějakého celkového napětí. Co se týče vražd tak, asi bych je hodnotil jako zajímavý. I když cucat led s krví a nevšimnout si ničeho mi přijde trošku zvláštní ... ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Snaha se rozhodně cení a velké plus za více méně stejné herce a postavy. Jen už je to prostě moc natahovaná kaše. Dvojku jsem ještě akceptoval a klidně si ji v budoucnu rád někdy pustím znovu, ale zde se to už tolik nepovedlo. Chtělo si to hrát na něco víc, ale právě tento směr filmu zlomil vaz. Tak jako tak, Anthony P. hraje skvěle. ()

kobras5 

všechny recenze uživatele

Pro mě jednoznačně nejslabší díl celé série, který nepřišel s ničím novým ani zajímavým, aby dokázal jakkoliv zaujmout, což je možná škoda. Pořád jedna a ta samá vyšlapaná kolej vražd obměněna tím, že si hlavní hrdina zahraje chvíli i na hrdinu. Nic víc, nic míň. 40% (viděno česky). ()

Galerie (71)

Zajímavosti (9)

  • Perkins chtěl původně natočit černobílý film, ale studio Universal bylo proti. (Chatterer)
  • Režijní debut Anthonyho Perkinse. (Chatterer)

Reklama

Reklama