Reklama

Reklama

Zabijákova žena & bodyguard

  • USA Hitman's Wife's Bodyguard (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Michael Bryce (Ryan Reynolds), osobní strážce toho času bez licence, plánuje klidný odpočinek, jeho osobní terapeutka mu používání zbraní na nějaký čas dokonce zakázala. “Žádné bodyguardování!” nakáže mu psycholožka a pošle ho na prázdniny k moři, kde si mají jeho pocuchané nervy odpočinout. Jakmile ale nazuje papuče a otevře si knížku, předsevzetí a klid jsou fuč. Během vteřiny se ocitne uprostřed divoké přestřelky, které vévodí manželka jeho nedávného chráněnce, nájemného zabijáka Dariuse Kincaida (Samuel L. Jackson). A než se rozkouká, je proti své vůli znovu ve službě. Nejdříve je potřeba zachránit Kincaida ze spárů pomstychtivých mafiánů, hned nato dostane prapodivná trojice za úkol zachránit celou Evropu. Svůj maniakální plán totiž spřádá arcipadouch v podání Antonia Banderase. Zabiják, jeho žena a jeho bodyguard vyrážejí na zběsilou cestu evropskými letovisky, bez covid passu zato se slušným arzenálem zbraní. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (255)

HAL 

všechny recenze uživatele

Salma Hayek je solidní dračice i ve svém už pokročilém věku, ale tady jí scénárista vkládá do huby tak sračkovité dialogy že není snadné se na to dívat bez nadávání. Což je krapet problém když je skoro hlavní postavou filmu. Ryan Reynolds se Samuel L. Jacksonem jsou na tom trochu líp, ale ani u nich už to není taková sranda s povedenou akcí jako u jedničky, celkově se z filmu vytratil pocit uvolněné zábavy... a vrátí ho tam na chvíli snad jen skvěle obsazený Banderas a Morgan Freeman. 6/10 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Hitman's Wife's Bodyguard". Pokračovanie akčnej komédie, o ktorej si dokopy pamätám iba to, že ma poriadne bavila. Neviem si ale vôbec spomenúť na detaily alebo hlášky. Každopádne viem, že Jackson a Reyonlds ma po prvýkrát poriadne pobavili a dúfal som, že sa im to podarí aj tentokrát. Do partie sa pripojila Salma Hayek a môžeme ísť na to, že? Aj keď je pravda, že tento film je schopne spracovaný a dokopy prináša úplne všetko čo som od neho očakával, tak nemal som nikdy pocit, že by nejakým spôsobom fungoval. Najmä za to môže fakt, že tentokrát bola príbehová línia oveľa priamočiarejšia a menej zaujímavá. Je tu niekoľko dobrých fórov a zaujímavých udalostí, no vo výsledku je to skôr typický akčný film, kde musíme zastaviť veľmi bohatého zloducha, ktorý chce zničiť svet. Alebo v tomto prípade Európu. A hoci Antonio Banderas má charizmu a vie byť občas celkom schopný, tak v tomto filme pôsobí maximálne nevyužito. Akosi som od neho čakal niečo viac. Niečo, vďaka čomu by bol pre mňa zaujímavejším zloduchom. Najlepšia časť je podľa mňa hneď v úvode kde máme možnosť vidieť Michaelovu nočnú moru, ako kvôli Dariusovi stratil možnosť získať ocenenie najlepšieho bodyguarda (to existuje?). No v tomto filme očividne kopec vecí nedáva zmysel. Ako už len fakt, že v Záhrebe nie je metro. Ale to je najmenší detail v porovnaní s tým, že tento príbeh sa odohráva niekde v alternatívnom akčnom vesmíre. Je to celkom dobrá oddychovka, no nebavil som sa tak ako keď to bolo prvýkrát. Možno si budem musieť prvý film pripomenúť, no pamätám si minimálne, že na ňom som sa neustále smial. Tu len zopárkrát. Ak máte radi akčné oddychovky, tak si film užijete. Ak chcete seriózny akčný film, toto nie je pre vás. Hodnotenie: B- ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Aj keď je príbeh filmu, jeho akčné sekvencie, dialógy a samotný Ryan Reynolds ( ktorý už zrejme naveky bude hrať Ryana Reynoldsa, ktorý hrá Ryana Reynoldsa ) premletý stovkami mlynčekov na mäso, je to stále kúzelné, vtipné a mäskuárne akčné ( škoda len trochu tých trčiacich CGI ). A povedzme si, chceli by sme to v tejto zostave ináč? Ja teda nie. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Slabší než jednička, ale pořád sviští v solidním tempu, může se pochlubit solidní erkovou akcí a navíc Reynoldskovi s Jacksonem to parádně šlape. Zápletka s řeckým nacionalistou, který chce kvůli unijním sankcím zničit Evropu. sice nedávala tak úplně smysl, ale tady mi to ani nevadilo. Malý problém jsem mě se Salmou. Pořád vypadá úžasně, ale její uječené polohy mi občas lezly na nervy a na můj vkus se až příliš často uchylovala k vulgaritám, které mi připadaly strašně nucené. Naopak mě bavil Frank Grillo v roli agenta Interpolu a je škoda, že nedostal trochu víc prostoru. Celkově nenáročná zábava, u které se dá v pohodě vypnout. 75% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Jednotka ma ako jedného z mála priaznivcov buddy záležitostí vôbec nebavila a dvojka na tom nie je oveľa lepšie. Ale predsa len o pár percent viac. Stále ide o totálne tupú záležitosť pre maximálne nenáročné publikum, kde sú hlášky väčšinou nahradené fuckovaním a motherfuckovaním a príliš to nepomáha. Sem tam ale niečo zafunguje a má to zbesilé tempo, takže neinvenčnosť scenára zadychčane doháňajú režisér a herci. Keďže som minule zaokrúhľoval dole, tentokrát robím opačne, ale nie s dvakrát čistým svedomím. 50% ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • V jedné scéně můžeme vidět, jak Michael Bryce (Ryan Reynolds) zneškodní nepřítele lahví ginu Aviation. Jedná se o skutečnou značku, kterou vlastní právě Reynolds. (rudicz)
  • Tržby ze severoamerických kin dosáhly 38 milionů amerických dolarů, z celosvětových 70,1 mil. (NIRO)

Související novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Reklama

Reklama