Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na SGC dorazí Freya – od Tok'rů. Potřebuje pomoct s otestováním nové technologie, kterou našla na jedné planetě. Kvůli symbiontovi, kterého má, nemůže rukavici použít. Proto použije jako pokusné subjekty členy SG-1 – Jacka, Sam a Daniela. Jak se dalo čekat, rukavice všem zvýšila sílu a rychlost. Dr. Fraiserová má obavy ze zdravotního stavu SG-1 a chce, aby jim byli rukavice sundány. Bohužel rukavice pevně drží. Musí přijít na to, jak je sundat. Pokud to neudělají, ten virus co mají v sobě, se rozšíří a Jacka, Sam a Daniela zabije. (Varan)

(více)

Recenze (13)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E02S velkou mocí přichází velká odpovědnost. Kde jen už jsem to slyšel? U Antiků? Já jen nechápu, jak mohli Antikové vynalézt takový kšunt. Spolupráce s Tok'ry není tak úplně sluníčková. Neříkají lidem tak úplně všechno. Intrikují a strategizují, tak jak se to naučili dělat s Goa'uldy. A Freya dává všem na odiv, jak je... ehm... intelektuálně vyvinutá. ⤷ E04 ()

ben666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seznamujeme se s vyspělou technologií dávno vyhynulé rasy Ataniků. Rovněž poznáváme novou příslušnici z řady Tok'rů - Anise/Freyu. A co se týče humoru, tak tenhle díl rozhodně také neztrácí. ;-) ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná epizóda o technológii vyhynutej rasy, ktorá je testovaná na príslušníkoch jednotky SG1. Vyplýva z toho mnoho humoru a množstvo hlášok. O'Neill: "Zem alebo steak, nie je to jedno?" O'Neill "Je mi to ľúto." Tealc: "Nie je." Divné je, že keď SG1 nemôže na misiu, nedostane rozkaz iná jednotka, trebars aj s Tealcom. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Já jsem Anees, to znamená vznešená síla." ,,Já jsem Daniel, to znamená Bůh je mým soudcem." ,,Já jsem Jack, to znamená.... Co je v tý bedně?" • ,,Jste pětkrát silnější než normální člověk.“ „Takže žádné zlepšení?“"  •  ,,Země, steaky, kde je rozdíl?" ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak z našich hrdinů se dokonce stali superhrdinové alá Superman, ovšem přineslo to jen problémy. (byť nakonec i nějaký užitek) Skvělá epizoda více humorného charakteru, kde hlavní hrdinové narazí na mimozemskou technologii, která navzdory očekávání i schopnostem, které umí dát, škodí a negativně působí i na jejich osobnosti (arogance, ignorování rozkazů, dokonce agresivita). Jen musím souhlasit s majo, přece má SGC kolem 15 týmů, tak mi neříkejte, že když SG-1 nemůže jít, tak se pro jistotu nic nepodnikne. Jinak nejlepší scéna je nevinný pozdrav Silera, který mu způsobí otřes mozku a zlomení ruky. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tokrovia prinesu na velitelstvo hviezdnej brany mimozemsku technologiu - navleky na ruku, ktore maju cloveku zlepsovat fyzicke schopnosti, ako obrovska sila a rychlost. SG1 sa da na tento experiment. Vedlajsie ucinky su, ze narusaju usudok a preto SG1 porusia viackrat rozkaz. Pacilo sa mi ako usli do restiky a kazdy si objednal styri steaky. Tiez sa podujmu na nebezpecnu misiu. Este stastie, ze maju Teal'ca. Velmi vydarena epizoda. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"já si dám to stejné.... a jednu dietní Colu" ... "ta mi víc chutná...." :))))) "Já nemám potřebu se omlouvat..." --- "on na rozdíl od vás jednal na základě rozkazů" ... Návleky jsou fakt dobré, ale na nic když se dají používat pouze po omezenou dobu :/ ()

Reklama

Reklama