Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na SGC se vrací Martin Lloyd (z epizod Není cesty zpět a Seriál Červí díra). Potřebuje jejich pomoc s vytvořením scénáře pro jeho další film. Ukáže jim několik verzí scénáře. Tak se staneme svědky všech absurdních a nereálných příhod odvážné jednotky SG-1. (Varan)

Recenze (16)

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celou dobu to stálo pěkně za prd a bylo to plný cringe a canceru, ale úsek s loutkama byl skvělej a jsem rád, že zase slyším Hemonda. Detektiv Teal'c s tím jeho "Vskutku" mě totálně zabil. Asijskej Thor s vousama teda taky, to jsem skoro lehnul pod stůl. Každopádně, abych jen nemlel o tom špatnym, tak načasování Jacka bylo skvělý a jsem taky moc a moc rád, že jsem ho tam viděl. Společný průchod bránou byl super, ale nedával absolutně smysl a nevim ani jestli to bylo ve scénáři nebo fakt rýl. Co už, ale bylo to hezké + pozvat ještě Waltera....WOW!.........ale stejně jinak shit díl. :D ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy jsem nebyl a ani nebudu,big fan of SG-1,ale toto je bez přehánění,the best epizoda vůbec. Star Trek,Star Wars VI,Gilliganův Ostrov,dokonce si tvůrci vzpoměli na Farscape (u této a loutkové sekvence,umírám smíchy. Vidět Thora ve stylu Dr.Fu-Manchu,jak říká Yotz!,to je prostě na infarkt). A soukromý detektiv Teal´c,to je jen třešnička na dortu. Za mě,300%.Klobouk dolů,před autory,kteří si dovedou takovým skvělým způsobem,ze sebe a ze své práce,udělat bohapustou srandu. Ps.čmárat tlustým černým fixem na pc monitory,no fuj! Kde jste to vyrůstal dr.Jacksone? V jeskyni? Hahaha! ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sorry, chápem, že pri jubilenej epizóde z nej chceli tvorcovia spraviť niečo iné, nejakú prču. Ale toto bola skoro fraška. Až na pár málo momentov to bolo trápne nevtipné a dehonestujúce. Zaujala paródia na to, ako by vyzerala SG-1 s teenegermi či bábková verzia SGC, inak ma to nebavilo. Potešila ešte prítomnosť O'Neilla, inak jedna z najhorších epizód vôbec, až som váhal dať iba 2 hviezdy. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taková crazy epizoda, která v celkovém kontextu seriálu nemá žádný hlubší význam, jen oslavuje 200 epizod seriálu. Je zde řada vtipných a parodických scének na showbussiness a jeho praktiky ("nezapomeňte zmínit, jak to bylo perfektně načasovaný"), referencí na mnohé filmy nebo seriály, poukazování na dějové boty a zažitá schémata (úniky v poslední vteřině, hrdinové dělají stupidní chyby s katastrofickými následky) humornou cestou, připomínka některých událostí seriálu (rok 1969, finální rybaření), finální narážky na celý průběh natáčení seriálu. Za mě nejlepší scénka byl Teal'c a jeho soukromé očko. ("On vyžene zločin z našich ulic. " - "Vskutku.") Přesto si však myslím, že místy byl až moc velký důraz na Valu a Camerona (hlavně montáž Čaroděje ze Země Oz (ten byl obvykle zmiňován Jackem, tak tam měl být on a Sam, uvítal bych i Hammonda místo Landryho) nebo už sám fakt, že se tu pořád zmiňuje Cameronův 200stý průchod bránou - proč by se to mělo slavit, když u nikoho jiného se to nikdy neřešilo a pak, tak velké číslo, když je u programu sotva něco přes rok, to je trochu vycucané z prstu). Taky by mě potěšila zmínka některých důležitých charakterů, které se podílely na úspěchu seriálu - hlavně Janet a Jonas by si takovou čestnou zmínku určitě zasloužili... ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super epizoda pro fanoušky a herce, pro jejich pobavení i radost :)) Pane jste tady..?! - - - Ne :)))) Neviditelný Jack O'Neill ;) Moje 200 cesta bránou... LOL 1264 hlášení celkem :) Vážně vám nemůžeme říct o 30185 je to tajné :))) Že mám pohlavní orgány uvnitř a né venku... :P :P Wau ta svatba mezi Jackem a Sam byla krásná, škoda že na to nedošlo... :( Ten konec u titulků je fakt super <3 ()

Galerie (1)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně s loutkami, kde seržant Walter (Gary Jones) ukazuje na monitoru doktorovi Jacksonovi (Michael Shanks) znaky hvězdné brány, jsou klávesy na klávesnici přeházená a některá z nich tvoří celá slova, a to: „ALEX SUCKS DICKS“. Jedná se o vtipnou narážku zřejmě na scenáristu seriálu Alexe Levineho. (Leopard105)
  • Exploze singularity není z fyzikálního hlediska tak nesmyslná, jak by se mohlo zdát. Rychlost „vypařování“ černých děr je totiž nepřímo úměrná jejich (konečné) hmotnosti. Například pokud bychom vytvořili singularitu o hmotnosti 5 gramů (cca hmotnost amerického nikláku), vypařila by se přibližně za 10 na -23 sekundy a uvolnila by 450 Terajoulů energie ve formě Hawkingova záření (veškerá hmota singularity by se přeměnila na energii spočtenou dle Einsteinovy rovnice E = mc², která definuje celkové množství klidové energie hmoty jako násobek její hmotnosti a druhé mocniny rychlosti světla). Pro srovnání, energie exploze jaderné bomby Little Boy v Hirošimě byla přibližně 63 Terajoulů (15 kilotun TNT). (vojtaruzek)
  • Scénka, kterou Vala (Claudia Black) popíše poté, co se jí dostane doporučení, že „má obšlehnout seriál, který nikdo nezná“, je založena na seriálu Farscape (od r. 1999), ve kterém Claudia Black a Ben Browder (představitel Mitchella) ztvárnili hlavní role. (vojtaruzek)

Reklama

Reklama